Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Mommy facial

Kan je doffe, vale en soms onrustige huid na je zwangerschap wel een boost gebruiken? Skin + Surgery heeft speciaal voor moeders een huidverbeterende mommy facial.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De mommy facial behandeling

Je ziet er met een mommy facial niet alleen beter uit, je voelt je ook beter.

De ene zwangere ziet er stralend uit tijdens haar zwangerschap met een jaloersmakende zwangerschapsgloed, de ander ziet haar huid juist verslechteren met huidoneffenheden of zwangerschapspigmentatie. Het verloop ná de zwangerschap is echter vrijwel gelijk voor elke nieuwe moeder. Met het verlaten van de zwangerschapshormonen uit je lichaam, verdwijnt ook de gloed op je huid. De huid wordt onrustig en zelfs je volle haardos moet eraan geloven. Tel daar de slapeloze nachten bij op en wat overblijft is een doffe, vale en soms onrustige huid die wel een boost kan gebruiken. Net als jij, want je gunt jezelf de benodigde me-time niet meer, terwijl je het drukker hebt dan ooit.

 

Speciaal voor moeders hebben we bij Skin+Surgery Clinics ‘de mommy facial’. Een combinatie van behandelingen om je huid weer prachtig te maken en je uitgeruste look terug te krijgen. We leggen je in de watten, zodat je even een moment hebt om weer op te laden. Zo zie je er niet alleen beter uit, je voelt je ook beter. En daar profiteert je gezin weer van!

Allereerst doen we een uitgebreide gezichtsanalyse. Aan de hand daarvan bekijken we hoe het met jouw huid gesteld is en wat je huid nodig heeft. In onze Advanced Medical Spa krijg je een luxe gezichtsbehandeling met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals. Niet alleen goed voor je huid, maar ook een heerlijk ontspanningsmoment.

 

Met behulp van de Profhilo filler geven we je huid van binnenuit een boost. Door pure onbewerkte hyaluron te injecteren wordt de eigen huid aan het werk gezet, om weer collageen en elastine aan te maken. De huid wordt gaver, voller en krijgt een prachtige gloed. Het resultaat is niet direct zichtbaar, de huid zal met de dag verbeteren.

 

We adviseren je om thuis dagelijks een vitamine C serum van SkinCeuticals te gebruiken. De hoogwaardige producten van SkinCeuticals bevatten alleen pure werkzame stoffen en zijn parabeen-vrij. Om die reden kunnen ze ook tijdens de borstvoeding gebruikt worden. De C E ferulic van SkinCeuticals is een antioxidant, waarmee je vroegtijdige huidveroudering voorkomt. De Phloretin helpt daarnaast tegen oneffenheden en pigmentatie. Naar aanleiding van de persoonlijke gezichtsanalyse kijken we naar het serum wat het beste bij jouw huid past

Tijdens een zwangerschap zijn alle organen, en dus ook de huid, beter doorbloed. Je huid is vaak iets roder en voelt gezond aan. Ook omdat je in kilo’s aankomt, zullen rimpels in het gezicht minder te zien zijn. Wanneer de rimpels na de zwangerschap wel weer zichtbaar worden in je gezicht, kun je het ineens als storend ervaren. Je ziet er vermoeid of droevig uit. Met een kleine hoeveelheid kunnen we beginnende rimpels tegengaan, waardoor ze niet de kans krijgen om dieper te worden. Je blik wordt direct meer open en je ziet er frisser uit.

Naast de mommy facial geven we je graag advies op het gebied van levensstijl. Hoe creëer je rustmomenten voor jezelf, in de dagelijkse hectiek van het gezinsleven. We kunnen o.a. kijken naar je voedingspatroon en we hebben speciale voedingssupplementen van Laviesage om niet alleen je huid te verbeteren, maar ook je weerstand te verhogen en energielevel op peil te houden. Zo krijgt niet alleen je kind, maar ook jij wat je verdient.

 

Disclaimer: De filler- en injectable behandelingen kunnen pas worden gestart wanneer je volledig bent gestopt met borstvoeding. De facial en serum zijn wel geschikt wanneer je nog borstvoeding geeft.

Mommy facial

Onze resultaten bij een mommy facial

Skin + Surgery boekt uitstekende resultaten met een mommy facial, die bestaat uit een uitgebreide gezichtsanalyse, luxe gezichtsbehandeling, Profhilo filler, vitamine C serum van SkinCeuticals en optioneel micro-injectables. Je krijgt als moeder wat je verdient.

Mommy facial

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Mommy facial

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk over de prijs. Je betaalt een vast tarief voor het huidverbeteringspakket. De mommy facial is een investering die je weer helemaal oplaadt en nieuwe glans geeft. De behandeling wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Mommy facial pakket - normaal € 655,-

€ 495,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Mommy facial

Krijg de glow van je huid terug!

Met een mommy facial krijg je de glow van je huid terug, je weerstand wordt verhoogd én je energielevel gaat omhoog. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak