Skin Surgergy Menu icon
Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Chirurgie

U bent prachtig, zowel van binnen als van buiten. Soms voelt u zich echter niet helemaal lekker in uw vel. Wanneer u eenmaal de keuze hebt gemaakt voor cosmetische chirurgie, zien wij het als onze taak om u van begin tot eind te begeleiden naar een tevreden resultaat. We begrijpen dat het een spannende stap is, daarom nemen we graag de tijd en besteden we aandacht aan uw verhaal. De artsen van Skin + Surgery Clinics zijn zeer gespecialiseerd en staan hoog aangeschreven. Tijdens een vrijblijvend eerste consult wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. De arts beoordeelt de kwaliteit van de huid en adviseert of uw wensen haalbaar en natuurlijk zijn. Er wordt ook aandacht besteed aan het gevoel. Als u het eng vindt, bespreek dit dan gerust met de chirurg. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Samen werken we aan een natuurlijk en mooi resultaat, zodat uw welzijn en zelfvertrouwen een boost krijgen. Uiteindelijk houdt niets u meer tegen om de wereld te veroveren met die mooie glimlach.

Gratis adviesgesprek
8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.

Drs. Amra Sabanovic

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij u direct resultaat ziet.
Lees meer over onze specialisten

Schaamlipcorrectie

Kijk weer met een frisse blik

Een schaamlipcorrectie helpt je van je klachten af en maakt je weer blij. Je hoeft niet met pijn rond te blijven lopen, we helpen je graag. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak