Behandeling

Huidverbetering met injectables

Scherm­afbeelding 2024 02 19 om 13.23.28

Wil je af van je rode huid met vaattekeningen? Skin + Surgery maakt met hoogwaardige injectables je droom van een gladde en stralende huid werkelijkheid.

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Met injectables jouw huid verbeteren

Droom je al jaren van een stralende huid? Een natuurlijke en egale glow, zonder de hulp van een dikke laag make-up? Uit recent onderzoek is gebleken dat injectable de kwaliteit van de huid verbetert wanneer het in de huid gespoten wordt. De injecatble vermindert de roodheid van de huid en ook oppervlakkige vaattekeningen zoals rosacea vervagen.

Daarnaast neemt de talgafgifte af, waardoor je minder snel puistjes krijgt en je huid egaler wordt. We zien verbluffende resultaten in onze kliniek. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent welkom voor een vrijblijvend consult.

Huidverbetering met injectables

Onze resultaten van huidverbetering met injectables

Skin + Surgery boekt verbluffende resultaten met injectables die je huid verjongen en verbeteren. Roodheid en oppervlakkige vaattekeningen verdwijnen, puistjes krijgen door een verminderde talgafgifte minder kans. Bekijk snel de mooie resultaten bij onze cliënten.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Huidverbetering met injectables

Kwaliteit is onze passie

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Als je op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al jouw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt jouw huidconditie en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Een Profhilo behandeling is vrijwel pijnloos, het zijn een aantal prikjes per kant. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan er in overleg met de arts gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. Vervolgens wordt de Profhilo geplaatst met behulp van een hele smalle naald. De zwelling is minimaal, eventueel zou u kunnen koelen om wat roodheid tegen te gaan.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Na de behandeling mag je direct naar huis. De huid kan nog een beetje rood zijn dan. Ook kan het zijn dat de huid licht gezwollen is of dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna). Na ongeveer 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Huidverbetering met injectables

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn prijzen. Je weet vooraf exact welk tarief per behandeling wordt gevraagd. Een aantal huidverbeteringsbehandelingen wordt vergoed via een aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Kleurschema

Gummy smile

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Wat is Profhilo?

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Wat zijn de voordelen van Profhilo?

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Wat zijn de nadelen van Profhilo?

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Hoe ziet een Profhilo behandeling eruit?

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Huidverbetering met injectables

Een gladde en stralende huid

Huidverbetering met injectables maken je tot de beste versie van jezelf. Je krijgt een egale huid met een natuurlijke glow, waar je gelukkig van wordt.

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00