Behandeling

Overmatig transpireren (hyperhidrosis)

Voel je je onfris en ongelukkig door overmatig transpireren en werpt het een drempel op bij je sociale contacten? Injectables helpen goed bij hyperhidrosis.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Overmatig transpireren

Niets houdt je dan nog tegen om je dromen waar te maken.

Overmatig transpireren is ongemakkelijk en staat zeker in de warme maanden je zomergeluk in de weg. Hoewel Injectable bekend staat als rimpelbehandeling, is Injectable ook te gebruiken bij overmatig transpireren. Door de Injectable in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie geremd over een periode van zo’n zes maanden. Skin + Surgery weet dat een eenvoudige ingreep, een wereld van verschil teweeg kan brengen. Durf in jezelf te investeren en win je zelfvertrouwen terug. Niets houdt je dan nog tegen om je dromen waar te maken.

Overmatig transpireren

Onze resultaten bij overmatig transpireren

Skin + Surgery zet injectables ook succesvol in bij overmatig transpireren. Er worden uitstekende resultaten geboekt bij hyperhidrosis op vooral het gezicht, de handpalmen, onder de oksels en de voetzolen. Lees en zie de enthousiaste ervaringen van onze cliënten.

Overmatig transpireren (hyperhidrosis)

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Overmatig transpireren (hyperhidrosis)

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en eerlijke tarieven voor injectables tegen overmatig transpireren. Botox-injecties bij hyperhidrosis op medische indicatie worden vaak volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar.

Overmatig transpireren (hyperhydrosis)

€ 495,-
Overmatig transpireren

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Overmatig transpireren (hyperhidrodis)

Geen vochtige zweetplekken meer

Reken af met zweet op je voorhoofd, klamme handen en vochtplekken onder je oksels. Injectables werken circa een halfjaar tegen overmatig transpireren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak