Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Ooglidcorrectie in Bleiswijk

De hooggekwalificeerde en ervaren specialisten in de toonaangevende kliniek van Skin + Surgery voeren in toenemende mate een ooglidcorrectie in Bleiswijk uit. Met deze relatief eenvoudige, veilige behandeling verdwijnen klachten als hangende oogleden en/of wenkbrauwen, wallen onder de ogen en een vermoeide, verouderde uitstraling. De chirurgische ingreep onder verdoving kan zowel om cosmetische als medische redenen plaatsvinden. Je wilt er frisser, jeugdiger en energieker uitzien, maar het kan ook zijn dat je door de hangende oogleden en wenkbrauwen minder goed zicht en hoofdpijnklachten hebt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek en laat je in een ontspannen setting deskundig informeren over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat van een ooglidcorrectie in Bleiswijk.

 

Gecertificeerde en ervaren specialisten in ooglidcorrecties

 

Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en andere cosmetische chirurgie, injectables en huidverbetering. De kliniek staat onder leiding van medeoprichter Dr. Thanya Tha-In, die als chirurge en gecertificeerd cosmetisch arts specialist is op het gebied van cosmetische gelaatschirurgie. Het team van specialisten wordt gecompleteerd door Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen, die allemaal actueel geschoold zijn, over de vereiste certificaties beschikken en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie) zijn. De artsen werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste instrumenten om een professionele ooglidcorrectie in Bleiswijk met natuurlijk resultaat naar volle tevredenheid uit te voeren.

 

Ooglidcorrectie in Bleiswijk vanuit holistische schoonheidsbenadering

 

De werkwijze van Skin + Surgery Clinics is gebaseerd op een holistische schoonheidsbenadering, waarbij er maximale aandacht is voor de perfecte balans tussen lichaam en geest. Innerbeauty en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand voor de ultieme gelukbeleving. Er wordt een persoonlijke band met de cliënten opgebouwd, zodat de ooglidcorrectie in Bleiswijk naadloos past bij jouw beweegredenen, wensen en levensstijl. De resultaten spreken voor zich. Lees de uitstekende kliniekervaringen van onze cliënten en bekijk onze transparante tarieven voor een bovenooglidcorrectie, een onderooglidcorrectie of een boven- én onderooglidcorrectie met vóór- en nazorgpakket.

 

Ooglidcorrectie, specifieke fillers of hoogwaardige huidverzorgingsproducten

 

Je hebt boven en onder je ogen een laagje vet, dat als stootkussentje dienstdoet. Deze vetpockets worden op hun plaats gehouden door een onderhuids vlies, dat met het klimmen der jaren verslapt. Het hierdoor ophopende vet veroorzaakt de hangende oogleden en wallen onder de ogen. De specialisten van Skin + Surgery Clinics kunnen wallen verminderen met de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals of specifieke fillers toedienen tegen het volumeverlies onder de ogen. De overgangsrand van het onderooglid naar de wang kan minder zichtbaar worden gemaakt, zodat je een opener en frisser blik krijgt.  Het beste resultaat tegen een zwaar gevoel op de oogleden, hangende wenkbrauwen en een vermoeide blik is een ooglidcorrectie in Bleiswijk.

 

Hangende oogleden door ouderdom, ontsteking, ziekte of erfelijkheid

 

Hangende oogleden zijn meestal een gevolg van ouderdom, maar kunnen ook komen door een ontsteking, ziekte, aandoening of erfelijke afwijking. Bij een ooglidcorrectie in Bleiswijk ofwel ooglift wordt een stukje overhangende huid verwijderd. Het litteken is nauwelijks zichtbaar, aangezien dit in de oogplooi valt. Bij verslapte onderoogleden en wallen wordt in Skin + Surgery een onderooglidcorrectie uitgevoerd. Je vermoeide, verouderde look verdwijnt en je krijgt een frissere, jeugdiger oogopslag. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een kosteloos consult, waar je je wensen kunt bespreken. Onze ervaren specialist kan aan de hand van vooronderzoek goed inschatten wat de behandelmogelijkheden zijn en welke behandeltechniek het beste bij jou past. Je krijgt alle informatie en advies over de ingreep en uitleg over het te verwachten behandelresultaat.

 

Deskundige en effectieve nazorg na een ooglidcorrectie in Bleiswijk

 

Een ooglidcorrectie in Bleiswijk is een betrekkelijk eenvoudige operatieve ingreep, die onder verdoving plaatsvindt. Je mag na de poliklinische behandeling en na een korte rustperiode weer naar huis. Je mag echter niet zelf autorijden, daar je zicht nog belemmerd is. Je kunt bij Skin + Surgery Clinics rekenen op deskundige en adequate nazorg. Het advies is om op de dag van de operatie elk kwartier de wond te koelen met een koelbril. Plaats tijdens het koelen een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Je kunt na de chirurgische ingreep last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor je mogelijk je ogen niet helemaal kunt sluiten. Je mag een dag na operatie weer douchen. Probeer de wond droog te deppen en niet droog te vegen.

 

Wat mag je wel en niet na een ooglidcorrectie?

 

De lichte pijn direct na de ooglidcorrectie in Bleiswijk kan worden bestreden met paracetamol. Je hebt het minste last van de zwelling als je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam. Vermijd de eerste week zware lichamelijk inspanning, bukken, tillen, hoesten en persen. Je mag de eerste twee weken geen contactlenzen dragen. Je mag de uiteinden van de hechtingen ook niet zelf afknippen, Dit wordt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek gedaan. Het wordt sterk afgeraden om te roken als de hechtingen er nog inzitten, aangezien roken de bloedvaten vernauwt en hierdoor het risico op stoornissen bij de wondgenezing toeneemt. Als de hechtingen zijn verwijderd én als alle korstjes zijn verdwenen, mag je weer make-up gebruiken. Het is verstandig om de littekens de eerste drie maanden na de ooglidcorrectie niet bloot te stellen aan zonlicht of een zonnebank.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan over een ooglidcorrectie in Bleiswijk

 

Je staat na een ooglidcorrectie in Bleiswijk 6 weken onder controle bij jouw behandelend arts van Skin + Surgery Clinics. Maak een afspraak in onze drukbezochte kliniek en laat je informeren over de diverse behandelmogelijkheden bij hangende oogleden. Naast een chirurgische ooglidcorrectie wordt een plasma-plexr behandeling bij een milde verslapping van de oogleden uitgevoerd. Onze specialisten kunnen je er alles over vertellen. Bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier voor al je vragen, verzoek om advies of een vrijblijvende prijsofferte.

 

 

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me