Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Schaamlipcorrectie ervaringen

Ben je benieuwd naar de schaamlipcorrectie ervaringen van anderen die je voorgingen bij Skin + Surgery? Lees snel verder!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandeling

Schaamlipcorrectie ervaringen

Er is een hoop informatie te vinden over schaamlipcorrecties bij Skin + Surgery. Feiten over het proces, informatie over de nazorg en voor en na foto’s van cliënten zijn allemaal goed te vinden. Ben je hiernaast ook benieuwd naar de schaamlipcorrectie ervaringen van andere cliënten bij Skin + Surgery? Lees snel verder!

Schaamlipcorrectie ervaringen – Er zijn genoeg vrouwen die een schaamlipcorrectie ondergaan, het is alleen niet iets wat veel vrouwen van de daken schreeuwen. Dat komt doordat het om een “taboe” gaat. Niet alleen plastische chirurgie, waar soms van raar van opgekeken wordt, maar ook nog eens plastische chirurgie voor daarbeneden… Dat terwijl de schaamlipcorrectie een zeer populaire en vaak ook opluchtende behandeling is voor vrouwen. Bij Skin + Surgery helpen we vrouwen zich weer mooi te voelen. Of dit nu gebeurt met een schaamlipcorrectie, een vitamine-infuus, of fillers het doel blijft hetzelfde.

 

Feit is dat een vitamine-infuus een andere reputatie heeft dan een schaamlipcorrectie. Gek, want eigenlijk zijn ze beide voornamelijk gericht op het beter voelen van binnen. Een schaamlipcorrectie gaat namelijk over meer dan alleen het uiterlijk van de schaamlippen. Veel vrouwen voelen zich jarenlang ongelukkig en onzeker over hun intieme delen. Dit heeft invloed op de mentale gezondheid van een vrouw. Het is moeilijk om je goed te voelen van binnen, als een externe factor invloed heeft op je zelfvertrouwen.

 

Skin + Surgery heeft al vele vrouwen geholpen met een schaamlipcorrectie. Hun ervaringen lopen uiteen, maar een ding blijft hetzelfde na iedere schaamlipcorrectie. De opluchting.

 

Lees hieronder twee schaamlipcorrectie ervaringen van Skin + Surgery cliënten. Deze reviews zijn ook op kliniekervaringen.nl te vinden.

 

Ik voelde me erg op mijn gemak
“Ik was erg zenuwachtig, omdat ik eindelijk de stap had gezet om een intake in te plannen. Gelijk toen ik binnen kwam gaf de receptioniste mij een goed gevoel. Ze stelde me gelukkig erg op mijn gemak. Een paar dagen voor de operatie werd ik gebeld om te vragen of ik nog vragen had. Dit vond ik erg netjes van ze. Tijdens de operatie bleven ze lekker tegen mij praten wat mij ook erg op mijn gemak stelde. Een paar dagen na de operatie hebben ze mij gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om er iets aan te doen.”

 

Uitstekende hulp
“Ik ben bij dokter Thanya geweest voor de Labiacorrectie. Zij is super deskundig en ook toen ik wat dagen na de behandeling erg veel pijn had hebben we in het weekend gebeld zodat zij mij helemaal gerust kon stellen. De behandeling verliep uitstekend en pijnloos, de nazorg was super (ondanks wat verwachte pijn) en het resultaat is prachtig. Heel erg bedankt.”

 

Ben je overtuigd of wil je een aantal specifieke vragen stellen? Onze deskundige specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Bekijk ook ons overzicht van alle schaamlipcorrectie mogelijkheden die we aanbieden. Onze prijzenpagina toont een actueel overzicht van alle overige behandelingen inclusief de verschillende schaamlipcorrecties.

Schaamlipcorrectie ervaringen

Resultaten van een schaamlipcorrectie

Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Dat is niet alleen te merken aan onze certificering en onze voor en na foto’s, maar ook de schaamlipcorrectie ervaringen van onze cliënten. We behandelen allerlei soorten schaamlippen. Het resultaat is blijvend en omdat het een ongemak afneemt, is het een zeer dankbare en populaire ingreep. Ben je benieuwd de schaamlipcorrectie ervaringen van cliënten die je voorgingen bij Skin + Surgery? Lees hun reviews op kliniekervaringen.nl

Schaamlipcorrectie ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

In een adviesgesprek met onze vrouwelijke specialist wordt besproken wat de reden is dat je interesse hebt in een schaamlipcorrectie. Heb je klachten? En zo ja, welke? Of zijn jouw redenen voornamelijk cosmetisch? Of allebei? Wat jouw verhaal ook is, we luisteren graag naar je.

 

Iedereen is uniek, waardoor er bij het fysieke consult een lichamelijk onderzoek zal plaatsvinden. Dit is zodat we kunnen bekijken of je in aanmerking komt en welke behandelmogelijkheden voor jou van toepassing zijn. Dit kan een dubbelzijdige of enkelzijde schaamlipcorrectie zijn, wat vaak wordt uitgebreid met een v-lift of clitoriskapcorrectie. Zo bekijken we hoe we het meest optimale resultaat kunnen behalen. Dit kan zijn op het gebied van eventuele klachten, cosmetische redenen of beide.Er worden bij het lichamelijk onderzoek foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat. Verder krijg je heldere informatie en uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat.

 

Belangrijk om te weten is dat je minimaal 18 jaar moet zijn.

Een schaamlipcorrectie is een veelvoorkomende behandeling bij Skin + Surgery Clinics, waarbij onder lokale verdoving het overtollige huidweefsel wordt weggesneden. Mocht je heel zenuwachtig zijn, kunnen we je een rustgevend tablet voorschrijven. Het is een kleine ingreep met blijvend natuurlijk resultaat. De poliklinische behandeling duurt circa 1 uur en wordt altijd uitgevoerd door een ervaren en hooggekwalificeerde vrouwelijke chirurg. Je mag na de behandeling en na een korte hersteltijd weer naar huis.

 

Er blijven na de schaamlipcorrectie geen duidelijk zichtbare littekens achter. De binnenste en buitenste schaamlippen zijn na de ingreep in balans en ze vormen een natuurlijk geheel. De binnenste schaamlippen stulpen niet meer uit. Ze kunnen wel een enigszins onregelmatig, asymmetrisch uiterlijk houden. Dit is normaal. Je bent binnen 1 tot 2 weken hersteld van de operatie en in staat om je dagelijkse bezigheden te hervatten. De schaamlippen behouden bijna altijd hun natuurlijke gevoeligheid. Het eindresultaat is na 6 tot 9 weken te zien.

 

De chirurgische ingreep kan gepaard gaan met enige napijn en zwelling in de schaamstreek. Je kunt tegen de pijn een pijnstiller innemen. De zwelling dient direct na de ingreep en enkele dagen lang met een zakje diepvrieserwten of koud kompres te worden bestreden. Houd de wond goed schoon door deze minstens tweemaal per dag te spoelen tijdens het douchen. Je mag hierna de wond en het omliggende gebied insmeren met een crème.

 

De wond wordt na de schaamlipcorrectie gehecht met oplosbare hechtingen en wordt niet verbonden. Het is daarom verstandig om een inlegkruisje of maandverband te dragen tegen eventueel bloedverlies. Verricht in de eerste vier tot zes weken na de ingreep geen zware lichamelijke inspanningen, zoals fysieke arbeid, intensief sporten of zwaar tillen. Wacht tijdens de herstelperiode 4-6 weken met vrijen.

 

Onderstaand zie je foto’s van hoe het herstel de eerste 2 weken kan verlopen. Weet dat iedereen uniek is en het bij jou net weer anders kan zijn. Laat je daarom goed informeren tijdens een persoonlijk consult.

 

herstel schaamlipcorrectie

De kans op complicaties na een schaamlipcorrectie is vrijwel nihil. Er kan soms een lichte nabloeding optreden of de wond kan geïnfecteerd raken en ontsteken. Roken heeft een slechtere wondgenezing tot gevolg en geeft een hogere kans op ontstekingen. De ervaren specialisten van Skin + Surgery werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste instrumenten, om een veilige en resultaatgerichte behandeling te garanderen.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: schaamlipcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Vaak kun je ook niet de schaamlipcorrectie ervaringen van dit soort klinieken vinden. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Schaamlipcorrectie ervaringen

Prijzen en vergoedingen

Een ervaring begint bij het eerste gesprek en gaat helemaal door tot na de nazorg. De prijs van een schaamlipcorrectie is ook een belangrijke factor in hoe goed een ervaring gewaardeerd wordt. Daarom is Skin + Surgery transparant op ieder vlak, inclusief haar prijzen. Hiernaast kun je de prijzen vinden voor verschillende schaamlipcorrecties. In sommige exceptionele medische gevallen kan een schaamlipcorrectie vergoed worden. Vraag naar meer informatie bij jouw zorgverzekeraar.

Schaamlipcorrectie binnenste enkelzijdig

€ 950,-

Schaamlipcorrectie binnenste beiderzijds

€ 1500,-

Uitgebreide Schaamlipcorrectie

€ 2000,-

Labia correctie met Clitoriskapcorrectie

€ 2500,-

Schaamlipcorrectie ervaringen

“De persoonlijke benadering sprak mij erg aan”

Een schaamlipcorrectie kan spannend en eng zijn. Je hebt vast veel vragen en wilt zoveel mogelijk weten over de ingreep en het herstel. Irene heeft een schaamlipcorrectie gehad bij Dr. Thanya Tha-In en deelt in deze blog graag haar verhaal. Ze bespreek hoe en waarom ze haar keuze heeft gemaakt, hoe ze de ingreep heeft ervaren en hoe het herstel bij haar verliep. Heb je naar aanleiding van de ervaring van Irene nog vragen? We beantwoorden ze graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Schaamlipcorrectie ervaringen

Veelgestelde vragen

Bij een schaamlipcorrectie (labiacorrectie) worden de binnenste schaamlippen verkleind. Hiervoor kan worden gekozen vanuit cosmetische, maar ook vanuit medische overwegingen. De binnenste schaamlippen (labia minora) worden operatief dusdanig verkleind dat ze binnen de buitenste schaamlippen (labia majora) vallen en hierdoor beter beschermd worden.

Wanneer je binnenste schaamlippen dusdanig groot zijn dat ze verder uitsteken dan de buitenste schaamlippen, kun je hier hinder van ondervinden. De klachten die je hierdoor ervaart kunnen zowel fysiek als psychisch van aard zijn. Lichamelijke klachten kunnen zich uiten in de vorm van pijn bij activiteiten als etsen, paardrijden en andere sporten. Ook het dragen van strakke kleding kan vervelend of zelfs pijnlijk zijn. Soms zorgen grote schaamlippen ook voor pijn bij het vrijen. Psychische klachten kunnen zich uiten in de vorm van bijvoorbeeld schaamte. Wanneer je last hebt van een of meer van deze klachten is een schaamlipcorrectie wellicht een oplossing.

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde. Geen twee vagina’s zijn hetzelfde. Heb jij het idee dat je vagina afwijkt van de norm, zonder dat je lijdt aan psychische of fysieke klachten als gevolg hiervan? Dan is het belangrijk om je te realiseren dat er niet zoiets bestaat als de standaard vagina of de gemiddelde vagina. In dat geval is het verstandig om bij jezelf te rade te gaan of het resultaat van een dergelijke operatie werkelijk bijdraagt aan je gevoel van welzijn.

Wanneer de schaamlippen nog niet volgroeid zijn, is een schaamlipcorrectie (nog) niet mogelijk. De operatie kan bij ons worden uitgevoerd als je ouder bent dan 18 jaar.

Hoewel een schaamlipcorrectie een relatief eenvoudige ingreep is, zijn er bij iedere operatie risico’s. Na de ingreep kan een nabloeding optreden. Ook kan de wond geïnfecteerd raken en/of ontsteken. In sommige gevallen kunnen de littekens na de genezing gevoelloos zijn of blijven.

Schaamlippen zijn van nature asymmetrisch. Hoewel er gestreefd wordt naar een zo symmetrisch mogelijk resultaat, is een volledig symmetrisch resultaat na de ingreep niet te garanderen.

Een schaamlipcorrectie is een ingreep die over het algemeen niet wordt vergoed. Alleen wanneer de operatie medisch gezien noodzakelijk is, vergoeden sommige zorgverzekeraars in zeldzame gevallen een correctie van de schaamlippen. Wanneer je een schaamlipcorrectie overweegt, is het verstandig om vooraf na te gaan of jouw (aanvullende) zorgverzekering deze ingreep dekt en zo ja, onder welke voorwaarden.

Na de schaamlipcorrectie kan een aanzienlijke zwelling optreden, hierdoor is het belangrijk om direct na de ingreep te beginnen met koelen. Hiervoor wordt meestal een zakje diepvrieserwten gebruikt. Wij adviseren de zwelling enkele dagen regelmatig te blijven koelen. Daarnaast is het belangrijk om de wond goed schoon te houden. Minstens twee keer per dag moet daarom worden gespoeld, bijvoorbeeld tijdens het douchen. De wond en het gebied eromheen mogen eventueel worden ingesmeerd met een crème.

 

Na de ingreep wordt de wond niet verbonden. Wel is het verstandig om maandverband te gebruiken om ervoor te zorgen dat eventueel bloedverlies wordt opgevangen.

 

In de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie raden wij het af om extra inspanningen te verrichten. Je kunt hierbij denken aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen, etsen en sporten. Ook vrijen is tijdens de herstelperiode af te raden.

 

Wil je meer weten over het herstel na een schaamlipcorrectie? Irene heeft deze ingreep laten doen bij Skin + Surgery, en deelt in dit blog haar ervaring.

Na de schaamlipcorrectie kan een aanzienlijke zwelling optreden, hierdoor is het belangrijk om direct na de ingreep te beginnen met koelen. Hiervoor wordt meestal een zakje diepvrieserwten gebruikt. Wij adviseren de zwelling enkele dagen regelmatig te blijven koelen. Daarnaast is het belangrijk om de wond goed schoon te houden. Minstens twee keer per dag moet daarom worden gespoeld en na elk toiletbezoek.

Na de ingreep wordt de wond niet verbonden. Wel is het verstandig om maandverband te gebruiken om ervoor te zorgen dat eventueel bloedverlies wordt opgevangen.

In de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie raden wij het af om extra inspanningen te verrichten. Je kunt hierbij denken aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen, fietsen en sporten. Ook vrijen is tijdens de herstelperiode af te raden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Maak alvast kennis met Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Schaamlipcorrectie ervaringen

“Fijne en professionele kliniek!”

Skin + Surgery helpt je graag verder met een schaamlipcorrectie. Zo word je weer gelukkig van je intieme delen en weet je zeker dat je een deskundige en veilige schaamlipcorrectie ondergaat. Onze specialisten zijn niet alleen geleerd en gecertificeerd, ze zijn ook gefocust op het creëren van een natuurlijk resultaat met een hoge kwaliteit! Lees de schaamlipcorrectie ervaringen van de cliënten die je voorgingen en laat je overtuigen. Lees ook onze schaamlipcorrectie ervaring blog voor meer informatie en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over schaamlipcorrecties? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak