Behandeling

Huidverbetering met injectables

Wil je af van je rode huid met vaattekeningen? Skin + Surgery maakt met hoogwaardige injectables je droom van een gladde en stralende huid werkelijkheid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Met injectables jouw huid verbeteren

Een natuurlijke en egale glow, zonder de hulp van een dikke laag make-up.

Droom je al jaren van een stralende huid? Een natuurlijke en egale glow, zonder de hulp van een dikke laag make-up? Uit recent onderzoek is gebleken dat injectable de kwaliteit van de huid verbetert wanneer het in de huid gespoten wordt. De injecatble vermindert de roodheid van de huid en ook oppervlakkige vaattekeningen zoals rosacea vervagen. Daarnaast neemt de talgafgifte af, waardoor je minder snel puistjes krijgt en je huid egaler wordt. We zien verbluffende resultaten in onze kliniek. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent welkom voor een vrijblijvend consult.

Huidverbetering met injectables

Onze resultaten van huidverbetering met injectables

Skin + Surgery boekt verbluffende resultaten met injectables die je huid verjongen en verbeteren. Roodheid en oppervlakkige vaattekeningen verdwijnen, puistjes krijgen door een verminderde talgafgifte minder kans. Bekijk snel de mooie resultaten bij onze cliënten.

Huidverbetering met injectables

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Huidverbetering met injectables

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn prijzen. Je weet vooraf exact welk tarief per behandeling wordt gevraagd. Een aantal huidverbeteringsbehandelingen wordt vergoed via een aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Huidverbetering met injectables

€ 149,- per behandeling

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Huidverbetering met injectables

Een gladde en stralende huid

Huidverbetering met injectables maken je tot de beste versie van jezelf. Je krijgt een egale huid met een natuurlijke glow, waar je gelukkig van wordt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak