Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Huidverbetering met injectables

Wil je af van je rode huid met vaattekeningen? Skin + Surgery maakt met hoogwaardige injectables je droom van een gladde en stralende huid werkelijkheid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Met injectables jouw huid verbeteren

Een natuurlijke en egale glow, zonder de hulp van een dikke laag make-up.

Droom je al jaren van een stralende huid? Een natuurlijke en egale glow, zonder de hulp van een dikke laag make-up? Uit recent onderzoek is gebleken dat injectable de kwaliteit van de huid verbetert wanneer het in de huid gespoten wordt. De injecatble vermindert de roodheid van de huid en ook oppervlakkige vaattekeningen zoals rosacea vervagen. Daarnaast neemt de talgafgifte af, waardoor je minder snel puistjes krijgt en je huid egaler wordt. We zien verbluffende resultaten in onze kliniek. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent welkom voor een vrijblijvend consult.

Huidverbetering met injectables

Onze resultaten van huidverbetering met injectables

Skin + Surgery boekt verbluffende resultaten met injectables die je huid verjongen en verbeteren. Roodheid en oppervlakkige vaattekeningen verdwijnen, puistjes krijgen door een verminderde talgafgifte minder kans. Bekijk snel de mooie resultaten bij onze cliënten.

Huidverbetering met injectables

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Als je op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al jouw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt jouw huidconditie en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Een Profhilo behandeling is vrijwel pijnloos, het zijn een aantal prikjes per kant. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan er in overleg met de arts gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. Vervolgens wordt de Profhilo geplaatst met behulp van een hele smalle naald. De zwelling is minimaal, eventueel zou u kunnen koelen om wat roodheid tegen te gaan.

Na de behandeling mag je direct naar huis. De huid kan nog een beetje rood zijn dan. Ook kan het zijn dat de huid licht gezwollen is of dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna). Na ongeveer 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Huidverbetering met injectables

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn prijzen. Je weet vooraf exact welk tarief per behandeling wordt gevraagd. Een aantal huidverbeteringsbehandelingen wordt vergoed via een aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Huidverbetering met injectables

Vanaf € 100,-

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Huidverbetering met injectables

Een gladde en stralende huid

Huidverbetering met injectables maken je tot de beste versie van jezelf. Je krijgt een egale huid met een natuurlijke glow, waar je gelukkig van wordt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak