Persoonlijke ervaring Rimpelrelaxer behandeling

Rimpelrelaxer behandeling zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt om een (subtiele) frissere blik te creëren. In de meeste gevallen zijn er al bepaalde lijntjes die opvallen wanneer u in de spiegel kijkt. Bijvoorbeeld dat ene fronsrimpeltje of het kraaienpootje naast de ogen. Een Rimpelrelaxer behandeling kan dan uitkomst bieden. Wij delen graag een persoonlijke ervaring van onze lieve cliënt om met een vertrouwt gevoel een behandeling bij ons te ondergaan. Lees onze blog: Persoonlijke ervaring Rimpelrelaxer behandeling

 

Wie ben je/ wat doe je?
Ik ben Nanne 43 jaar, moeder van drie meiden. Dit betekent veel chaos tijd en niet altijd tijd hebben om aandacht aan mijzelf te besteden.

 

Waarom heb je voor een Rimpelrelaxer behandeling gekozen?
Ik had wat verlies aan stevigheid rond mijn ogen waardoor mijn lijntjes rond de ogen wat diep waren. Je merkt naarmate je ouder wordt, deze lijntjes helaas ook steeds wat meer blijven staan. Mijn kraaienpootjes zijn behandeld. Hierdoor ziet mijn huid er wat strakker uit en de lijntjes rond mijn ogen wat minder diep. Mijn huid ziet er fris en mooi uit.

 

Waarom heb je voor Skin+Surgery gekozen?
Ik vind het belangrijk als ik naar een kliniek ga dat ik gezien en gehoord wordt. Dit vind ik bij Skin+Surgery Clinics heel prettig, je wordt vriendelijk gedag gezegd en krijgt een kopje koffie of thee. Tijdens het consult vroeg de cosmetisch arts goed naar wat ik verbeterd wilde hebben en aan de hand daarvan gaf zij passend advies. Drs. Vivian Beekman adviseerde ook eerlijk en keek kundig naar wat er nodig was.

 

Wat vind je het meest prettig aan Skin+Surgery?
Mijn Cosmetisch arts Vivian Beekman is kundig en toegankelijk wat ik als prettig heb ervaren. Ze adviseren geen behandelingen die niet nodig zijn.

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om een behandeling bij Skin+Surgery te ondergaan?
Ik kan mensen aanraden om eerst een intake gesprek te doen. Om je wensen en verwachtingen te delen met je behandelend arts. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je wat je kunt verwachten.

 

 

Heb je vragen aan de hand van het persoonlijke verhaal van Nanne (Persoonlijke ervaring Rimpelrelaxer behandeling)? Graag nodigen wij u uit in onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen een behandelplan maken. Wij zullen u van alle informatie voorzien en eventuele vragen en kunnen eventueel direct behandelen. Kom een keer langs, tot snel!

 

Plan een vrijblijvend consult bij één van onze specialisten. Klik hier!

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak