Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Behandeling ooglidcorrectie

Jouw frisse uitstraling is nog niet verloren! Een ooglidcorrectie behandeling kan de oplossing zijn voor jouw zware oogleden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ooglidcorrectie behandeling

Wilt u graag uw jeugdige uitstraling terug en bent u op zoek naar een plastische chirurg met esthetisch focus voor een ooglidcorrectie behandeling? Skin + Surgery, een A-kliniek met drie locaties, helpt u graag verder met een ooglidcorrectie behandeling. Onze specialisten staan voor u klaar.

Ooglidcorrectie behandeling – Wist u dat de ooglidcorrectie behandeling onder de meest voorkomende cosmetische behandelingen valt in Nederland en ook wereldwijd? Dit komt omdat iedereen, vroeg of laat, te maken krijgt met het verouderingsproces. Dat betekent dat de meeste van ons een vermoeide blik, hoofdpijn, tranende ogen en zware oogleden zullen ervaren. Daarnaast zorgen hangende oogleden ervoor dat we er ouder uitzien dan we ons voelen. Hoe vrolijk, fris en fruitig u zich ook voelt, uw oogleden vertellen een ander verhaal.

 

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een ooglidcorrectie behandeling. We bespraken de cosmetische redenen, maar er zijn een hoop mensen die de ooglidcorrectie behandeling ondergaan wegens medische redenen. Hangende oogleden zijn zwaar en zorgen ervoor dat de ogen moeilijker openen. Soms moet iemand zijn ogen fijn knijpen om als het ware, zijn of haar ogen te focussen. Het constant finetunen van de ogen kan zorgen voor hoofdpijn en meer rimpels zoals kraaienpootjes en fronsrimpels.

 

Skin + Surgery is de A-kliniek die dit voor u kan verhelpen. Onze specialisten zijn niet alleen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring, ze hebben ook een van de belangrijkste competenties waar een goede cosmetische chirurg over moet beschikken. Een oog voor esthetiek. Een ooglidcorrectie kan men in principe in een ziekhuis ondergaan. Het resultaat is alleen niet vergelijken met dat van een esthetisch gerichte cosmetische chirurg. Littekens worden verdoezeld in de oogplooi, asymmetrie bij de oogleden wordt meteen aangepakt en het resultaat is iets waar u naar wilt blijven kijken. U bent zichzelf, maar met een nieuwe, frisse blik op de wereld!

 

Over het algemeen is een ooglidcorrectie een eenmalige ingreep. Daarom is het belangrijk om de juiste kliniek te vinden. Skin + Surgery biedt verscheidene soorten ooglidcorrectie behandelinge aan in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Utrecht.  U kunt bij ons terecht voor bovenooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en Aziatische ooglidcorrecties. Lees hier meer over onze verschillende soorten ooglidcorrecties en plan bij vragen een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

Behandeling ooglidcorrectie

Onze ooglidcorrectie behandeling beoordelingen

Benieuwd naar hoe Skin + Surgery scoort op het gebied van ooglidcorrectie behandelingen? Bezoek Kliniekervaringen en lees de positieve reviews van de vele mannen en vrouwen die u voorgingen. Skin + Surgery, als A-kliniek, scoort zo hoog omdat onze specialisten gecertificeerd zijn, jarenlange ervaring hebben en een sterk esthetisch oog hebben. Een ooglidcorrectie kan in principe door een arts in een ziekenhuis worden uitgevoerd. Een ooglidcorrectie behandeling met een prachtig resultaat, zonder duidelijke littekens, is vaak alleen te halen bij een cosmetische chirurg met een oog voor esthetiek. 

Behandeling ooglidcorrectie

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie behandeling wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. U kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. U kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar u zich aan stoort, welke oogklachten u heeft en wat u graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. U voert het gesprek met de arts die u behandelt.

 

U mag tijdens het gratis consult al uw vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. U krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. U krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. U ziet zo het positieve effect van de ooglidcorrectie behandeling.

Een ooglidcorrectie behandeling vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als u heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als u last hebt van wallen onder uw ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder uw wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. U mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. U heeft – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

U bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie behandeling kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. U plaatst een gaasje tussen uw ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om uw ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. U mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen uw bloedvaten zich en loopt u een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. U mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. U komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie behandeling gaat niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Behandeling ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Benieuwd naar hoeveel een ooglidcorrectie behandeling kost? Skin + Surgery geeft u graag een indicatie van de prijzen en dit inclusief de voor- en nazorg. Hoeveel een ooglidcorrectie behandeling kost, is afhankelijk van welke ingreep u kiest en in sommige gevallen, of de ooglidcorrectie behandeling te vergoeden is (als het om medische redenen gaat). Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 900,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 1000,-

Onderooglidcorrectie - huidresectie

€ 1800,-

Onderooglidcorrectie - huidresectie | losmaken arcus | spier | vet repositie

€ 2200,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 2300,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2800,-

Behandeling oglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie behandeling wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo bent u optimaal voorbereid en herstelt u zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren u om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kunt u last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat u uw ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag u niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag u weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

U zult het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer u met een extra kussen slaapt, zodat uw hoofd hoger ligt dan de rest van uw lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Behandeling ooglidcorrectie

Een behandeling of een investering in uzelf?

Een ooglidcorrectie behandeling is, zoals u gelezen heeft, de manier om van hangende oogleden of wallen af te komen. Een ooglidcorrectie behandeling is langetermijninvestering in uzelf. In uw eigen schoonheid, geluk, maar ook uw eigen gezondheid in sommige gevallen. Vooral voor degenen die hoofdpijn ervaren door het constant moeten fijnknijpen van de ogen, kan een ooglidcorrectie behandeling verlossend werken. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze Skin + Surgery specialisten en laat u door ons adviseren en helpen. Wij helpen u weer mooi te voelen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak