Behandeling

Behandeling

Jouw frisse uitstraling is nog niet verloren! Een ooglidcorrectie behandeling kan de oplossing zijn voor jouw zware oogleden.

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

bovenooglidcorrectie Skin Surgery

Ooglidcorrectie behandeling bij Skin + Surgery

Ooglidcorrectie behandeling – Wist u dat de ooglidcorrectie behandeling onder de meest voorkomende cosmetische behandelingen valt in Nederland en ook wereldwijd? Dit komt omdat iedereen, vroeg of laat, te maken krijgt met het verouderingsproces. Dat betekent dat de meeste van ons een vermoeide blik, hoofdpijn, tranende ogen en zware oogleden zullen ervaren. Daarnaast zorgen hangende oogleden ervoor dat we er ouder uitzien dan we ons voelen. Hoe vrolijk, fris en fruitig u zich ook voelt, uw oogleden vertellen een ander verhaal.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een ooglidcorrectie behandeling. We bespraken de cosmetische redenen, maar er zijn een hoop mensen die de ooglidcorrectie behandeling ondergaan wegens medische redenen. Hangende oogleden zijn zwaar en zorgen ervoor dat de ogen moeilijker openen. Soms moet iemand zijn ogen fijn knijpen om als het ware, zijn of haar ogen te focussen. Het constant finetunen van de ogen kan zorgen voor hoofdpijn en meer rimpels zoals kraaienpootjes en fronsrimpels.

Skin + Surgery is de A-kliniek die dit voor u kan verhelpen. Onze specialisten zijn niet alleen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring, ze hebben ook een van de belangrijkste competenties waar een goede cosmetische chirurg over moet beschikken. Een oog voor esthetiek. Een ooglidcorrectie kan men in principe in een ziekhuis ondergaan. Het resultaat is alleen niet vergelijken met dat van een esthetisch gerichte cosmetische chirurg. Littekens worden verdoezeld in de oogplooi, asymmetrie bij de oogleden wordt meteen aangepakt en het resultaat is iets waar u naar wilt blijven kijken. U bent zichzelf, maar met een nieuwe, frisse blik op de wereld!

Over het algemeen is een ooglidcorrectie een eenmalige ingreep. Daarom is het belangrijk om de juiste kliniek te vinden. Skin + Surgery biedt verscheidene soorten ooglidcorrectie behandelinge aan in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Utrecht.  U kunt bij ons terecht voor bovenooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en Aziatische ooglidcorrecties. Lees hier meer over onze verschillende soorten ooglidcorrecties en plan bij vragen een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

Behandeling ooglidcorrectie

Onze ooglidcorrectie behandeling beoordelingen

Benieuwd naar hoe Skin + Surgery scoort op het gebied van ooglidcorrectie behandelingen? Bezoek Kliniekervaringen en lees de positieve reviews van de vele mannen en vrouwen die u voorgingen. Skin + Surgery, als A-kliniek, scoort zo hoog omdat onze specialisten gecertificeerd zijn, jarenlange ervaring hebben en een sterk esthetisch oog hebben. Een ooglidcorrectie kan in principe door een arts in een ziekenhuis worden uitgevoerd. Een ooglidcorrectie behandeling met een prachtig resultaat, zonder duidelijke littekens, is vaak alleen te halen bij een cosmetische chirurg met een oog voor esthetiek.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Behandeling ooglidcorrectie

Kwaliteit is onze passie

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

 

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Een ooglidcorrectie behandeling wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. U kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. U kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar u zich aan stoort, welke oogklachten u heeft en wat u graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. U voert het gesprek met de arts die u behandelt.

U mag tijdens het gratis consult al uw vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. U krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. U krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. U ziet zo het positieve effect van de ooglidcorrectie behandeling.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Een ooglidcorrectie behandeling vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als u heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als u last hebt van wallen onder uw ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder uw wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. U mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. U heeft – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

U bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie behandeling kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. U plaatst een gaasje tussen uw ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om uw ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. U mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen uw bloedvaten zich en loopt u een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. U mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. U komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Een ooglidcorrectie behandeling gaat niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Aziatische ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, en zijn altijd inclusief de voor- en nazorg.

Behandeling oglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan nu contact op

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Een ooglidcorrectie ondergaan kan een spannende stap zijn, denkt u er al langer over na, maar twijfelt u wanneer het de juiste tijd is? Als u in de spiegel kijkt en een somber of vermoeid gezicht rondom de ogen, zelfs wanneer u goed uitgerust bent, heeft u mogelijk al overwogen hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan hierbij helpen. Overhangende oogleden kunnen ook klachten veroorzaken, zoals beperkt zicht en hoofdpijn door extra inspanning van de oogspieren. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie, of een gecombineerde ingreep, is een vrijblijvend consult bij onze specialisten de beste eerste stap.

Kosten ooglidcorrectie

SkinSurgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, de vet pockets- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van vet pockets en verslapte spier.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie. Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is. Na een week komt u langs op controle voor de hechtingen verwijderen.

Contactlenzen en make-up mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Wij raden u aan om niet te roken tot 2 weken na de ingreep. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wanneer mag ik weer lenzen en make-up op?

Wij adviseren om minimaal 2 weken na uw ooglidcorrectie geen lenzen of make-up te dragen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied zoveel mogelijk met rust laat zodat het goed kan herstellen en u sneller kunt genieten van een stralende blik. Een week na uw ooglidcorrectie komt u langs op controle en worden de hechtingen verwijderd voor onze specialist.

Nabehandelingen en controle na een ooglidcorrectie

7-9 dagen na uw ooglidcorrectie worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd. 6-8 weken na de operatie komt u voor controle bij één van onze specialisten.

Nazorg na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wat kunt u verwachten na een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden wanneer u klachten ervaart zoals hangende oogleden, zware bovenste oogleden, een vermoeide blik, maar ook wanneer u de behandeling overweegt vanuit cosmetische redenen. U herstelt snel van een ooglidcorrectie, het is een relatief kleine ingreep, die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het resultaat van een ooglidcorrectie kunt u ongeveer 2 weken na de behandeling al zien, wel kan er nog lichte zwelling aanwezig zijn. Het litteken zal uiteindelijk vervagen en mooi in de huidplooi vallen en is daarom bijna niet zichtbaar. Het littekens heeft 6-12 maanden nodig om volledig te herstellen, bescherm hem daarom goed wanneer u de zon in gaat. U kunt na een week weer aan het werk.

Wat is het verschil in prijs van een bovenooglidcorrectie

Skin + Surgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, soms is ook sprake van overtollig vet- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van overtollige en verslapte spier.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Voor wie is deze correctie geschikt?

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Behandeling ooglidcorrectie

Een behandeling of een investering in uzelf?

Een ooglidcorrectie behandeling is, zoals u gelezen heeft, de manier om van hangende oogleden of wallen af te komen. Een ooglidcorrectie behandeling is langetermijninvestering in uzelf. In uw eigen schoonheid, geluk, maar ook uw eigen gezondheid in sommige gevallen. Vooral voor degenen die hoofdpijn ervaren door het constant moeten fijnknijpen van de ogen, kan een ooglidcorrectie behandeling verlossend werken. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze Skin + Surgery specialisten en laat u door ons adviseren en helpen. Wij helpen u weer mooi te voelen!

Neem telefonisch contact op

Ma t/m zo 08:00 tot 22:00