Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Schaamlipcorrectie voor en na

Ben je benieuwd naar de schaamlipcorrectie voor en na foto's van cliënten die je voorgingen bij Skin + Surgery? Lees snel verder!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandeling

Schaamlipcorrectie voor en na

Wij vinden het belangrijk om genoeg informatie te delen over schaamlipcorrecties. Over de behandeling zelf, informatie over de nazorg en ook schaamlipcorrectie ervaringen van cliënten zijn belangrijk in het proces voordat je kiest voor een schaamlipcorrectie. De specialisten van Skin+Surgery adviseren om Schaamlipcorrectie voor en na foto’s te bekijken,  dit kan helpen in het persoonlijke proces voordat je de behandeling ondergaat. Bekijk de voor en na schaamlipcorrectie foto’s van andere cliënten bij Skin + Surgery en laat je overtuigen.

Schaamlipcorrectie voor en na – Een schaamlipcorrectie voor en na foto is precies wat je kan helpen tijdens het proces om de behandeling te ondergaan. Skin + Surgery deelt graag de schaamlipcorrectie voor en na foto’s van cliënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. We kiezen bewust voor verschillende soorten labia’s, iedere vulva is natuurlijk uniek, dus logischere wijze zullen ook de na foto’s van een schaamlipcorrectie er anders uitzien voor iedere vrouw.

 

Toch willen we deze schaamlipcorrectie voor en na foto’s delen zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten. Schaamlipcorrectie voor en na foto’s laten ook zien hoe deskundig de specialist is. Wij raden altijd aan om een kliniek te kiezen die duidelijke schaamlipcorrectie voor en na foto’s heeft. Het is cruciaal dat je de juiste kliniek kiest voor deze behandeling. Alhoewel een schaamlipcorrectie relatief eenvoudig is (wanneer dit gedaan wordt door een specialist)  kunnen de gevolgen van onkunde van een onprofessionele “specialist” voor een hoop problemen zorgen.

 

Daarom zeggen we bij Skin + Surgery dat een schaamlipcorrectie (en ieder andere cosmetische behandeling) een investering in jezelf is. Kies niet voor de koopjes, want dan is de kwaliteit hoogstwaarschijnlijk niet op niveau, en dat verdien je wel! We raden je ook aan altijd de reviews van klinieken te lezen, inclusief de minder positieve reviews. Dit geeft een totaalbeeld van een kliniek en niet alleen de mooie kanten. Een goede bron is kliniekervaringen.nl.

 

Ben je overtuigd door de schaamlipcorrectie voor en na foto’s of wil je een aantal specifieke vragen stellen? Onze deskundige specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Bekijk daarnaast ook dit overzicht van alle schaamlipcorrectie mogelijkheden die we aanbieden. Onze prijzenpagina toont een actueel overzicht van alle overige behandelingen inclusief de verschillende schaamlipcorrecties.

Schaamlipcorrectie voor en na

Resultaten van een schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie voor en na foto laat alles zien wat je wilt weten. Je krijgt antwoorden op vragen zoals: hoe goed is deze specialist en wat kan ik van mijn resultaat verwachten? Niets bewijst meer hoe goed onze Skin + Surgery specialisten zijn in hun werk, dan de schaamlipcorrectie voor en na foto’s die we op deze pagina delen. Zien is geloven en daarom biedt Skin + Surgery een hoop foto’s aan om naar te kijken en te analyseren. We laten verschillende soorten vulva’s zien om je een idee te kunnen geven van hoe jouw eindresultaat eruit zou kunnen komen te zien. Onze cliënten zijn zeer tevreden, zoals ze aangeven op kliniekervaringen.nl, en dat mag je ook verwachten!

Schaamlipcorrectie voor en na

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

In een adviesgesprek met onze vrouwelijke specialist wordt besproken wat de reden is dat je interesse hebt in een schaamlipcorrectie. Heb je klachten? En zo ja, welke? Of zijn jouw redenen voornamelijk cosmetisch? Of allebei? Wat jouw verhaal ook is, we luisteren graag naar je.

 

Iedereen is uniek, waardoor er bij het fysieke consult een lichamelijk onderzoek zal plaatsvinden. Dit is zodat we kunnen bekijken of je in aanmerking komt en welke behandelmogelijkheden voor jou van toepassing zijn. Dit kan een dubbelzijdige of enkelzijde schaamlipcorrectie zijn, wat vaak wordt uitgebreid met een v-lift of clitoriskapcorrectie. Zo bekijken we hoe we het meest optimale resultaat kunnen behalen. Dit kan zijn op het gebied van eventuele klachten, cosmetische redenen of beide.Er worden bij het lichamelijk onderzoek foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat. Verder krijg je heldere informatie en uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat.

 

Belangrijk om te weten is dat je minimaal 18 jaar moet zijn.

 

Een schaamlipcorrectie is een veelvoorkomende behandeling bij Skin + Surgery Clinics, waarbij onder lokale verdoving het overtollige huidweefsel wordt weggesneden. Mocht je heel zenuwachtig zijn, kunnen we je een rustgevend tablet voorschrijven. Het is een kleine ingreep met blijvend natuurlijk resultaat. De poliklinische behandeling duurt circa 1 uur en wordt altijd uitgevoerd door een ervaren en hooggekwalificeerde vrouwelijke chirurg. Je mag na de behandeling en na een korte hersteltijd weer naar huis.

 

Er blijven na de schaamlipcorrectie geen duidelijk zichtbare littekens achter. De binnenste en buitenste schaamlippen zijn na de ingreep in balans en ze vormen een natuurlijk geheel. De binnenste schaamlippen stulpen niet meer uit. Ze kunnen wel een enigszins onregelmatig, asymmetrisch uiterlijk houden. Dit is normaal. Je bent binnen 1 tot 2 weken hersteld van de operatie en in staat om je dagelijkse bezigheden te hervatten. De schaamlippen behouden bijna altijd hun natuurlijke gevoeligheid. Het eindresultaat is na 6 tot 9 weken te zien.

 

De chirurgische ingreep kan gepaard gaan met enige napijn en zwelling in de schaamstreek. Je kunt tegen de pijn een pijnstiller innemen. De zwelling dient direct na de ingreep en enkele dagen lang met een zakje diepvrieserwten of koud kompres te worden bestreden. Houd de wond goed schoon door deze minstens tweemaal per dag te spoelen tijdens het douchen. Je mag hierna de wond en het omliggende gebied insmeren met een crème.

 

De wond wordt na de schaamlipcorrectie gehecht met oplosbare hechtingen en wordt niet verbonden. Het is daarom verstandig om een inlegkruisje of maandverband te dragen tegen eventueel bloedverlies. Verricht in de eerste vier tot zes weken na de ingreep geen zware lichamelijke inspanningen, zoals fysieke arbeid, intensief sporten of zwaar tillen. Wacht tijdens de herstelperiode 4-6 weken met vrijen.

 

Onderstaand zie je foto’s van hoe het herstel de eerste 2 weken kan verlopen. Weet dat iedereen uniek is en het bij jou net weer anders kan zijn. Laat je daarom goed informeren tijdens een persoonlijk consult.

 

herstel schaamlipcorrectie

De kans op complicaties na een schaamlipcorrectie is vrijwel nihil. Er kan soms een lichte nabloeding optreden of de wond kan geïnfecteerd raken en ontsteken. Roken heeft een slechtere wondgenezing tot gevolg en geeft een hogere kans op ontstekingen. De ervaren specialisten van Skin + Surgery werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste instrumenten, om een veilige en resultaatgerichte behandeling te garanderen.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: schaamlipcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Vaak kun je ook niet de schaamlipcorrectie voor en na foto’s van dit soort klinieken vinden. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Schaamlipcorrectie voor en na

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant op ieder vlak, inclusief onze prijzen, onze reviews en onze schaamlipcorrectie voor en na foto’s. Hiernaast kun je de prijzen vinden voor verschillende schaamlipcorrecties. In sommige exceptionele medische gevallen kan een schaamlipcorrectie vergoed worden. Vraag naar meer informatie bij jouw zorgverzekeraar.

Schaamlipcorrectie binnenste enkelzijdig

€ 950,-

Schaamlipcorrectie binnenste beiderzijds

€ 1500,-

Uitgebreide Schaamlipcorrectie

€ 2000,-

Labia correctie met Clitoriskapcorrectie

€ 2500,-

Mijn ervaring: schaamlipcorrectie

“De persoonlijke benadering sprak mij erg aan”

Een schaamlipcorrectie kan spannend en eng zijn. Je hebt vast veel vragen en wilt zoveel mogelijk weten over de ingreep en het herstel. Irene heeft een schaamlipcorrectie gehad bij Dr. Thanya Tha-In en deelt in deze blog graag haar verhaal. Ze bespreek hoe en waarom ze haar keuze heeft gemaakt, hoe ze de ingreep heeft ervaren en hoe het herstel bij haar verliep. Heb je naar aanleiding van de ervaring van Irene nog vragen? We beantwoorden ze graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Schaamlipcorrectie voor en na

Veelgestelde vragen

Bij een schaamlipcorrectie (labiacorrectie) worden de binnenste schaamlippen verkleind. Hiervoor kan worden gekozen vanuit cosmetische, maar ook vanuit medische overwegingen. De binnenste schaamlippen (labia minora) worden operatief dusdanig verkleind dat ze binnen de buitenste schaamlippen (labia majora) vallen en hierdoor beter beschermd worden.

Wanneer je binnenste schaamlippen dusdanig groot zijn dat ze verder uitsteken dan de buitenste schaamlippen, kun je hier hinder van ondervinden. De klachten die je hierdoor ervaart kunnen zowel fysiek als psychisch van aard zijn. Lichamelijke klachten kunnen zich uiten in de vorm van pijn bij activiteiten als etsen, paardrijden en andere sporten. Ook het dragen van strakke kleding kan vervelend of zelfs pijnlijk zijn. Soms zorgen grote schaamlippen ook voor pijn bij het vrijen. Psychische klachten kunnen zich uiten in de vorm van bijvoorbeeld schaamte. Wanneer je last hebt van een of meer van deze klachten is een schaamlipcorrectie wellicht een oplossing.

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde. Geen twee vagina’s zijn hetzelfde. Heb jij het idee dat je vagina afwijkt van de norm, zonder dat je lijdt aan psychische of fysieke klachten als gevolg hiervan? Dan is het belangrijk om je te realiseren dat er niet zoiets bestaat als de standaard vagina of de gemiddelde vagina. In dat geval is het verstandig om bij jezelf te rade te gaan of het resultaat van een dergelijke operatie werkelijk bijdraagt aan je gevoel van welzijn.

Wanneer de schaamlippen nog niet volgroeid zijn, is een schaamlipcorrectie (nog) niet mogelijk. De operatie kan bij ons worden uitgevoerd als je ouder bent dan 18 jaar.

Hoewel een schaamlipcorrectie een relatief eenvoudige ingreep is, zijn er bij iedere operatie risico’s. Na de ingreep kan een nabloeding optreden. Ook kan de wond geïnfecteerd raken en/of ontsteken. In sommige gevallen kunnen de littekens na de genezing gevoelloos zijn of blijven.

Schaamlippen zijn van nature asymmetrisch. Hoewel er gestreefd wordt naar een zo symmetrisch mogelijk resultaat, is een volledig symmetrisch resultaat na de ingreep niet te garanderen.

Een schaamlipcorrectie is een ingreep die over het algemeen niet wordt vergoed. Alleen wanneer de operatie medisch gezien noodzakelijk is, vergoeden sommige zorgverzekeraars in zeldzame gevallen een correctie van de schaamlippen. Wanneer je een schaamlipcorrectie overweegt, is het verstandig om vooraf na te gaan of jouw (aanvullende) zorgverzekering deze ingreep dekt en zo ja, onder welke voorwaarden.

Na de schaamlipcorrectie kan een aanzienlijke zwelling optreden, hierdoor is het belangrijk om direct na de ingreep te beginnen met koelen. Hiervoor wordt meestal een zakje diepvrieserwten gebruikt. Wij adviseren de zwelling enkele dagen regelmatig te blijven koelen. Daarnaast is het belangrijk om de wond goed schoon te houden. Minstens twee keer per dag moet daarom worden gespoeld, bijvoorbeeld tijdens het douchen. De wond en het gebied eromheen mogen eventueel worden ingesmeerd met een crème.

 

Na de ingreep wordt de wond niet verbonden. Wel is het verstandig om maandverband te gebruiken om ervoor te zorgen dat eventueel bloedverlies wordt opgevangen.

 

In de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie raden wij het af om extra inspanningen te verrichten. Je kunt hierbij denken aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen, etsen en sporten. Ook vrijen is tijdens de herstelperiode af te raden.

 

Wil je meer weten over het herstel na een schaamlipcorrectie? Irene heeft deze ingreep laten doen bij Skin + Surgery, en deelt in dit blog haar ervaring. Bekijk ook de schaamlipcorrectie foto’s op deze pagina om een indruk te krijgen van de resultaten.

Na de schaamlipcorrectie kan een aanzienlijke zwelling optreden, hierdoor is het belangrijk om direct na de ingreep te beginnen met koelen. Hiervoor wordt meestal een zakje diepvrieserwten gebruikt. Wij adviseren de zwelling enkele dagen regelmatig te blijven koelen. Daarnaast is het belangrijk om de wond goed schoon te houden. Minstens twee keer per dag moet daarom worden gespoeld en na elk toiletbezoek.

Na de ingreep wordt de wond niet verbonden. Wel is het verstandig om maandverband te gebruiken om ervoor te zorgen dat eventueel bloedverlies wordt opgevangen.

In de eerste vier tot zes weken na de schaamlipcorrectie raden wij het af om extra inspanningen te verrichten. Je kunt hierbij denken aan zware lichamelijke arbeid, zwaar tillen, fietsen en sporten. Ook vrijen is tijdens de herstelperiode af te raden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Maak alvast kennis met Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Schaamlipcorrectie voor en na

Zien is geloven

Wat vind jij van de Skin + Surgery schaamlipcorrectie voor en na foto’s? Je zult vast gemerkt hebben dat de resultaten van elkaar kunnen verschillen. Iedere vulva is namelijk anders, wat betekent dat ook de schaamlipcorrectie voor en foto’s er anders van elkaar uitzien. We raden je aan goed te kijken naar de schaamlippen die het meeste op die van jouw lijken. Deze schaamlipcorrectie voor en na foto’s kunnen je een indicatie geven van jouw eigen toekomstige resultaat. Ben je overtuigd en kun je niet wachten om je eigen schaamlipcorrectie voor en na foto’s te bekijken? Lees eerst onze schaamlipcorrectie ervaring blog voor meer informatie over deze behandeling en vraag daarna een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze deskundige Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over schaamlipcorrecties? Misschien wil je alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak