Behandeling

Voorhoofdrimpel

Stoor je je aan rimpels en lijntjes op je voorhoofd, als je je wenkbrauwen optrekt? Met injectables wordt een horizontale voorhoofdrimpel effectief tegengegaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Voorhoofdrimpel

Injectable kan deze rimpels goed verhelpen.

Voorhoofdrimpels zijn een teken van veroudering en laten je er ook helaas ouder uitzien. De (fijne) lijntjes worden veroorzaakt door verbaasd of boos kijken en met de jaren zullen deze lijntjes steeds dieper worden. Injectable kan deze rimpels goed verhelpen. Wist je dat je kunt voorkomen dat rimpels dieper worden wanneer je op jongere leeftijd begint met Injectable? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een persoonlijk advies.

Voorhoofdrimpel

Onze resultaten bij een voorhoofdrimpel

Injectables tegen een voorhoofdrimpel hebben al op jongere leeftijd effect. Hierdoor worden de rimpels minder diep. Maar ook op oudere leeftijd kunnen rimpels op het voorhoofd met injectables worden verwijderd. Bekijk de goede, mooie resultaten bij onze cliënten.

Voorhoofdrimpel

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Voorhoofdrimpel

Prijzen en vergoedingen

Injectables tegen een voorhoofdrimpel bieden een betaalbare oplossing tegen een snel ouder wordend gezicht. Skin + Surgery heeft eerlijke en transparante tarieven voor deze eenvoudige behandeling, die als cosmetische ingreep niet onder de basiszorgverzekering valt.

Voorhoofdsrimpel

€ 149,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Voorhoofdrimpel

Verbaas je over een rimpelloze look

Een rimpelloos voorhoofd, óók als je verbaasd of boos kijkt? Dat kan met injectables tegen een voorhoofdrimpel. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak