Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Schaamlipcorrectie in Bleiswijk

Heb je last van je binnenste schaamlippen (labia minora) die ten opzichte van de buitenste schaamlippen (labia majora) uitsteken? Uitstulpende of te grote binnenste schaamlippen kunnen zowel mentale als fysieke klachten geven. Je voelt je hierdoor onzeker in je vrouw-zijn en je hebt gevoelens van schaamte. De groot uitvallende schaamlippen zorgen voor pijn en ongemak bij fietsen, paardrijden en allerlei dagelijkse activiteiten en ze veroorzaken irritatie en wondjes bij het dragen van strakke kleding. De binnenste schaamlippen kunnen overgevoelig en pijnlijk zijn bij het vrijen. De toonaangevende Skin + Surgery Clinics helpt je met een deskundige schaamlipcorrectie in Bleiswijk snel en relatief eenvoudig van je klachten af. De verhouding tussen de schaamlippen wordt hersteld en je voelt je meer vrouw. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze vrouwelijke chirurgen en bespreek de mogelijkheden.

 

Labiacorrectie in Bleiswijk met een natuurlijk resultaat

 

De buitenste en binnenste schaamlippen zorgen voor bescherming van de vagina. De te ver uitstekende labia minora kunnen zich al in de puberteit hebben ontwikkeld, of de binnenste schaamlippen kunnen na een bevalling groter zijn geworden en uitstulpen. Met als gevolg dat de van nature gevoelige schaamlippen niet langer beschermd liggen en uiteenlopende klachten kunnen veroorzaken. Een schaamlipcorrectie in Bleiswijk biedt een oplossing op maat, met natuurlijk resultaat.

 

Overtuig je van de mogelijkheden en lees de vele goede ervaringen van andere vrouwen met deze cosmetische of medische behandeling in Skin + Surgery Clinics. Ook de buitenste schaamlippen kunnen worden gecorrigeerd, in geval deze zijn vergroot door een teveel aan huid en/of vet. Schaamlippen kunnen bij het ouder worden en na fors gewichtsverlies slapper of rimpeliger worden. Ook hier kan een labiacorrectie in Bleiswijk het psychische en lichamelijke ongemak verhelpen.

 

Schaamlipcorrectie in Bleiswijk: een dagbehandeling zonder opname

 

Een schaamlipcorrectie in Bleiswijk is een poliklinische behandeling, waarvoor je niet hoeft te worden opgenomen. Je mag na de behandeling en een korte rustperiode weer naar huis. Er wordt in overleg met de arts bepaald hoeveel huidoverschot wordt verwijderd. De betrekkelijk eenvoudige ingreep vindt plaats onder verdoving. De huiduitstulping van de schaamlippen wordt weggehaald, waarna de bloedvaatjes worden dicht gebrand en de wond zorgvuldig wordt gehecht.

 

De schaamlippen kunnen na de chirurgische ingreep wat pijnlijk en gezwollen zijn en er kan licht bloedverlies optreden. Je kunt de pijn verlichten en de zwelling een paar dagen tegengaan met een koud kompres, een koelend zakje diepvrieserwten en/of het gebruik van pijnstillers. Het is voor een snelle en goede wondgenezing van belang om de wond schoon te houden door tweemaal spoelen per dag tijdens het douchen en aansluitend de wond en het omringende gebied eventueel in te smeren met een crème.

 

Schaamlippen weer in balans gebracht, met natuurlijk resultaat

 

Na de schaamlipcorrectie in Bleiswijk wordt de wond niet verbonden. Het wordt aangeraden om een maandverband te gebruiken om het lichte bloedverlies op te vangen. Het is verstandig om de eerste vier tot zes weken geen zware inspanningen te verrichten, zoals fysieke arbeid, zwaar tillen of intensief bewegen en sporten. Vrijen tijdens de herstelperiode wordt afgeraden. Het natuurlijke eindresultaat van de labiacorrectie in Bleiswijk is enkele maanden na de behandeling te zien.

 

Er blijven geen duidelijk zichtbare littekens achter en bijna altijd behouden je schaamlippen hun natuurlijke gevoeligheid. Na de schaamlipcorrectie zijn je binnenste en buitenste schaamlippen weer in harmonie met elkaar. De labia minora kunnen door de huidstructuur en het genezingsproces een licht onregelmatig uiterlijk houden. Dit is natuurlijk. Elke vagina ziet er namelijk anders uit en is uniek, net zoals jij dat bent. Skin + Surgery Clinics brengt je innerbeauty en uiterlijke schoonheid weer in balans.

 

Hooggekwalificeerde, ervaren en betrokken team van specialisten

 

Skin + Surgery staat bekend als een van de hoogst gewaardeerde en meest betrouwbare klinieken van Nederland, gespecialiseerd in injectables, huidverbetering en cosmetische chirurgie. Onze specialisten zijn gecertificeerd, ervaren en nauw betrokken bij jouw persoonlijke welzijn en welbevinden. Met een schaamlipcorrectie in Bleiswijk herwin je je zelfvertrouwen en raak je van je klachten af. Je krijgt de beste versie van jezelf en voelt je weer op-en-top vrouw.

 

Ons team van specialisten bestaat uit Dr. Thania Tha-In, Drs. Arthur Ludlage, Drs. Leanne Wong, Drs. Jacky Lagendijk, Drs. Aletta de Wit en huidtherapeute Lianne van Diggelen. Al onze hooggekwalificeerde artsen zijn actueel geschoold en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en NVVCC (Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie). De chirurge voert een schaamlipcorrectie in Bleiswijk uit volgens de nieuwste en beste behandeltechnieken, met de beste instrumenten.

 

Ook niet-operatieve schaamlipcorrectie in Bleiswijk mogelijk

 

Skin + Surgery Clinics zorgt ervoor dat je je meer vrouw voelt. Dat kan relatief eenvoudig met een schaamlipcorrectie in Bleiswijk, maar ook met een niet-operatieve behandeling bij uitgerekt of verslapt vaginaweefsel als gevolg van het ouder worden, de menopauze of een bevalling. Vaginaverslapping leidt tot verminderde gevoeligheid tijdens de seks en ongewenst urineverlies. Dit heeft een grote impact op vele vrouwen, met een negatief zelfbeeld en een verminderd welzijn. Hier valt in onze erkende kliniek wat tegen te doen!

 

Bij een Geneveve® behandeling wordt je vagina behandeld met radiofrequente geluidsgolven, vooral rond de plasopening. De vaginahuid wordt door de geluidstrillingen verwarmd, waardoor meer collageen wordt aangemaakt. De huid wordt verstrakt, je vagina krijgt meer gevoel en je urineverlies kan worden verminderd of helemaal worden gestopt. Een vaginaverjonging met hyaluronzuur maakt je vagina vochtiger en strakker. Deze behandeling biedt een passende oplossing bij vaginale klachten door pil- of medicatiegebruik, stress, een verstoorde hormoonhuishouding of een auto-immuunziekte.

 

Schaamlipcorrectie veelvoorkomende en veilige ingreep

 

Een schaamlipcorrectie in Bleiswijk is een veelvoorkomende en veilige ingreep, die al door vele vrouwen van elke leeftijd is ondergaan. Je moet voor deze behandeling minimaal 18 jaar oud zijn, want anders zijn je schaamlippen nog niet volgroeid. Maak een afspraak voor een kosteloos consult, waar je je klachten en wensen ter verbetering in een ontspannen setting met een vrouwelijke arts kunt bespreken. Je krijgt deskundig advies over de mogelijkheden en het te verwachten eindresultaat. Indien je besluit tot een schaamlipcorrectie in Bleiswijk, worden er vooraf foto’s gemaakt die later kunnen worden vergeleken met het behandelresultaat.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis adviesgesprek.  Bel (070 – 200 20 70), e-mail (info@skin-surgery.nl) of gebruik het contactformulier. Onze specialisten helpen je graag.

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me