Skin Surgergy Menu icon

Tarieven

Ooglidcorrectie tarieven

Ben jij van plan een ooglidcorrectie te ondergaan en ben je benieuwd naar de tarieven van een ooglidcorrectie? Skin + Surgery deelt deze informatie graag met je.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Tarieven

Ooglidcorrectie tarieven

Ooglidcorrectie tarieven verschillen per kliniek. Dit komt door verscheidene variabelen, zoals de deskundigheid van de specialist, wat voor ooglidcorrectie je wilt ondergaan, maar ook of je voor een A-kliniek kiest om risico’s te beperken. Benieuwd naar de ooglidcorrectie tarieven van Skin + Surgery? Wij delen ze graag met je.

Ooglidcorrectie tarieven (en wat de prijs zegt over de kwaliteit die je kunt verwachten) – Overweeg je een ooglidcorrectie te ondergaan en vind jij de prijs een belangrijke factor voor jouw keuze? Je bent niet de enige. Daarom biedt Skin + Surgery de optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Iedere ingreep brengt een zekere mate van risico met zich mee. Een professionele A-kliniek, met specialisten die gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben, zullen zeer andere resultaten leveren dan een C-kliniek of een B-kliniek. Ooglidcorrectie tarieven zeggen iets over wat je kunt verwachten van een kliniek en zijn dus een punt van aandacht.

 

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, ooglidcorrecties voor beide ogen voor minder dan €400,-. Dit soort koopjes kunnen zeer verleidelijk zijn en velen wagen hun gezicht op deze ‘mooie’ deal. Helaas kan het mooie hieraan heel snel lelijk worden. Zoals met alles geldt: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat waarschijnlijk ook zo. Neem geen onnodige risico’s als het om je gezicht gaat. Kies voor een A-kliniek met overtuigende voor en na foto’s, positieve reviews en deskundige specialisten. Wij hopen natuurlijk dat je voor Skin + Surgery kiest, maar zelfs als je dat niet doet, hopen we dat je voor een andere A-kliniek gaat.

 

Ooglidcorrectie tarieven zeggen iets over de kwaliteit die je kunt verwachten. Een te mooie deal, moet dus eigenlijk al gezien worden als een red flag. Een A-kliniek, zoals Skin + Surgery (en een aantal andere klinieken), zorgen niet alleen voor een veiligere procedure, maar ook een grotere kans dat de resultaten overeenkomen met jouw persoonlijke cosmetische doelen.

 

Skin + Surgery is specialist op het gebied van bovenooglidcorrecties, maar biedt ook andere soorten ooglidcorrecties aan voor diverse tarieven. Denk aan boven– en onderooglidcorrecties, maar ook aan dubbele ooglidcorrecties (Aziatische ooglidcorrectie). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en de prijzen van deze ooglidcorrecties. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs van een ooglidcorrectie hangt af van het type ooglidcorrectie dat je kiest. We leggen je graag de verschillen uit. Wat wel bij iedere ooglidcorrectie hetzelfde is, is dat het voor- en nazorg pakket inclusief is.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie prijs:

€ 690,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier prijs:

€ 895,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de overtollige spier ook verwijderd. Dit verhelpt het dikkige effect.
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen prijs:

€ 950,-

Overtollige huid wordt verwijderd. Het hangende gedeelte is weg. Daarnaast wordt de onderliggende spier ook verwijderd. Dit verhelpt het ‘dikke’ effect van de oogleden. Tijdens het consult is geconstateerd of je ‘dikke’ ogen hebt door overtollig vet. Mocht dit zo zijn, worden ook de vetpockets aangepakt zodat je geen ‘puffy’ ogen overhoudt.

 

Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs:

€ 1500,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. Daarnaast worden de vetpockets onder de ogen aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Tot slot, liften we het oog middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt.
Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs:

€ 1950,-

De overtollige huid en spier worden verwijderd. De vetpockets onder de ogen worden aangepast om een natuurlijke uitstraling te creëren. Daarna worden de ogen gelift middels een canthopexie. Dit is een kleine chirurgische ingreep die de spier onder de ogen verstrakt. Tot slot, wordt gekeken of het overtollige vet gebruikt kan worden om eventueel vettekort op andere plekken te verhelpen (vet-repositie).

Skin + Surgery is goed te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland. Onze klinieken in Bergschenhoek (Rotterdam) en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en maar ook met het openbaar vervoer. De auto is wel iets sneller.

 

Kom je voor een ooglidcorrectie? Dan kun je niet alleen naar huis rijden. Neem dus iemand mee op de dag van je ingreep. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken. 

Ooglidcorrectie tarieven

Ooglidcorrectie tarieven

Investeren in jezelf is het beste wat je kunt doen als individu. Een ooglidcorrectie is in principe een langetermijninvestering in jezelf. Maar hoeveel investeer je precies? Het is logisch dat je de ooglidcorrectie tarieven wil weten voordat je een afspraak maakt. Bij Skin + Surgery bieden wij de naast een nette prijs, ook geweldige kwaliteit aan, zoals onze vele reviews op Kliniekervaringen bewijzen. Dit is grotendeels te danken aan onze service en begeleiding tijdens het gehele proces rondom de ooglidcorrectie. Onze ooglidcorrectie tarieven helpen zeker een handje mee in onze beoordeling.

Ooglidcorrectie tarieven

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie tarieven

Tarieven en vergoedingen ooglidcorrectie

Transparency is key bij Skin + Surgery. Of het nu gaat om de risico’s van een ingreep, of over de ooglidcorrectie tarieven. Bij Skin + Surgery zijn er geen verrassingen. Zo nemen we de voor- en nazorg bijvoorbeeld mee in onze totaalprijs. Daarnaast raden wij onze cliënten Cosmetic Finance aan wanneer zij liever in termijnen willen betalen. Onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met je, (inclusief betaalmogelijkheden als je dit aangeeft) tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 900,-

Bovenooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 1000,-

Onderooglidcorrectie prijs beiderzijds - huidresectie

€ 1800,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2200,-

Boven- en onderooglidcorrectie prijs

€ 2300,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs

€ 2800,-

Ooglidcorrectie tarieven

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Ooglidcorrectie tarieven hangen af van het type ooglidcorrectie waar je in geïnteresseerd bent. Alle ingrepen zijn inclusief voor- en nazorg pakket.

 

  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie prijs: € 690,-
  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier prijs: € 895,-
  • Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen prijs: € 950,-
  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en spier en vetpockets aanpassen en lift prijs: € 1500,-
  • Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en losmaken arcus en vet repositie prijs: € 1950,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie prijs: € 1950,-
  • Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie prijs: € 2500,-
  • Asian double upper eye lid prijs: € 1350,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie tarieven

Je bent het waard.

De ooglidcorrectie tarieven zijn nu bij je bekend, je hebt een aantal voor en na foto’s van ooglidcorrecties bij Skin + Surgery gezien en de beoordelingen van onze cliënten heb je ook kunnen lezen. Veel informatie, wat het soms moeilijk maakt om een keuze te maken. Daarom raden we je aan geheel vrijblijvend een adviesgesprek met ons in te plannen. We beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee. Wil je de kosten van een behandeling liever in termijnen betalen? Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om cosmetische behandelingen in termijnen te voldoen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

De kosten van een behandeling liever niet in één keer betalen? Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om cosmetische behandelingen in termijnen te voldoen.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak