Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs

Vele vrouwen hebben fysiek last van te grote of uitstulpende binnenste schaamlippen, ook wel labia minora genoemd. Dit uit zich vooral in pijn en ongemak bij het fietsen, paardrijden of het dragen van strakke broeken. Groot uitvallende schaamlippen kunnen ook hinder en pijn veroorzaken tijdens het vrijen. Vele vrouwen schamen zich hiervoor en voelen zich onzeker. Dit probleem komt vaker voor dan gedacht én is eenvoudig te verhelpen. Skin + Surgery Clinics is als toonaangevende kliniek gespecialiseerd in een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs, waarbij je schaamlippen een natuurlijke aanpassing krijgen. Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze vrouwelijke chirurge, die je op deskundige wijze van je klachten afhelpt.

 

Pijnvrij en vol zelfvertrouwen na deskundige labiacorrectie

 

Een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs is een veelvoorkomende, eenvoudige en veilige operatieve ingreep onder verdoving, die al door vele vrouwen in onze drukbezochte kliniek is ondergaan. Overtuig je zelf en lees de enthousiaste ervaringen van onze cliënten. Bij de labiacorrectie worden de binnenste schaamlippen verkleind. De overtollige huid wordt verwijderd. De labia minora vallen na de chirurgische operatie binnen de labia majora (buitenste schaamlippen). De schaamlippen zijn weer mooi in verhouding met elkaar. De correctie kan om cosmetische of medische redenen worden uitgevoerd, bij psychische klachten, pijn, huidirritatie en wondjes door het schuren. De oorzaak van de klachten wordt weggenomen. Je kunt hierna weer pijnvrij, vol zelfvertrouwen en met een hersteld zelfbeeld al je dagelijkse activiteiten verrichten.

 

Schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs door gecertificeerde artsen

 

Vrouwen van elke leeftijd kunnen pijn of ongemak ervaren van te ver uitstekende of onregelmatige binnenste schaamlippen. Er is overigens geen standaardnorm voor de ideale vagina. Zoveel vrouwen, zoveel verschillende vagina’s. Er zijn er geen twee hetzelfde. Als je psychische of fysieke klachten hebt van te grote binnenste schaamlippen, vind je bij Skin + Surgery Clinics een luisterend oor en professionele hulp met een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs. Onze kliniek is geboren uit liefde voor schoonheid en passie voor de perfecte balans tussen innerlijk welzijn en uiterlijke beauty. Onze aanpak rust op de pijlers kwaliteit, kunde en persoonlijke aandacht.

 

De specialisten van Skin + Surgery Clinics zijn hooggekwalificeerd en ervaren en brengen ieder hun eigen specialismen in. Onze artsen en therapeuten werken volgens de nieuwste behandelingstechnieken en met de beste kwaliteitsproducten. Het team bestaat uit Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Al onze artsen zijn gecertificeerd, actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie).

 

Gratis adviesgesprek over schaamlipcorrectie

 

Een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs is mogelijk vanaf je 18e jaar. Op jongere leeftijd is niet mogelijk, aangezien de schaamlippen dan nog niet volgroeid zijn. Vraag eerst een gratis consult aan, om je klachten en wensen met een vrouwelijke specialist te bespreken. Ze verricht gericht onderzoek en schetst op basis van je anatomie, klachten en persoonlijke wensen de behandelmogelijkheden. Indien nodig worden er foto’s gemaakt, zodat deze ná de chirurgische ingreep kunnen worden vergeleken met het eindresultaat. Je kunt in dit adviesgesprek al je vragen stellen en je twijfels en onzekerheden uiten. Onze empatische specialiste stelt je op je gemak, heeft begrip en neemt in een ontspannen setting alle tijd voor een gesprek en uitleg.

 

Poliklinische en relatief eenvoudige ingreep onder verdoving

 

Een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs vindt poliklinisch onder verdoving plaats. Je hoeft hiervoor niet te worden opgenomen en je kunt na de behandeling na een korte rusttijd weer naar huis. Er wordt in overleg bepaald hoeveel overtollige huid van de binnenste schaamlippen wordt verwijderd. Het is een relatief eenvoudige ingreep, zonder grote risico’s. Heel soms kan na de operatie een nabloeding optreden, de wond geïnfecteerd of ontstoken raken of de littekens na genezing gevoelloos blijven. De schaamlippen kunnen na de ingreep wat pijnlijk en gezwollen zijn. Een koud kompres of een zakje diepvrieserwten ter koeling, of het gebruik van pijnstillers bieden verlichting. Het is voor een goede en snelle genezing van belang om de wond goed schoon te houden, met tweemaal per dag spoelen tijdens het douchen en eventueel erna insmeren met een crème.

 

Snel herstel, met behoud van natuurlijke gevoeligheid schaamlippen

 

De wond wordt na de operatie niet verbonden. Het is verstandig om een maandverband te dragen om eventueel licht bloedverlies op te vangen. Schaamlippen zijn van nature asymmetrisch. De schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs is gericht op een zo mooi mogelijk, natuurlijk resultaat. Er blijven geen duidelijk zichtbare littekens achter. Na de operatie vormen de binnenste en buitenste schaamlippen weer een harmonieus geheel. In vrijwel alle gevallen behouden de schaamlippen hun natuurlijke gevoeligheid. Je bent na enkele weken hersteld en na vier tot zes weken in staat om weer grotere fysieke inspanningen als zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen en intensief sporten uit te voeren.

Voel je meer vrouw met een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs

 

Wil je je meer vrouw voelen? Er zijn naast een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs nog andere mogelijkheden om meer tevreden over je vagina te zijn. Bij een Geneveve® behandeling wordt met radiofrequente geluidsgolven de huid van de vagina verstrakt, vooral rond de plasopening. Door de geluidstrillingen wordt de huid verwarmd en wordt er meer collageen aangemaakt. Je vagina voelt na de behandeling strakker aan, heeft meer gevoel en klachten van ongewenst urineverlies kunnen worden verminderd of verholpen. Heb je vaginale klachten als gevolg van pil- of medicatiegebruik, stress, een verstoorde hormoonhuishouding of een auto-immuunziekte? Bij een vaginaverjonging met hyaluronzuur wordt de vagina strakker en vochtiger.

 

Neem contact op voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak

 

Wil je van je pijn en ongemak af en meer weten over de mogelijkheden van een schaamlipcorrectie in Berkel en Rodenrijs in Skin + Surgery Clinics, dat bekendstaat als de beste en betrouwbaarste kliniek van Nederland? Bel meteen naar 070 – 200 20 70, stuur een e-mail maar info@skin-surgery.nl of verzend het ingevulde online contactformulier voor je vragen of verzoek om advies. Onze specialisten vertellen je tijdens een gratis adviesgesprek graag wat een labiacorrectie inhoudt, wat een behandeling voor je betekenen kan en welk eindresultaat mogelijk is.

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me