Skin Surgergy Menu icon

Foto's

Mislukte ooglidcorrectie foto's

Ben jij van plan een ooglidcorrectie te ondergaan? Dan is het van belang dat je de juiste kliniek kiest. Je wilt niet in een mislukte ooglidcorrectie foto lijst gevonden worden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Foto’s

Mislukte ooglidcorrectie foto’s

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen… mislukte ooglidcorrectie foto’s. Deze foto’s laten het werk zien van onprofessionele, amateur chirurgen zonder ervaring. Gelukkig zijn zij niet de meerderheid. Skin + Surgery wil je hiervoor beschermen en deelt waar je op moet letten. Zo voorkomen we dat jij in een line-up van mislukte ooglidcorrectie foto’s terecht komt.

Mislukte ooglidcorrectie foto’s, het gevolg van de verkeerde kliniek kiezen – Een ooglidcorrectie is een investering in jezelf voor de lange termijn. We ervaren de wereld met onze ogen en danken veel geluk aan ze. Om die reden, kiezen velen ervoor om een ooglidcorrectie te ondergaan wanneer de ogen door zware oogleden bedekt worden. Soms ontstaan er medische klachten, zoals hoofdpijn en zichtbelemmering. Vaak spelen ook cosmetische redenen een rol. De schoonheid van jouw ogen komt minder mooi naar voren. Een ooglidcorrectie is de juiste ingreep, maar kies voor de verkeerde kliniek en je kunt met mislukte ooglidcorrectie foto’s eindigen.

 

Skin + Surgery raadt je aan voor een ervaren, professionele en esthetisch kundige chirurg of kliniek te gaan. Dit maakt het verschil. Een onervaren chirurg is vaak de oorzaak van al die mislukte ooglidcorrectie foto’s die je online ziet. Onervaren chirurgen maken de volgende (veelvoorkomende) fouten:

 

  • Incisies maken op de verkeerde plekken, wat voor onnodige littekens zorgt.
  • Teveel huid weg halen van het ooglid, waardoor er een ‘getrokken’ effect ontstaat en het oog stijf en geschrokken lijkt. Soms kan het ervoor zorgen dat de ogen niet meer goed sluiten.
  • Teveel vet verwijderen uit de vetpockets rondom de ogen. Dit zorgt voor ingevallen huid, wat je ouder doet lijken.
  • Van de verkeerde plek huid verwijderen, dit zorgt ervoor dat het oog niet meer goed kan sluiten.
  • De ogen niet op elkaar afstemmen. Dit zorgt voor asymmetrie en ‘scheve’ ogen die niet op elkaar lijken.

 

Een A-kliniek zoals Skin + Surgery maakt deze fouten niet. Onze specialisten zijn gecertificeerd, hebben jarenlange ervaring en beschikken over de esthetische kennis en kunde om natuurlijke resultaten te creëren die jouw innerbeauty helpen uitstralen. Onze voor en na foto’s tonen de hoge kwaliteit aan die Skin + Surgery bij iedere cliënt levert. Onze beoordelingen op Kliniekervaringen laten zien dat we niet alleen geweldige resultaten creëren, maar ook service verlenen dat ver boven de verwachtingen stijgt. Daarnaast is transparantie een belangrijk aspect van ons werk. Skin + Surgery is eerlijk over de prijzen en de risico’s van al haar ingrepen. Zo delen wij bijvoorbeeld ook graag de ervaring van onze specialisten, zodat jij weet door wie je geholpen wordt.

 

Wil je meer weten over onze ooglidcorrecties? Lees hier over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Een A-kliniek maakt deze fouten niet. Daarom is het zeer belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt wanneer je voor een kliniek kiest. Voordat je kiest, raden we je aan de volgende 4 stappen uit te voeren:

 

  1. Bezoek de website van de kliniek en bekijk de voor en na foto’s van hun ooglidcorrecties. Passen hun resultaten bij wat je zelf zou willen zien?
  2. Een A-kliniek hoort ook een pagina te hebben waar je meer kunt lezen over de specialisten en hun certificering. Heeft een kliniek dit niet? Kijk dan of de certificeringen onderaan de website staan. Heeft een kliniek geen certificeringen? Kijk dan verder. Laat je niet behandelen door een ongecertificeerde ‘arts’, zo voorkom je mislukte ooglidcorrectie foto’s
  3. Bezoek Kliniekervaringen en lees de beoordelingen van andere cliënten die je voorgingen. Dit zorgt dat je een algeheel beeld krijgt van de kliniek en haar specialisten. Kun je een kliniek niet vinden? Vraag je dan af waarom zij niet aangesloten zijn bij KliniekErvaringen.nl. Soms zegt het feit dat klinieken niet beoordeeld willen worden op hun werk al genoeg.
  4. Vraag een adviesgesprek aan bij de kliniek waar je in geïnteresseerd bent. Bij de meeste A-klinieken zullen deze gesprekken vrijblijvend zijn, omdat ze onderdeel zijn van de service.

Mislukte ooglidcorrectie foto’s

Waarom Skin + Surgery niet over zulke foto’s beschikt.

Skin + Surgery beschikt niet over mislukte ooglidcorrectie foto’s om een hele simpele reden: die zijn nooit voorgekomen. Fouten zoals je ze online tegenkomt, worden simpelweg niet gemaakt bij Skin + Surgery. Waarom, vraag je je af? Skin + Surgery is een A-kliniek en beschikt over NVCG certificeerde specialisten, die niet alleen jarenlange ervaring hebben, maar ook in bezit zijn van esthetische kennis en kunde. Onze beoordelingen op Kliniekervaringen, achtergelaten door onze tevreden cliënten, tonen aan dat wij prachtige en vooral ook veilige resultaten creëren.

Mislukte ooglidcorrectie foto’s

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze cosmetisch arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met een van onze specialisten.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken en persen. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Wij adviseren tringend niet te roken wanneer de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Mislukte ooglidcorrectie foto’s zijn dus eigenlijk alleen te vinden van onprofessionele chirurgen. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep hoort alleen voor wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen te zorgen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook. Zo voorkom je mislukte ooglidcorrectie foto’s.

Ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Wil jij ervan verzekerd zijn dat jouw ooglidcorrectie foto’s niet in de lijst “mislukte ooglidcorrectie foto’s komt” komt? Dan ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Skin + Surgery is niet alleen transparant over de risico’s van ingrepen, maar ook over de prijzen. Alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg bij Skin + Surgery. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De totaalprijs hangt af van welke behandelingen je kiest. Onderga je een ooglidcorrectie wegens medische redenen? Informeer bij jouw zorgverzekeraar of hier een vergoeding voor is.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2500,-

Mislukte ooglidcorrectie foto’s

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Mislukte ooglidcorrectie foto’s

Een nachtmerrie waar je ogen niet voor hoeven te sluiten

Je hebt gelezen wat de risico’s zijn van het kiezen voor een onjuiste chirurg en je bent waarschijnlijk al bekend met de mislukte ooglidcorrectie foto’s die het internet ronddwalen. Dit betekent niet dat je een ooglidcorrectie helemaal uit het hoofd moet zetten. De juiste chirurg en de juiste A-kliniek zorgen voor hele andere resultaten. Tranen van blijdschap in plaats van wanhoop. Mislukte ooglidcorrectie foto’s schrikken af, maar feit is dat als je voor een A-kliniek kiest, zoals Skin + Surgery, je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Twijfel je nog? We snappen het helemaal. Skin + Surgery kan met behulp van een software programma jou al een voorproefje geven van jouw toekomstige resultaat bij ons. We luisteren graag naar jouw zorgen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en adviseren je op maat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak