Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Mommy facial

Kan je doffe, vale en soms onrustige huid na je zwangerschap wel een boost gebruiken? Skin + Surgery heeft speciaal voor moeders een huidverbeterende mommy facial.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De mommy facial behandeling

Je ziet er met een mommy facial niet alleen beter uit, je voelt je ook beter.

De ene zwangere ziet er stralend uit tijdens haar zwangerschap met een jaloersmakende zwangerschapsgloed, de ander ziet haar huid juist verslechteren met huidoneffenheden of zwangerschapspigmentatie. Het verloop ná de zwangerschap is echter vrijwel gelijk voor elke nieuwe moeder. Met het verlaten van de zwangerschapshormonen uit je lichaam, verdwijnt ook de gloed op je huid. De huid wordt onrustig en zelfs je volle haardos moet eraan geloven. Tel daar de slapeloze nachten bij op en wat overblijft is een doffe, vale en soms onrustige huid die wel een boost kan gebruiken. Net als jij, want je gunt jezelf de benodigde me-time niet meer, terwijl je het drukker hebt dan ooit.

 

Speciaal voor moeders hebben we bij Skin+Surgery Clinics ‘de mommy facial’. Een combinatie van behandelingen om je huid weer prachtig te maken en je uitgeruste look terug te krijgen. We leggen je in de watten, zodat je even een moment hebt om weer op te laden. Zo zie je er niet alleen beter uit, je voelt je ook beter. En daar profiteert je gezin weer van!

Allereerst doen we een uitgebreide gezichtsanalyse. Aan de hand daarvan bekijken we hoe het met jouw huid gesteld is en wat je huid nodig heeft. In onze Advanced Medical Spa krijg je een luxe gezichtsbehandeling met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals. Niet alleen goed voor je huid, maar ook een heerlijk ontspanningsmoment.

 

Met behulp van de Profhilo filler geven we je huid van binnenuit een boost. Door pure onbewerkte hyaluron te injecteren wordt de eigen huid aan het werk gezet, om weer collageen en elastine aan te maken. De huid wordt gaver, voller en krijgt een prachtige gloed. Het resultaat is niet direct zichtbaar, de huid zal met de dag verbeteren.

 

We adviseren je om thuis dagelijks een vitamine C serum van SkinCeuticals te gebruiken. De hoogwaardige producten van SkinCeuticals bevatten alleen pure werkzame stoffen en zijn parabeen-vrij. Om die reden kunnen ze ook tijdens de borstvoeding gebruikt worden. De C E ferulic van SkinCeuticals is een antioxidant, waarmee je vroegtijdige huidveroudering voorkomt. De Phloretin helpt daarnaast tegen oneffenheden en pigmentatie. Naar aanleiding van de persoonlijke gezichtsanalyse kijken we naar het serum wat het beste bij jouw huid past

Tijdens een zwangerschap zijn alle organen, en dus ook de huid, beter doorbloed. Je huid is vaak iets roder en voelt gezond aan. Ook omdat je in kilo’s aankomt, zullen rimpels in het gezicht minder te zien zijn. Wanneer de rimpels na de zwangerschap wel weer zichtbaar worden in je gezicht, kun je het ineens als storend ervaren. Je ziet er vermoeid of droevig uit. Met een kleine hoeveelheid kunnen we beginnende rimpels tegengaan, waardoor ze niet de kans krijgen om dieper te worden. Je blik wordt direct meer open en je ziet er frisser uit.

Naast de mommy facial geven we je graag advies op het gebied van levensstijl. Hoe creëer je rustmomenten voor jezelf, in de dagelijkse hectiek van het gezinsleven. We kunnen o.a. kijken naar je voedingspatroon en we hebben speciale voedingssupplementen van Laviesage om niet alleen je huid te verbeteren, maar ook je weerstand te verhogen en energielevel op peil te houden. Zo krijgt niet alleen je kind, maar ook jij wat je verdient.

 

Disclaimer: De filler- en injectable behandelingen kunnen pas worden gestart wanneer je volledig bent gestopt met borstvoeding. De facial en serum zijn wel geschikt wanneer je nog borstvoeding geeft.

Mommy facial

Onze resultaten bij een mommy facial

Skin + Surgery boekt uitstekende resultaten met een mommy facial, die bestaat uit een uitgebreide gezichtsanalyse, luxe gezichtsbehandeling, Profhilo filler, vitamine C serum van SkinCeuticals en optioneel micro-injectables. Je krijgt als moeder wat je verdient.

Mommy facial

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke Filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De Filler zal met behulp van een hele smalle naald in het besproken gebied geïnjecteerd worden. De meeste injectable behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Aletta de Wit

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar uw gezicht, luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Lees meer over onze specialisten

Mommy facial

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk over de prijs. Je betaalt een vast tarief voor het huidverbeteringspakket. De mommy facial is een investering die je weer helemaal oplaadt en nieuwe glans geeft. De behandeling wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Mommy facial pakket - normaal € 655,-

€ 495,-

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Specifieke rimpels, zoals de fronsrimpels, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes, kunnen worden vermindert door de spier te laten ontspannen die ze veroorzaakt. Dit wordt gedaan met behulp van een injecteerbare neuromodulator (btx). Het blokkeert bepaalde signaaltjes in de spier, zodat deze niet kan samentrekken en ontspant en helpt zo om lijnen en rimpels te verzachten.

 

De toxine behandelt rimpels die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Dat maakt de behandeling ook zeer geschikt vanaf midden 20 tot begin 30 jaar, en je preventief wilt werken aan rimpels die zich later ontwikkelen.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Mommy facial

Krijg de glow van je huid terug!

Met een mommy facial krijg je de glow van je huid terug, je weerstand wordt verhoogd én je energielevel gaat omhoog. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak