Profhilo en Btx: Dé combinatie voor een frissere natuurlijke uitstraling

Bij Skin + Surgery Clinics streven we altijd naar een natuurlijke en frissere uitstraling, een holistische benadering van schoonheid is daarbij essentieel. In deze blog vertellen we de voordelen van Profhilo en Btx, om een frissere en stralende schoonheid te bereiken.

Profhilo: Diepe Hydratatie en Huidversteviging

Profhilo is een innovatieve huidverbeterende injectable behandeling die gebruikmaakt van de puurste vorm van hyaluronzuur, om de huid vanbinnen diepgaande hydratatie en huidversteviging te bieden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, wordt dit goed opgenomen door de huid. Tijdens de behandeling wordt het product door een ervaren gecertificeerd arts op verschillende plekken geïnjecteerd in het gezicht, waar hydratatie en versteviging nodig is. We zetten de voordelen even op een rijtje:

 

Verbeterde huidtextuur.

Meer elasticiteit en stevigheid.

Verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Diepe hydratatie voor een stralende gezonde teint.

Btx: Dynamische rimpelvermindering

Een Btx behandeling richt zich op dynamische rimpels die ontstaan door herhaalde spierbewegingen. Hierbij kunt u denken aan het constant fronsen, knijpen van de ogen, of de wenkbrauwen optrekken. Hierdoor ontstaan kleine vouwen in ons gezicht wat uiteindelijk rimpels worden. De Btx ontspant de spier voor een bepaalde periode zodat de huid rust krijgt om te herstellen en de rimpel subtieler wordt. De voordelen van Btx zijn onder andere:

 

Vermindering van fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Een jeugdige en ontspannen uitstraling.

Minder harde uitstraling

 

Waarom Profhilo en Btx combineren?

Profhilo richt zich op diepe hydratatie en huidversteviging, terwijl Btx dynamische rimpels aanpakt. Samen zorgen ze voor een frissere, stralende uitstraling waardoor uw gezicht weer meer in evenwicht is. Een ander voordeel van Profhilo in combinatie met Btx is dat u uw authentiek gezichtsuitdrukking behouden blijft maar u wel mooi zichtbaar resultaat ziet zonder dat iemand in uw omgeving direct ziet wat u gedaan heeft.

 

Een mooie bijeenkomstigheid is dat het resultaat langduriger aanhoudt wanneer u uw huid goed blijft verzorgen: Zowel Profhilo als Btx bieden langdurige effecten, waardoor u minder vaak naar de kliniek hoeft te gaan. Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vereisen geen langdurige herstelperiode.

After Summer Glow Deal: 425 euro

Omdat wij bij Skin + Surgery Clinics altijd voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat gaan hebben we een unieke End of Summer Glow Special, speciaal voor u! Zodat u weer na alle zonuren weer met een gezonde huid het nieuwe seizoen ingaat. Iedere huid kan na de zomerperiode wel een mooie oppepper gebruiken hebben. Profhilo en Btx bieden de mogelijkheid om innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht te brengen, waardoor u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd of deze combinatie wat voor u is? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om te mogelijkheden met onze specialisten te bespreken ontdek hoe Profhilo en Btx u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak