Skin Surgergy Menu icon

Kosten

Ooglidcorrectie kosten

Skin + Surgery deelt dit graag de ooglidcorrectie kosten met je, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Kosten

Ooglidcorrectie kosten

Ben je geïnteresseerd in een ooglidcorrectie, maar wil je eerst wat meer informatie over de ooglidcorrectie kosten die Skin + Surgery Clinics hanteert? We delen graag de kosten van onze ooglidcorrectie ingrepen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De ooglidcorrectie kosten bij Skin + Surgery zijn inclusief voor- en nazorg.

Ooglidcorrectie kosten – Overweeg je een ooglidcorrectie te ondergaan en spelen de kosten van de ingreep een belangrijke rol voor je? Skin + Surgery begrijpt dit volkomen en biedt daarom de optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Een professionele kliniek met specialisten die gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben behalen niet alleen betere resultaten, je hebt ook minder risico’s die meespelen.

 

Het is niet gek dat goedkope ooglidcorrecties aantrekkelijk ogen. Nette resultaten voor de helft van de prijs die gecertificeerde klinieken aanbieden? Dat is mooi meegenomen! Maar er schuilt een adertje onder het gras. Want wanneer iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Er bestaat altijd een kans dat een goedkope aanbieding voor een ooglidcorrectie goed uitpakt, maar de kans is nog groter dat dat niet het geval is. Wanneer je kiest om een behandeling te ondergaan voor een goedkopere prijs loop je meer risico op complicaties. Helaas worden er over het algemeen meer fouten gemaakt bij onervaren artsen dan bij ervaren, gecertificeerde artsen. Een kleine fout kan jouw gezondheid in gevaar brengen. Vooral als het om je gezicht gaat, raden we dit soort risico’s af. Een ooglidcorrectie is een investering die de moeite waard is. Mocht je ooit een ooglidcorrectie prijs van €150,- zien, dan weet je dat dit een red flag is.

 

 

Een A-kliniek, zoals Skin + Surgery, zorgt niet alleen voor een veel veiligere procedure, maar de kans is groter dat de resultaten overeenkomen met jouw persoonlijke cosmetische doelen. Wat je namelijk niet wilt, is dat je verstrikt raakt in een sleur van ingrepen omdat de resultaten toch niet overeen kwamen met wat je in gedachte had.

 

Skin + Surgery is specialist op het gebied van bovenooglidcorrecties, maar biedt ook andere soorten ooglidcorrecties aan voor diverse prijzen. Denk aan boven– en onderooglidcorrecties, maar ook aan dubbele ooglidcorrecties (ook bekend als Aziatische ooglidcorrectie). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die Skin + Surgery aanbiedt en de kosten van deze ooglidcorrecties. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs van een ooglidcorrectie hangt af van het type ooglidcorrectie dat je kiest. We leggen je graag de verschillen uit. Ons voor- en nazorg pakket is inbegrepen in de prijs.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie prijs:

€ 690,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier prijs:

€ 900,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de overtollige spier ook verwijderd. Dit verhelpt het dikkige effect.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen prijs:

€ 950,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de onderliggende spier ook verwijderd. Dit verhelpt het ‘dikke’ effect van de oogleden. Tijdens het consult is geconstateerd of je ‘dikke’ ogen hebt door overtollig vet. Mocht dit zo zijn, worden ook de vetpockets aangepakt zodat je geen ‘puffy’ ogen overhoudt.

 

Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs:

€ 1500,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. Daarnaast worden de vetpockets onder de ogen aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Tot slot, liften we het oog middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt.
Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs:

€ 2000,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. De vetpockets onder de ogen worden aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Daarna worden de ogen gelift middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt. Tot slot, wordt gekeken of het overtollige vet gebruikt kan worden om eventueel vet tekort op andere plekken te verhelpen (vet-repositie).

Skin + Surgery is goed te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland. Onze klinieken in Bergschenhoek (Rotterdam) en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

 

Kom je voor een ooglidcorrectie? Dan kun je niet alleen naar huis rijden. Neem dus iemand mee op de dag van je ingreep of zorg ervoor dat iemand je kan ophalen. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Ooglidcorrectie kosten

Ooglidcorrectie kosten

Een ooglidcorrectie kan een wereld van verschil maken in hoe je je voelt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Veel mensen dragen jarenlang een onbewust negatief gevoel met zich mee over hun oogleden of wallen. Omdat we eraan wennen, laten we het maar voor wat het is. Dat hoeft niet langer meer zo te zijn! Bij Skin + Surgery zien we een ooglidcorrectie als een investering in jezelf. Geld speelt natuurlijk ook een rol als je kiest voor een ooglidcorrectie. Bij Skin + Surgery bieden we de beste kwaliteit aan tegenover een eerlijke prijs, aldus onze vele reviews op Kliniekervaringen. Dit komt grotendeels door onze service en begeleiding tijdens het gehele proces rondom de ooglidcorrectie. We bespreken graag alle mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Ooglidcorrectie kosten

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een coolpack of een zakje bevroren doperwtjes. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Drs. Leanne Wong

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie kosten

Ooglidcorrectie kosten en vergoedingen

Transparantie en duidelijkheid op ieder vlak zijn zeer belangrijk als we het over chirurgische ingrepen hebben. Skin + Surgery Clinics is zeer open over de kosten van onze behandelingen, zodat onze cliënten niet voor verassingen staan. De ooglidcorrectie kosten zijn afhankelijk van het type ooglidcorrectie. Skin + Surgery’s ooglidcorrectie kosten zijn inclusief voor- en nazorg. Onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met je, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie kosten beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie kosten beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 900,-

Bovenooglidcorrectie kosten beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 1000,-

Onderooglidcorrectie - huidresectie

€ 1800,-

Onderooglidcorrectie - huidresectie | losmaken arcus | spier | vet repositie

€ 2200,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 2300,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2800,-

Ooglidcorrectie kosten

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

De ooglidcorrectie kosten hangen af van welk type ooglidcorrectie je kiest. Alle ingrepen zijn inclusief voor- en nazorg pakket.

 

  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie prijs: € 690,-
  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier prijs: € 900,-
  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen prijs: € 950,-
  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs: € 1500,-
  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs: € 2000,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie prijs: € 2000,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs: € 2500,-
  • Asian double upper eye lid prijs: € 1500,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie kosten

Investeer in jezelf, kies voor een ooglidcorrectie

Het ondergaan van cosmetische behandelingen word vaak gezien als een extraatje. Sommige mensen ervaren dit inderdaad op deze manier. Bij Skin + Surgery Clinics zien we een ooglidcorrectie liever als een investering in jezelf. Naast dat het medische en cosmetische veranderingen geeft, kan een ooglidcorrectie je ook goed van binnen laten voelen. De ooglidcorrectie kosten spelen natuurlijk ook een rol in de keuze voor een kliniek. Skin + Surgery biedt de beste kwaliteit aan voor een zeer eerlijke prijs. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren door onze specialisten! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak