Skin Surgergy Menu icon

Kosten

Onderooglidcorrectie kosten

Een onderooglidcorrectie is de manier om van hangende huid of diepe wallen onder de ogen af te komen. De kosten van een onderooglidcorrectie zijn natuurlijk ook belangrijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Kosten

Onderooglidcorrectie kosten

Onderooglidcorrectie kosten verschillen per kliniek. Een A-kliniek zal een andere prijs vragen dan een net startende kliniek, of iemand die zichzelf chirurg noemt, maar dat eigenlijk niet is. Skin + Surgery bespreekt graag haar eigen onderooglidcorrectie kosten, maar legt ook uit waarom de prijs van deze ingreep veel vertelt over de kwaliteit die je kunt verwachten.

Onderooglidcorrectie kosten en wat dit zegt over de kwaliteit – Overweeg je een onderooglidcorrectie te ondergaan? Voor velen spelen de kosten van een onderooglidcorrectie een grote rol in hun keuze voor een kliniek. Skin + Surgery is zeer transparant over de kosten van onze cosmetische behandelingen. Als client wil je weten waar je aan toe bent. Daarom zijn al onze behandelingen inclusief voor- en nazorg.

 

Skin + Surgery is, wat we in de cosmetische chirurgie branche noemen, een A-kliniek. Dat betekent dat er een aantal verwachtingen zijn die wij waarmaken. Zo zijn al onze ooglidcorrectie specialisten, ervaren, deskundig en gecertificeerd. Een mooi resultaat is dus niet alleen een verwachting, maar ook een feit. Daarnaast bieden wij service op maat aan. Er is geen standaardplan, want iedere cliënt is anders en wil iets anders. Ons doel is het jou te helpen je weer mooi te voelen. Dit doen we door met je te praten, je te adviseren, maar ook door heel eerlijk te zijn over de mogelijkheden. Tot slot, bieden wij onze service aan voor een nette, eerlijke prijs.

 

Tegenwoordig zijn er genoeg ‘chirurgen’ die ooglidcorrecties aan bieden voor veel te mooie prijzen. De prijs is dan ook vaak het enige mooie aan de ooglidcorrectie. De onderooglidcorrectie kosten zeggen namelijk iets over wat je als cliënt kunt verwachten van de behandeling. Onkunde kan grote en nare gevolgen hebben. Daarom raadt Skin + Surgery iedereen af dit soort risico’s te nemen, vooral als het om je gezicht gaat. Je krijgt waar je voor betaalt en als je het gevoel heb dat een deal te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook vaak zo.

 

Kies ervoor de behandeling in termijnen te betalen, of spaar een mooi bedrag bij elkaar. Skin + Surgery raadt Cosmetic Finance als ondersteuning bij het betalen in termijnen. Kies voor een A-kliniek voor de beste resultaten en service. Skin + Surgery biedt een optimale balans tussen prijs en kwaliteit en beschikt over een aantal specialisten op het gebied van onderooglidcorrecties, maar biedt ook andere soorten ooglidcorrecties aan voor diverse prijzen. Denk aan boven– en aan dubbele ooglidcorrecties (Aziatische ooglidcorrectie). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en de kosten van deze ooglidcorrecties. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs van een ooglidcorrectie hangt af van het type ooglidcorrectie dat je kiest. We leggen je graag de verschillen uit. Wat wel bij iedere ooglidcorrectie hetzelfde is, is dat het voor- en nazorg pakket inclusief is.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie prijs:

€ 690,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier prijs:

€ 895,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de overtollige spier ook verwijderd. Dit verhelpt het dikkige effect.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen prijs:

€ 950,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de onderliggende spier ook verwijderd. Dit verhelpt het ‘dikke’ effect van de oogleden. Tijdens het consult is geconstateerd of je ‘dikke’ ogen hebt door overtollig vet. Mocht dit zo zijn, worden ook de vetpockets aangepakt zodat je geen ‘puffy’ ogen overhoudt.

 

Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs:

€ 1500,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. Daarnaast worden de vetpockets onder de ogen aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Tot slot, liften we het oog middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt.
Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs:

€ 1950,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. De vetpockets onder de ogen worden aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Daarna worden de ogen gelift middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt. Tot slot, wordt gekeken of het overtollige vet gebruikt kan worden om eventueel vettekort op andere plekken te verhelpen (vet-repositie).

Skin + Surgery is goed te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland. Onze klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en maar ook met het openbaar vervoer. De auto is wel iets sneller.

 

Kom je voor een ooglidcorrectie? Dan kun je niet alleen naar huis rijden. Neem dus iemand mee op de dag van je ingreep. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Onderooglidcorrectie kosten

Onderooglidcorrectie kosten reviews

In jezelf investeren is het beste wat je kunt doen. Of je dit nu doet door iedere week een boek uit te lezen, naar de sportschool te gaan, of door een onderooglidcorrectie te ondergaan. Onze cliënten vertellen graag meer over hun ervaring bij Skin + Surgery en of zij tevreden zijn met hun investering op Kliniekervaringen. De onderooglidcorrectie kosten van Skin + Surgery spelen een grote rol in onze reviews omdat ze een perfecte balans tonen tussen kwaliteit en prijs. We vertellen je graag meer over alle (financiële) mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Onderooglidcorrectie kosten

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Onderooglidcorrectie kosten

Prijzen en vergoedingen ooglidcorrectie

Een belangrijk aspect van het ondergaan van een cosmetische behandeling, is de prijs. Daarom is Skin + Surgery zeer open over haar onderooglidcorrectie kosten. We begrijpen dat een investering in jezelf, niet moet uitlopen tot een moeilijke financiële situatie. Onze prijzen zijn een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Daarnaast doet Skin + Surgery niet aan verborgen kosten. Een onderooglidcorrectie is inclusief voor- en nazorg. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met je, (inclusief betaalmogelijkheden als je dit aangeeft) tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Onderooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie prijs

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2500,-

Onderooglidcorrectie kosten

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Onderooglidcorrectie kosten hangen af van het type onderooglidcorrectie. Alle ingrepen zijn inclusief voor- en nazorg pakket.

 

  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs: € 1500,-
  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs: € 1950,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie prijs: € 1950,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs: € 2500,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Onderooglidcorrectie kosten

Een investering in jezelf.

Je bent nu bekend met de onderooglidcorrectie kosten van Skin + Surgery. Je hebt een aantal voor en na foto’s van onderooglidcorrecties gezien en ook de reviews hebben we gedeeld. Het enige wat we nog niet gedeeld hebben, is de mogelijkheid om in termijnen te betalen voor de onderooglidcorrectie kosten. Met behulp van Cosmetic Finance, kun je jouw onderooglidcorrectie kosten in termijnen te voldoen. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren door onze specialisten! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Onderooglidcorrectie kosten liever niet in één keer betalen? Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om cosmetische behandelingen in termijnen te voldoen.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak