Behandeling

Ooglidcorrectie in Leiden

Straal en voel je lekker in je vel na een ooglidcorrectie. Heb je last van overhangende oogleden en wallen, we helpen je graag.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ooglidcorrectie in Leiden

Wil je je frisse blik terug? Kies voor een ooglidcorrectie bij Skin + Surgery, dichtbij Leiden. Je bent bij ons in goede handen!

Verlang je naar een frisse en jeugdige blik, maar krijg je dat met een goede nachtrust niet meer voor elkaar? Verslapte huid rond de ogen en bijbehorende tekenen van vermoeidheid kunnen ervoor zorgen dat je er anders uitziet dan je je vanbinnen voelt. Ook kun je klachten als hoofdpijn ervaren, omdat je continu je oogleden aan het optrekken bent. Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn, zodat je weer die frisse uitstraling en jeugdige blik terugkrijgt!

Overhangende oogleden en wallen kunnen tot vervelende klachten leiden. Je kijkt misschien met een minder tevreden gevoel in de spiegel, of hebt zelfs last van hoofdpijn. Een ander vervelend bijeffect van hangende oogleden is verminderd zicht: de huid rondom je ogen zit dan letterlijk in de weg. Een ooglidcorrectie ontneemt in korte tijd al deze zorgen. Zo krijg je weer het volledige zicht terug, voelen je oogleden niet zo zwaar aan en ben je eindelijk van die vervelende hoofdpijn af. De vermoeide uitstraling die je in het gezicht had, is als sneeuw voor de zon verdwenen. Een relatief kleine ingreep kan dus een wereld van verschil maken. Dankzij een ooglidcorrectie vind je in korte tijd weer de frisse, stralende versie van jezelf terug. Naast dat fantastische gevoel biedt een ooglidcorrectie echter nog meer voordelen, zoals een vlot herstel met zo min mogelijk blauwe plekken en zwelling. De uitspraak “wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden” is hier dus niet van toepassing.

Leiden-ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie-leiden
Ooglid-behandeling-leiden

Onze specialisten

Onze specialisten zetten jouw belang voorop en streven naar beste resultaten en zo veel mogelijk comfort. Ben je woonachtig in de omgeving van Leiden of een andere plaats in de regio, dan is onze kliniek goed bereikbaar. Je reist na de behandeling natuurlijk onder begeleiding, maar een minimale reistijd is wel zo fijn. Vanuit Leiden ben je in vrij korte tijd in de veilige handen van onze specialisten voor een ooglidcorrectie. Zowel voor als na de behandeling is het geruststellend om te weten dat de professionele arts die jou helpt altijd dichtbij is.

De behandeling

Onze hooggewaardeerde specialisten stellen een persoonlijke aanpak centraal. Het traject van een ooglidcorrectie begint daarom met een vrijblijvend adviesgesprek, waarin je al jouw wensen uitspreekt en alle vragen kunt stellen. Op basis daarvan geeft de arts volledige uitleg over de behandeling, nazorg en verwachte resultaten. Vervolgens wordt de ingreep onder een dagbehandeling uitgevoerd, wat betekent dat je dezelfde dag nog naar huis kunt. Het te behandelen gebied wordt afgetekend en er wordt een plaatselijke verdoving toegediend. Omdat het belangrijk is dat jij je op je gemak voelt, is extra kalmerende medicatie tegen sterke zenuwen ook een optie.

Een milde ingreep

Deze relatief milde ingreep duurt ongeveer een uur. Nadat de ooglidcorrectie is uitgevoerd, evalueren we de ingreep. Na enige rusttijd mag je weer naar huis. Zorg dat je na je ooglidcorrectie vervoer terug hebt naar Leiden, want zo kort na deze behandeling mag je niet zelf autorijden. Houd je eenmaal thuis aan de nazorg adviezen en richtlijnen die je van de arts hebt gekregen, voor een optimaal resultaat waar je jaren van kunt genieten. 

 

Resultaten en nazorg ooglidcorrectie

Onze deskundige artsen zetten zich in voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo wordt de kleine incisie zodanig geplaatst dat het litteken in de oogplooi valt en zo min mogelijk zichtbaar is. Je ontvangt een gespecialiseerd nazorgprotocol op maat, zodat je in de herstelperiode de oogleden goed verzorgt. Na twee tot drie weken zijn de wondjes dicht en verdwijnen de korstjes. Wanneer de korstjes helemaal weg zijn, kun je weer make-up en lenzen dragen.  Zes weken na de behandeling volgt een eindcontrole. Heb je in tussentijd nog vragen? Skin + Surgery, dé kliniek voor jouw oogcorrectie, is vanaf de omgeving van Leiden goed bereikbaar, maar we staan ook telefonisch voor je klaar.

Na de volledige herstelperiode kun je alles weer als vanouds doen. Van de langdurige resultaten geniet je de rest van je leven! Door gezond te leven en de huid rondom de ogen goed te verzorgen heb je nog langer plezier van de ooglidcorrectie. Wil je weer een frisse uitstraling? Onze professionals staan je graag te woord. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

herstel ooglidcorrectie

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in zijn prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een Bovenooglidcorrectie en Onderooglidcoorrectie om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

Boven ooglidcorrectie incl. voor- en nazorg pakket

€ 950,-

Onder ooglidcorrectie incl. Voor en nazorg pakket

€ 1500,-

Ooglidcorrectie Onder & Boven incl. Voor en nazorg pakket

€ 1950,-

Asian Double Upper Eye Lid incl. Voor en nazorg pakket

€ 950,-

Ooglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties. Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie. Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is. Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn. Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie in Leiden

Je oogt weer fris, jong en vitaal

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak