Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam kan je helpen de wereld anders te zien en ervaren. Skin + Surgery kan je hierbij helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam kan veel meer veranderen dan alleen uw uiterlijk. U ziet de wereld op een hele andere manier, wanneer u last heeft van hangende ooglapjes, of migraine door het steeds moeten dichtknijpen van je ogen. Lees snel meer over onze bovenooglidcorrectie in Rotterdam.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam – Googled u ook altijd vragen? U weet dat u een bovenooglidcorrectie wilt als uw Google-zoekopdrachten er ongeveer zo uitzien:

 

  • Hoe kom ik van zware oogleden af?
  • Hoe komt ik van wallen af?
  • Wat te doen tegen hangende oogleden?
  • Wat te doen tegen slappe huid rondom ogen?

Skin + Surgery heeft het antwoord op al deze vragen voor u: een bovenooglidcorrectie in Rotterdam.

 

“Onder het mes? Kan ik niet iets anders doen?” denkt u nu. Dat kan zeker! We hebben een aantal niet-chirugische behandelingsopties voor u verzameld in een blog. Een ooglidcorrectie is namelijk geen verplichting, maar als u echt last heeft van hangende oogleden, is een bovenooglidcorrectie in Rotterdam de beste oplossing.

 

Er zijn genoeg tips op het internet te vinden over het belang van gezonde voeding en een goede nachtrust. Dit heeft zeker invloed, want een gezonde leefstijl leidt tot een gezonde huid. Maar ook de fitness helden en lifestyle gurus onder ons, krijgen te maken met het verouderingsproces. Wanneer de huid minder collageen en elastine aanmaakt, zijn de hangende huid lapjes het natuurlijke gevolg hiervan. Als de huid eenmaal hangt, is een ooglidcorrectie de enige manier om hiervan af te komen.

 

Uw ogen verdienen het beste van het beste. U ervaart een groot deel van de wereld door uw ogen. Daarom is het zo belangrijk dat u de juiste A-kliniek kiest voor een bovenooglidcorrectie in Rotterdam. Bij Skin + Surgery bent u aan het juiste adres. Skin + Surgery is specialist in boven– en onderooglidcorrecties en ook in dubbele ooglidcorrecties (ook wel Aziatische ooglidcorrecties genoemd). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

De voor en na foto’s van een bovenooglidcorrectie in Rotterdam laten precies zien wat het effect is van de ingreep. Hieronder ziet u voor en na foto’s van drie Skin + Surgery cliënten die u voorgingen. Ziet u hoe de gezichten veel jeugdiger en frisser ogen? Voor meer voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties in Rotterdam kunt u naar beneden scrollen.

Komt u uit de omgeving van Rotterdam? Dan bent u al binnen 30 minuten bij één van onze Skin + Surgery klinieken in Den Haag of Bergschenhoek in Rotterdam. Als u naar een bovenooglidcorrectie specialist in Rotterdam op zoek bent, staat Skin + Surgery voor u klaar. Alhoewel u zo dichtbij woont, is het toch van belang dat u niet alleen komt. U mag namelijk niet zelf naar huis rijden na een bovenooglidcorrectie.

 

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel iets sneller. U kunt hier uw reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier uw reis als u onze kliniek in Den Haag wilt bezoeken.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Onze resultaten na een bovenooglidcorrectie Rotterdam

Bent u benieuwd naar de resultaten van onze bovenooglidcorrecties in Rotterdam? Bekijk dan de voor en na foto’s van de cliënten die u voorgingen bij Skin + Surgery. Het mooie aan een ooglidcorrectie in Rotterdam is het duidelijke resultaat dat al na een aantal weken te zien is. Uw ogen stralen weer en uw hele uitstraling verandert mee. Onze cliënten zijn zeer tevreden, zoals de vele positieve reviews over Skin + Surgery op Kliniekervaringen bewijzen. Neem een kijkje en laat u overtuigen.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. U kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. U kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar u zich aan stoort, welke oogklachten u heeft en wat u graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. U voert het gesprek met de arts die u behandelt.

 

U mag tijdens het gratis consult al uw vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. U krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. U krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. U ziet zo het positieve effect van de bovenooglidcorrectie in Rotterdam.

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als u heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als u last heeft van wallen onder uw ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder uw wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. U mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. U heeft – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

U bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de bovenooglidcorrectie in Rotterdam kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. U plaatst een gaasje tussen uw ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om uw ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. U mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen uw bloedvaten zich en loopt u een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. U mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. U komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam gaat niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: bovenooglidcorrecties in Rotterdam worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery gaan kwaliteit en transparantie hand in hand. Daarom zijn wij heel duidelijk over onze prijzen. Alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg, maar de uiteindelijk prijs hangt af van welke behandelingen u kiest. Wilt u alleen een bovenooglidcorrectie in Rotterdam ondergaan? Of misschien toch een boven- en onderooglidcorrectie? U kunt de opties met onze Skin + Surgery specialisten bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u een bovenooglidcorrectie in Rotterdam ondergaan wegens medische redenen? Dan wordt dit vaak vergoed door zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 900,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 1000,-

Onderooglidcorrectie | Huidresectie

€ 1800,-

Onderooglidcorrectie - huidresectie | losmaken arcus | spier | vet repositie

€ 2200,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 2300,-

Boven- en onderooglidcorrectie | losmaken arcus | spier | vet repositie

€ 2800,-

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Veelgestelde vragen

Bij een bovenooglidcorrectie in Rotterdam wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo bent u optimaal voorbereid en herstel u zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren u om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kunt u last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat u uw ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag u niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag u weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

U zult het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer u met een extra kussen slaapt, zodat uw hoofd hoger ligt dan de rest van uw lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij uw behandelend arts.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Het liefst dichtbij huis behandeld worden?

Bent u eruit en wilt u graag een bovenooglidcorrectie in de omgeving van Rotterdam ondergaan? Skin + Surgery heeft klinieken in Leidsche Rijn in Utrecht, Den Haag en in Bergschenhoek, wat in de buurt is van Rotterdam. Dat maakt onze klinieken goed bereikbaar vanuit bijna heel Nederland. Als u bijvoorbeeld vanuit Rotterdam centrum komt, bent u binnen ongeveer 15 minuten bij onze kliniek in Bergschenhoek. Skin + Surgery is de juiste A-kliniek voor uw bovenooglidcorrectie in Rotterdam. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en laat u helpen door onze specialisten!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak