Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Schaamlipcorrectie in Bergschenhoek

Schaamlipcorrectie in Bergschenhoek

 

Het komt vaker voor dan je denkt, maar er wordt niet zoveel over gesproken. Te grote of uitstulpende binnenste schaamlippen die voor pijn en ongemak zorgen en gevoelens van schaamte en onzekerheid oproepen. Het onderwerp zit nog altijd enigszins in de taboesfeer. Vele vrouwen hebben echter last van vergrote schaamlippen. Het probleem is relatief eenvoudig te verhelpen met een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek. Een correctie van de labia minora is bij de erkende en toonaangevende Skin + Surgery Clinics een veelvoorkomende chirurgische behandeling, die onder verdoving wordt uitgevoerd. De binnenste schaamlippen worden in verhouding met de buitenste schaamlippen (labia majora) gebracht, zodat de klachten en schaamte verdwijnen. Kom snel te weten wat de mogelijkheden zijn en vraag een gratis adviesgesprek aan over een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek.

 

Met een labiacorrectie klachten van pijn en ongemak verhelpen

 

Bij een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek gaat het meestal om een operatieve aanpassing van de labia minora ofwel binnenste schaamlippen. Ze worden verkleind, zodat ze voortaan binnen de beschermende buitenste schaamlippen vallen. De uitstulpende schaamlippen kunnen pijn en hinder geven tijdens het fietsen, tijdens sporten als paardrijden en bij het dragen van strakke broeken. Door het schuren kunnen er wondjes ontstaan. Vergrote binnenste schaamlippen leiden ook vaak tot pijn bij het vrijen, met als gevolg dat je je seksueel geremd voelt.

 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult bij Skin + Surgery Clinics, waar je in een persoonlijk gesprek met een van onze deskundige en empatische artsen al je vragen kunt stellen en je wensen kunt uiten. Onze specialist geeft eerlijk advies over de mogelijkheden van een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek en maakt duidelijk welk behandelresultaat je kunt verwachten. In geval je besluit om een labiacorrectie te ondergaan, worden er foto’s vooraf genomen die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

 

Hoge waarderingen voor een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek

 

Schaamlippen zijn er in vele vormen en maten. Er bestaat niet zoiets als een standaardvagina. Integendeel, elke vagina is anders. Vrijwel alle schaamlippen zijn enigszins asymmetrisch en vervormd en voor een klein deel zichtbaar aan de buitenkant van de vulva. De binnenste schaamlippen zijn op jonge leeftijd nog niet zichtbaar. Ze ontwikkelen zich in een hard tempo tijdens de puberteit. Jonge meisjes kunnen in deze fase last hebben van uitstulpende labia minora.

 

Een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek is mogelijk vanaf je 18e jaar, aangezien de schaamlippen dan volgroeid zijn. Vergrote schaamlippen kunnen ook aangeboren zijn of uitstulpen na een bevalling of tijdens de menopauze als gevolg van een lossere huid bij de vagina. Een schaamlipcorrectie biedt een passende oplossing, met een natuurlijk resultaat. Lees de goede ervaringen van andere vrouwen en neem contact op voor meer informatie.

 

Schaamlippen behouden na de ingreep hun natuurlijke gevoeligheid

 

De buitenste schaamlippen beschermen de schaamspleet en zijn bedekt met schaamhaar. De binnenste schaamlippen beschermen de vaginaopening, clitoris en uitgang van de urinebuis. De labia minora maken deel uit van de vrouwelijke erogene zone en zwellen tijdens seksuele opwinding sterk op. Dit werkt stimulerend tijdens de geslachtsgemeenschap. Vergrote binnenste schaamlippen kunnen echter pijn en hinder geven bij het vrijen. Met een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek wordt dit probleem verholpen. De schaamlippen behouden na de operatie in vrijwel alle gevallen hun natuurlijke gevoeligheid.

 

Schaamlipcorrectie om cosmetische of medische redenen

 

Een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek is mogelijk om cosmetische en medische redenen. Vraag een gratis consult aan met een van onze specialisten en bespreek je lichamelijke en/of psychische klachten en wensen. Je schaamlippen worden onderzocht, waarna je een deskundig en eerlijk advies krijgt. Ons team van specialisten is hooggekwalificeerd, ervaren, betrokken en werkt met passie aan herstel van de balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Als je er van buiten goed uitziet, voel je je van binnen gelukkig. Je wilt weer zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken. Skin + Surgery Clinics maakt je dromen waar.

 

Het specialistenteam bestaat uit Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Ze zijn actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). De schaamlipcorrectie in Bergschenhoek wordt uitgevoerd volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste instrumenten.

 

Goede nazorg voor een snel herstel en mooi eindresultaat

 

Een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek is een veilige operatie onder verdoving, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan incidenteel een nabloeding of wondinfectie optreden. Deze risico’s worden met een goede nazorg en deskundige adviezen van Skin + Surgery geminimaliseerd. Er kan een zwelling optreden die de eerste dagen kan worden bestreden met een zakje diepvrieserwten of een koud kompres. Met tweemaal douchen per dag wordt de wond goed schoon gehouden. Je mag na het douchen de wond en het omringende gebied insmeren met een crème.

 

Gebruik de eerste dagen een maandverband of inlegkruisje tegen eventueel bloedverlies. Vermijd de eerste vier tot zes weken intensieve inspanningen als zware fysieke arbeid, zwaar tillen, fietsen en sporten, evenals vrijen. Het eindresultaat van de schaamlipcorrectie in Bergschenhoek is na zes tot negen weken te zien.

 

Je meer vrouw voelen met een vaginaverjonging

 

Een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek zorgt ervoor dat je je meer vrouw voelt. Skin + Surgery biedt hiervoor ook niet-operatieve mogelijkheden, zoals een Geneveve® behandeling. De vaginahuid wordt verstrakt door radioactieve geluidsgolven. Bovendien krijgen je schaamlippen meer gevoel en kunnen hiermee klachten van ongewenst urineverlies worden tegengegaan of verholpen. Vrouwen ervaren zowel voor als na de menopauze vaginale klachten als verslapping van de vaginawand, irritatie, een droge vagina en een verminderd gevoel tijdens het vrijen. De klachten kunnen ontstaan door pilgebruik, stress, een verstoorde hormoonhuishouding, medicatiegebruik of een auto-immuunziekte. In onze kliniek wordt regelmatig een vaginaverjonging met hyaluronzuur uitgevoerd, die de vagina vochtiger en strakker maakt.

 

Gratis adviesgesprek voor een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek

 

Twijfel je over de vorm en grootte van je schaamlippen? Heb je klachten van uitstulpende schaamlippen? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij Skin + Surgery Clinics en laat je informeren over de behandelmogelijkheden. Bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of gebruik het contactformulier voor al je vragen of verzoeken over een schaamlipcorrectie in Bergschenhoek. Wij reageren snel.

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me