Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs

Heb je last van hangende oogleden of wallen onder de ogen, met een vermoeide blik? Een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs zorgt ervoor dat je er niet langer ouder en uitgeput uitziet. De hooggekwalificeerde en ervaren specialisten van Skin + Surgery Clinics voeren dagelijks zowel vanuit cosmetisch als medisch oogpunt ooglidcorrecties uit. Overhangende oogleden kunnen namelijk ook je zicht belemmeren en hoofdpijn veroorzaken. Onze gepassioneerde artsen helpen je van je klachten af en geven je weer een jongere, frisse en energieke uitstraling. Neem direct contact op of maak vandaag nog een online afspraak voor een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs.

 

Vele oorzaken voor hangende oogleden of wallen onder de ogen

Hangende oogleden en wallen onder de ogen zijn een gevolg van een verlies aan elasticiteit van de huid. Hierdoor gaat de huid van de onderste of bovenste oogleden over de ooglidrand hangen. De voornaamste oorzaak van hangende oogleden is ouderdom, maar het kan ook komen door een ontsteking, aandoening, ziekte of genetische afwijking. Bij een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs wordt overtollige huid en vet van de boven- en/of onderoogleden verwijderd. Dankzij de professionele ingreep krijg je weer een jonger en vitaler gelaatsuitdrukking, met een natuurlijk resultaat. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie in Skin + Surgery Clinics? Vraag een gratis adviesgesprek aan, stel al je vragen en laat je deskundig informeren en adviseren.

 

Topkwaliteit zorg en nazorg bij ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs

Skin + Surgery Clinics levert de hoogte kwaliteit zorg en nazorg. Dit toont zich door de vele goede ervaringen van cliënten die eerder een behandeling in onze kliniek ondergingen. De betrokken artsen beschikken over de juiste certificaties, zijn actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). Onze specialisten werken met de modernste instrumenten en behandeltechnieken om een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs op professionele en doeltreffende wijze uit te voeren. Het team wordt gevormd door Dr. Thanya Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen.

 

Poliklinische behandeling onder plaatselijke verdoving

Een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs is een poliklinische behandeling die onder lokale verdoving plaatsvindt. Je mag dus al snel na de behandeling weer naar huis. Er kan een bovenooglidcorrectie en/of een onderooglidcorrectie worden uitgevoerd. Het is een relatief kleine chirurgische ingreep met een duidelijke uitwerking. De verschillende soorten ooglidcorrecties hebben elk een verschillend resultaat. Het vraagt een vooronderzoek om te kunnen inschatten of je in aanmerking komt voor een behandeling en om te bepalen welke techniek het beste bij jou past. Drs. Leanne Wong is als gecertificeerd cosmetisch arts gespecialiseerd in ooglidcorrecties en injectables. Zij stelt je op je gemak, bezorgt je een goed gevoel en komt in overleg met jou tot het beste, natuurlijke resultaat. Je wordt mooier, mét behoud van je natuurlijke schoonheid!

 

Deskundige en adequate nazorg na ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs

Een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs gaat gepaard met deskundige en adequate nazorg. Je kunt na de behandeling lichte pijn ervaren. Meestal is pijnstilling met paracetamol toereikend. Het wordt sterk afgeraden om de eerste dag na de operatie al te gaan autorijden, aangezien je zicht door enige zwelling nog belemmerd is. Je hebt het minst last van deze zwelling na de operatie als je met een extra kussen slaapt. Je hoofd ligt hierdoor hoger dan de rest van je lichaam.

 

Voorkom in de eerste week na de operatie zwaar tillen, bukken, hoesten en persen. Na 7 tot 9 dagen worden tijdens een controleafspraak de pleisters en hechtingen verwijderd. Je mag de eerste twee weken géén contactlenzen dragen en je mag ná het verwijderen van de hechtingen weer make-up dragen. Eerst moeten alle korstjes van het herstelde wondje verdwenen zijn. Het wordt ook afgeraden om te roken als de hechtingen er nog in zitten. Roken vernauwt de bloedvaten en geeft daardoor meer kans op stoornissen bij de wondgenezing. Het is verstandig om vier tot zes werken vóór de ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs al te stoppen met roken. Je komt tot 6 weken na de ooglidcorrectie op controle bij de behandelend arts in Skin + Surgery Clinics.

Vraag een gratis adviesgesprek aan of maak direct een behandelafspraak

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie in Berkel en Rodenrijs en wat voor resultaat je kunt verwachten? Bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of gebruik het online contactformulier voor meer informatie of advies. Je kunt ook direct een gratis consult aanvragen of online een afspraak maken. Je krijgt hierop een sms-bericht te bevestiging van de afspraak.

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me