Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Littekens

Word je ongelukkig van lelijke, zichtbare littekens op je huid? Injectables zijn een bewezen behandeling om littekens minder rood, breed en zichtbaar te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

 

Behandelingen

Behandeling voor littekens

De injectable helpt bij de wondgenezing waardoor het litteken minder rood en minder breed wordt.

Lelijke littekens zijn ontsierend en kunnen je onzeker maken. Uit recent wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat Injectable kan worden gebruikt voor behandelingen van littekens en keloïd vorming (overmatig littekenvorming). De Injectable helpt bij de wondgenezing waardoor het litteken minder rood en minder breed wordt. Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in deze behandeling en draagt graag bij aan jouw schoonheid. Boek een vrijblijvend consult in voor een persoonlijk advies.

Littekens

Onze resultaten bij injectables littekens

Het behandelen van littekens met lichaamseigen hyaluronzuur geeft opvallende resultaten. De huidstructuur wordt verbeterd en de littekens worden door opvulling gecorrigeerd. Onze cliënten laten zien wat injectables voor je kunnen betekenen voor littekenvermindering.

Littekens

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Littekens

Prijzen en vergoedingen

Injectables tegen zichtbare littekens bieden een betaalbare oplossing voor elke portemonnee. Je weet dankzij een vast tarief exact waar je bij Skin + Surgery aan toe bent. Een eventuele vergoeding door je zorgverzekeraar is afhankelijk van je aanvullende pakket.

Littekens

€ 150,- per behandeling

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Littekens

Een gladde en natuurlijke huid

Er valt iets tegen littekens te doen. Injectables zijn een wetenschappelijk bewezen methode om weer een gladde en natuurlijk ogende huid te krijgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak