Persoonlijke ervaring: Lipolaser behandeling

Een Lipolaser behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt om een strakkere en meer definieerde kaaklijn te krijgen. Door deze unieke techniek wordt er door middel van een laser vetweefsel als het ware ‘gesmolten’ waardoor het makkelijker weggeleid kan worden, naast dat het overtollige vet verwijderd wordt verstrakt het de huid en stimuleert het je natuurlijke collageen aanmaak. Mensen subtiele mooier maken doen wij met veel liefde en passie, wij hechten veel waarde aan een persoonlijke ervaringen. Onze client Jeffrey heeft bij Skin+Surgery Clinics een Lipolaser behandeling ondergaan, uitgevoerd door cosmetisch arts/ chirurg Dr. Thanya Tha-In. Ben je benieuwd naar Jeffrey zijn ervaring voor de operatie en zijn reden was om deze behandeling te ondergaan? Lees zijn persoonlijke blog hieronder!

 

Wie ben je/ wat doe je?
Jeffrey en werk in de financiële branche.

 

Waarom heb je voor deze behandeling gekozen?
Ik heb voor de Lipolaser behandeling gekozen omdat ik graag wil dat het stukje overtollig vet onder mijn kin strakker wordt en ik meer een kaaklijn krijg. Ik stoor mij nu nogal aan mijn onderkin dus deze behandeling sluit goed.

 

Waarom heb je voor Skin+Surgery Clinics gekozen?
Ik heb voor Skin+Surgery Clinics omdat ik denk dat dit de beste kliniek in Nederland is, met de beste cosmetisch artsen. Vooral in het bijzonder cosmetisch arts/ chirurg Dr. Thanya Tha-In. Ik vertrouw haar en zij begrijpt welk resultaat ik wil behalen, dat is voor mij het belangrijkste als cliënt. Een arts moet je begrijpen en aanvoelen wat jouw wensen zijn.

 

Wat vind je het meest prettig aan Skin+Surgery Clinics?
Ik voelde me vanaf het eerste moment welkom, toen ik de kliniek binnen stapte werd ik vriendelijke begroet en kreeg ik de vraag hoe het met mij ging. Het fijn dat je gezien wordt, als ze je al kennen. Ik mocht nog even plaatsnemen en kreeg een lekker kopje koffie aangeboden, een assistent kwam gezellig een praatje maken. Dit was een goede afleiding door de rustige sfeer ging ik relaxed de operatie in.

 

Ben je zenuwachtig voor de operatie?
Nee eerlijk gezegd ben ik eigenlijk helemaal niet zenuwachtig omdat ik weet dat ik in goede handen ben, ik weet duidelijk wat mij te wachten staat en het resultaat wat behaald kan worden. Ik denk als je je heel erg druk gaat maken, het juist alleen maar averechts kan gaan werken, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat.

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om een behandeling bij Skin+Surgery te ondergaan?
Als je ergens onzeker over bent of je wilt iets verbeteren aan jezelf waardoor je je beter gaat voelen zou ik het zeker doen. Het is normaal dat je er even over na moeten denken, maar doe vooral waar je zelf gelukkig van wordt. Dit is naar mijn mening het aller belangrijkste, naast dat vrouwen dit vaak hebben kunnen ook mannen zich soms ergens onzeker over voelen en daar wat aan laten zien. Ik raad Skin+Surgery Clinics daarom ook zeker aan, de service is tot nu toe heel fijn en ik ben duidelijk geïnformeerd. Tijdens het consult kan je vragen stellen en leggen ze alles uit over de behandeling, maar ook de voor- en nazorg.

 

Bekijk de video van Jeffrey zijn behandeling, uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In Cosmetisch arts/chirurg, het eindresultaat zullen we delen op ons social media kanaal. Volg jij ons al? Klik hier!

 

 

Graag nodigen wij u uit in onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen een behandelplan maken. Wij zullen u van alle informatie voorzien en eventuele vragen en kunnen eventueel direct behandelen. Kom een keer langs, tot snel!

 

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak