Skin Surgergy Menu icon

Foto's

Onderooglidcorrectie foto's

Ben jij van plan een onderooglidcorrectie te ondergaan? Bekijk onze onderooglidcorrectie foto's en laat je door Skin + Surgery helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Foto’s van onderooglidcorrecties

Onderooglidcorrectie foto’s

Onderooglidcorrectie foto’s zijn dé manier om de positieve invloed van een onderooglidcorrectie op de esthetiek en uitstraling van een persoon te laten zien. Skin + Surgery heeft een hoop voor en na foto’s van onderooglidcorrecties met prachtige resultaten. We delen ze graag met je en leggen uit waarom onderooglidcorrectie foto’s een belangrijk punt zijn voor jou in jouw keuze tussen klinieken.

Onderooglidcorrectie foto’s – Wist jij dat onze ogen gezien worden als ons meest aantrekkelijke lichaamsdeel? Psycholoog Daniel Gill onderzocht dit in zijn studie aan de Universiteit van Winchester in Hampshire. Ogen zijn vaak van nature al mooi, maar dan moet je ze wel goed kunnen zien.

 

Wat ons brengt bij waarom ooglidcorrecties zo geliefd zijn. Naarmate we ouder worden, begint de omgeving rondom onze ogen te hangen. De huid wordt slapper, de spieren zwakker en de oogleden hangen meer. Dit kan de schoonheid van jouw ogen verminderen, wat een grote invloed heeft op jouw algehele uiterlijk en esthetiek. Een onderooglidcorrectie kan helpen door de wallen en de hangende huid te verwijderen en het allemaal net iets strakker in te richten. Je zult zien dat je meteen jeugdiger en frisser lijkt. Een bovenooglidcorrectie maakt het compleet, vooral als je naast wallen, last hebt van hangende oogleden. 

 

Wanneer je voor een kliniek kiest, raden we je aan om voor een A-kliniek te kiezen, met ervaren specialisten en duidelijke onderooglidcorrectie foto’s op hun website. Deze onderooglidcorrectie foto’s zijn belangrijk omdat ze het werk van de chirurgen laten zien. Zie je bijvoorbeeld een duidelijk litteken? Of merk je op de foto dat de ogen niet goed lijken te sluiten? Door de onderooglidcorrectie foto’s te analyseren, zul je snel zien of een kliniek jouw gewenste resultaat kan leveren. Bekijk snel de onderooglidcorrectie foto’s van Skin + Surgery en luister naar de Podcast van

 

Of je nu een onderooglidcorrectie nodigt hebt, of een bovenooglidcorrectie, of dubbele ooglidcorrectie (Aziatische ooglidcorrectie). Bekijk onze voor en na foto’s van de verschillende onderooglidcorrecties en probeer jouw eigen toekomstige onderooglidcorrectie foto’s voor te stellen. Tevreden met wat je ziet? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Deze voor en na foto’s van onze onderooglidcorrecties zijn een voorproefje. Als je naar beneden scrolt, zul je veel meer voor en na foto’s vinden. Skin + Surgery is dé specialist voor jouw onderooglidcorrectie.

Na een onderooglidcorrectie kun je niet zelf naar huis reizen. Neem dus iemand mee, of laat je door een chauffeur ophalen. Je bent voor je het weet weer thuis, omdat Skin + Surgery goed te bereiken is vanuit verschillende plaatsten in Nederland. Met drie verschillende klinieken, zit er altijd wel een bij die (redelijk) in de buurt is.

 

Skin + Surgery beschikt over een kliniek in Den Haag en Bergschenhoek in Rotterdam. Onze klinieken zijn goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De auto is logischerwijze iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Beoordelingen van Skin + Surgery cliënten 

Onderooglidcorrectie foto’s voor en na

Onderooglidcorrectie foto’s geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten van een kliniek. Een A-kliniek, zoals Skin + Surgery, creëert andere resultaten dan een B-kliniek of C-kliniek. Onderooglidcorrectie foto’s zijn zeker een factor die we aanraden mee te nemen in jouw keuze voor een kliniek. Een andere belangrijke factor zijn de ervaringen van cliënten die je voorgingen. Kijk op Kliniekervaringen om de ervaringen te lezen van Skin + Surgery cliënten die je voorgingen. Tot slot, ben je altijd welkom om een vrijblijvend adviesgesprek bij Skin + Surgery aan te vragen.

Onderooglidcorrectie foto’s

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een onderooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Dit zijn de onderooglidcorrectie voor en na foto’s. Je ziet zo het positieve effect van een onderooglidcorrectie.

Een onderooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een onderooglidcorrectie tegen wallen en hangende huid onder de ogen, gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: onderooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Onderooglidcorrectie foto’s

Prijzen en vergoedingen

Benieuwd naar de prijs van een onderooglidcorrectie nu je de onderooglidcorrectie foto’s hebt gezien? Skin + Surgery is zeer transparant over haar prijzen. De totaalprijs van jouw ooglidcorrectie hangt af van de behandeling die kiest. Je kunt ervoor kiezen om alleen een onderooglidcorrectie te ondergaan, of je kunt er een bovenooglidcorrectie bij doen. Wat je ook kiest, alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg bij Skin + Surgery. Onze Skin + Surgery specialisten bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2500,-

Onderooglidcorrectie foto’s

Veelgestelde vragen

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Wiemooiwilzijn podcast met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Onderooglidcorrectie foto’s

Onderooglidcorrectie foto’s tonen het verschil

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden… De onderooglidcorrectie foto’s van Skin + Surgery laten precies zien wat het effect is van de ingreep. Onze cliënten zien er na een onderooglidcorrectie frisser en opener uit. De onderooglidcorrectie foto’s tonen de invloed van de behandeling op de algehele esthetiek en uitstraling van een persoon. Wil jij ook snel jouw onderooglidcorrectie foto’s schieten? Plan dan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren door onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak