Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam kan je helpen de wereld anders te zien en ervaren. Skin + Surgery kan je hierbij helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam kan veel meer veranderen dan alleen je uiterlijk. Je ziet de wereld op een hele andere manier, wanneer geen last hebt van hangende ooglapjes, of migraine door het steeds moeten dichtknijpen van je ogen. Lees snel meer over onze bovenooglidcorrectie in Rotterdam

Bovenooglidcorrectie Rotterdam – Google jij ook altijd vragen? Je weet dat je een bovenooglidcorrectie wilt als jouw Google-zoekopdrachten er ongeveer zo uitzien:

 

  • Hoe kom ik van zware oogleden af?
  • Hoe komt ik van wallen af?
  • Wat te doen tegen hangende oogleden?
  • Wat te doen tegen slappe huid rondom ogen?

Skin + Surgery heeft het antwoord op al deze vragen voor je: een bovenooglidcorrectie in Rotterdam.

 

“Onder het mes? Kan ik niet iets anders doen?” denk je nu. Dat kan zeker! We hebben een aantal niet-chirugische behandelingsopties voor je verzameld in een blog. Een ooglidcorrectie is namelijk geen verplichting, maar als je echt last hebt van hangende oogleden, is een bovenooglidcorrectie in Rotterdam de beste oplossing.

 

Er zijn genoeg tips op het internet te vinden over het belang van gezonde voeding en een goede nachtrust. Dit heeft zeker invloed, want een gezonde leefstijl leidt tot een gezonde huid. Maar ook de fitness helden en lifestyle gurus onder ons, krijgen te maken met het verouderingsproces. Wanneer de huid minder collageen en elastine aanmaakt, zijn de hangende huid lapjes het natuurlijke gevolg hiervan. Als de huid eenmaal hangt, is een ooglidcorrectie de enige manier om hiervan af te komen.

 

Je ogen verdienen het beste van het beste. Je ervaart een groot deel van de wereld door je ogen. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste A-kliniek kiest voor een bovenooglidcorrectie in Rotterdam. Bij Skin + Surgery ben je aan het juiste adres. Skin + Surgery is specialist in boven– en onderooglidcorrecties en ook in dubbele ooglidcorrecties (ook wel Aziatische ooglidcorrecties genoemd). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

De voor en na foto’s van een bovenooglidcorrectie in Rotterdam laten precies zien wat het effect is van de ingreep. Hieronder zie je voor en na foto’s van drie Skin + Surgery cliënten die je voorgingen. Zie je hoe de gezichten veel jeugdiger en frisser ogen? Voor meer voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties in Rotterdam kun je naar beneden scrollen.

Kom jij uit de omgeving van Rotterdam? Dan ben je al binnen 30 minuten bij een van onze Skin + Surgery klinieken in Den Haag of Bergschenhoek in Rotterdam. Als je naar een bovenooglidcorrectie specialist in Rotterdam op zoek bent, staat Skin + Surgery voor je klaar. Alhoewel je zo dichtbij woont, is het toch van belang dat je niet alleen komt. Je mag namelijk niet zelf naar huis rijden na een bovenooglidcorrectie.

 

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Onze resultaten na een bovenooglidcorrectie Rotterdam

Ben je benieuwd naar de resultaten van onze bovenooglidcorrecties in Rotterdam? Bekijk dan de voor en na foto’s van de cliënten die je voorgingen bij Skin + Surgery. Het mooie aan een ooglidcorrectie in Rotterdam is het duidelijke resultaat dat al na een aantal weken te zien is. Jouw ogen stralen weer en je hele uitstraling verandert mee. Onze cliënten zijn zeer tevreden, zoals de vele positieve reviews over Skin + Surgery op Kliniekervaringen bewijzen. Neem een kijkje en laat je overtuigen.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van de bovenooglidcorrectie in Rotterdam

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de bovenooglidcorrectie in Rotterdam kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een bovenooglidcorrectie in Rotterdam gaat niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Chirurg en cosmetisch arts

Drs. Kristel Woltman heeft zich na haar opleiding aan de Erasmus Universiteit gespecialiseerd in de richting van algemene chirurgie. Vandaag de dag heeft ze tal van aanvullende cosmetische ingrepen verricht: van injectable behandelingen tot operatieve, esthetische ingrepen. Inmiddels is zij absolute specialist op het gebied van bovenooglidcorrecties. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts met aandacht voor jouw verhaal en wat jij graag wilt bereiken. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Let op: bovenooglidcorrecties in Rotterdam worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery gaan kwaliteit en transparantie hand in hand. Daarom zijn wij heel duidelijk over onze prijzen. Alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg, maar de uiteindelijk prijs hangt af van welke behandelingen je kiest. Wil je alleen een bovenooglidcorrectie in Rotterdam ondergaan? Of misschien toch een boven- en onderooglidcorrectie? Je kunt de opties met onze Skin + Surgery specialisten bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je een bovenooglidcorrectie in Rotterdam ondergaan wegens medische redenen? Dan wordt dit vaak vergoed door zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2500,-

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Veelgestelde vragen

Bij een bovenooglidcorrectie in Rotterdam wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Bovenooglidcorrectie Rotterdam

Het liefst dichtbij huis behandeld worden?

Ben je eruit en wil je graag een bovenooglidcorrectie in de omgeving van Rotterdam ondergaan? Skin + Surgery heeft klinieken in Leidsche Rijn in Utrecht, Den Haag en in Bergschenhoek, wat in de buurt is van Rotterdam. Dat maakt onze klinieken goed bereikbaar vanuit bijna heel Nederland. Als je bijvoorbeeld vanuit Rotterdam centrum komt, ben je binnen ongeveer 15 minuten bij onze kliniek in Bergschenhoek. Skin + Surgery is de juiste A-kliniek voor jouw bovenooglidcorrectie in Rotterdam. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je helpen door onze specialisten!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak