8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.
Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Chirurgie

Je bent prachtig vanbinnen en vanbuiten. Soms voel je je echter niet helemaal op je gemak in je lichaam. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor cosmetische chirurgie, zien wij het als onze taak om je te begeleiden van begin tot eind naar een tevreden resultaat. We snappen dat het een spannende stap is, we nemen dan ook graag de tijd en we hebben aandacht voor jouw verhaal. De artsen van Skin + Surgery Clinics zijn zeer gespecialiseerd en staan hoog aangeschreven in het vak. Bij een eerste vrijblijvend consult wordt er een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. De arts beoordeelt de kwaliteit van de huid en adviseert of je wensen haalbaar en natuurlijk zijn. Hierbij is ook aandacht voor gevoel. Mocht je het eng vinden, voel je dan vrij om dit te bespreken met de chirurg. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Samen maken we er iets moois van, zodat je jouw zelfvertrouwen weer terugwint. Niets houd je dan nog tegen om de wereld te veroveren met die prachtige glimlach.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Lorem ipsum

Aenean commodo
ligula eget dolor.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient
montes, nascetur ridiculus mus.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak