Skin Surgergy Menu icon

Voor na foto's

Ooglidcorrectie voor na

Ben jij van plan een ooglidcorrectie te ondergaan, maar wil je eerst een aantal voor en na foto's van ooglidcorrecties zien? Dan helpt Skin + Surgery je graag verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Voor en na foto’s

Ooglidcorrectie voor en na

Zien is geloven! Daarom delen we graag onze voor en na foto’s van ooglidcorrecties met je. Zo kun je op basis van onze reviews, onze voor en na foto’s van ooglidcorrecties en onze deskundigheid een weloverwogen keuze met ons maken. Wij zijn zeer trots op onze resultaten en onze cliënten evenals. Bekijk de voor en na foto’s van onze ooglidcorrecties en laat je overtuigen.

Ooglidcorrectie voor na – Wist je dat zowel mannen als vrouwen ogen ‘hoger’ waarderen dan andere gelaatstrekken? Psycholoog Daniel Gill, die de nieuwe studie leidde aan de Universiteit van Winchester in Hampshire, keek naar hoe mensen een gezicht beoordeelden op basis van individuele kenmerken, zoals ogen, neus, lippen en haar. Wat blijkt? Mannen en vrouwen waarderen iemands ogen ‘hoger’ dan andere gelaatstrekken. De voor en na foto’s van ooglidcorrecties bewijzen dit punt meteen.

 

Zelfs als je geen ooglidcorrectie wilt ondergaan wegens esthetische redenen, kan het om medische redenen gedaan worden. Veel mensen hebben bijvoorbeeld last van gezichtsbelemmering wanneer hun oogleden zwaarder worden en beginnen te hangen. Er zijn dus genoeg redenen om een ooglidcorrectie ondergaan. De voor en na foto’s van een aantal ooglidcorrecties laten het verschil zien.

 

Per persoon kan een andere ooglidcorrectie nodig zijn en de voor en na van een ooglidcorrectie zal dan ook verschillen per individu. Of je nu een bovenooglidcorrectie nodigt hebt, of een onderooglidcorrectie, of dubbele ooglidcorrectie (ook wel Aziatische ooglidcorrecties genoemd).

 

Bekijk onze voor en na foto’s van de verschillende ooglidcorrecties en probeer je eigen toekomstige voor en na foto’s van jouw ooglidcorrectie voor te stellen. Blij met het idee? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

We delen graag een aantal voor en na foto’s van onze ooglidcorrecties met je. Dit is nog lang niet alles. Voor meer voor en na foto’s, kun je naar beneden scrollen.

Na een ooglidcorrectie kun je niet zelf naar huis reizen. Daarom raden we je aan iemand mee te nemen, of je door een chauffeur te laten ophalen. Je bent voor je het weet weer thuis, omdat Skin + Surgery goed te bereiken is vanuit verschillende plaatsten in Nederland. Met twee verschillende klinieken, zit er altijd wel een bij die (redelijk) in de buurt is.

 

Skin + Surgery beschikt over een kliniek in Den Haag en Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam). Onze klinieken zijn goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De auto is logischerwijze iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Ooglidcorrectie voor na foto’s

Ooglidcorrectie voor en na

Wij raden je aan je eerst te verdiepen in ooglidcorrecties en in de A-kliniek waar je de ooglidcorrectie wil laten uitvoeren, voordat je de knoop doorhakt. Dit doe je aan de hand van voor en na foto’s bekijken van ooglidcorrecties bij de gekozen kliniek, de reviews van anderen te lezen en een adviesgesprek in te plannen met een van de specialisten van de kliniek. Als je deze drie stappen hebt doorlopen, kun je een weloverwogen keuze maken. De voor en na foto’s van Skin + Surgery ooglidcorrecties kun je vinden als je naar beneden scrolt. De reviews van onze cliënten kun je vinden op Kliniekervaringen. Tot slot, ben je altijd welkom om een vrijblijvend adviesgesprek bij Skin + Surgery aan te vragen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je, kunnen je jouw toekomstige voor en na foto van jouw ooglidcorrectie laten zien en laten je zien dat je in goede handen bent bij onze A-kliniek.

Ooglidcorrectie voor na

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de ooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een coolpack of een zakje bevroren doperwtjes. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de coolpack/ zakje bevroren doperwtjes. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken en persen. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ooglidcorrectie voor na

Prijzen en vergoedingen

Ieder mens is authentiek. Jouw voor en na foto’s van een ooglidcorrectie zullen er anders uitzien dan die van een ander. Dat komt deels door de uiterlijke verschillen, maar ook door de behandeling die je kist. Er bestaan verschillende soorten ooglidcorrecties. De voor en na foto van een bovenooglidcorrectie ziet er anders uit dan die van een onderooglidcorrectie. De totaalprijs van jouw ooglidcorrectie hangt af van de behandeling die kiest. Alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg bij Skin + Surgery. Onze Skin + Surgery specialisten bespreken alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 690,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2800,-

Ooglidcorrectie voor na

Veelgestelde vragen

Bij een ooglidcorrectie tegen een hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Ooglidcorrectie voor na

Jouw eigen voor en na foto van jouw ooglidcorrectie

De voor en na foto’s van een ooglidcorrectie liegen niet. We durven te stellen dat 100% van onze cliënten er na een ooglidcorrectie er frisser, opener en jeugdiger uitzien. Mooi waren ze altijd al, maar de voor en na foto laat vaak een opgewekter gezicht zien. Een ooglidcorrectie voor en na foto laat vooral zien dat de ogen een enorme invloed hebben op de algehele uitstraling. Twijfel je nog over het ondergaan van een ooglidcorrectie en wil je het liefst jouw voor en na foto zien, voordat je de behandeling ondergaat? Bij Skin + Surgery kunnen we met behulp van ons software programma al een voorproefje krijgen van het uiteindelijke resultaat. Zo heb je al een idee van je toekomst voor en na foto van je eigen ooglidcorrectie. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je adviseren door onze specialisten!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak