Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Sculptra Leidsche Rijn

Wil je graag volume terug in je gezicht en de resultaten voor een langere tijd behouden? Een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn is de juiste behandeling hiervoor.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Sculptra Leidsche Rijn

Heb je last van rimpels en volumeverlies? Dit kan ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Gelukkig kan een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn helpen bij het aanmaken van collageen waardoor je meer volume in je gezicht terugkrijgt.

Sculptra Leidsche Rijn – Sculptra is een bijzondere, injecteerbare filler die rimpels glad strijkt en volume herstelt. Naarmate we ouder worden, vermindert onze huid de aanmaak van collageen en elastine. Onze wangen en slapen beginnen te hangen en er ontstaan diepe groeven in de huid. Dit type volumeverlies is goed te behandelen met Sculptra. Sculptra  maakt gebruik van een synthetisch biocompatibel materiaal dat de productie van collageen stimuleert.

 

Dit is wat Sculptra onderscheidt van andere type fillers, bijvoorbeeld hyaluronzuur fillers. In tegenstelling tot hyaluroonzuur, wat het lichaam zelf uiteindelijk afbreekt, zorgt Sculptra juist voor de aanmaak van collageen. Dit betekent wel dat er langer gewacht moet worden op het resultaat van Sculptra, maar dit resultaat is een stuk langduriger dan andere soorten fillers.  Daarnaast treden de veranderingen in de huid op over een langere periode op, wat bijdraagt aan een natuurlijk uiterlijk. Er is nog geen ander product op de markt dat dit effect weet te bereiken.

 

Onze Skin + Surgery deskundigen helpen je graag verder met een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn. Samen zorgen we ervoor dat jij je schoonheid terug vindt. Scrol naar beneden of bezoek de prijzenpagina voor meer informatie over de kosten. Ben je overtuigd, of heb je nog meer vragen? Onze Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Je kunt kiezen voor een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn vanaf 18 jaar. Sculptra is eigenlijk geschikt voor alle mannen en vrouwen van verschillende leeftijden die hun huid mooi willen houden en willen verbeteren. Veel kwaaltjes kunnen met een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn op de lange termijn aangepakt worden.

 

Vanaf 20 jaar neemt de collageenproductie van jouw huid langzamerhand af. Dit is het perfecte moment om met Sculptra in Leidsche Rijn te beginnen. Zo kun je je collageen reserves actief houden, huidverstrakking garanderen en de effecten van ouderdom vertragen.

 

Tussen 30 en 40 jaar fungeert je Sculptra behandeling in Leidsche Rijn voornamelijk als langdurige lijntjes en rimpelcorrectie. Je verliest vet in je wangen naarmate je ouder word, waardoor de huid begint te hangen. Sculptra vergroot het volume van de wangen en stimuleert de huid collageen te blijven aanmaken op een natuurlijke manier. Zo voorkom je dat de huid gaat hangen en plooien.

 

Vanaf 50 jaar en ouder is een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn ideaal voor het herstellen van volume en het benadrukken van gezichtscontouren. De laxiteit van je gezicht wordt door Sculptra gecorrigeerd en de kaaklijn en andere gebieden worden verbeterd. Sculptra zorgt voor een soort facelift effect, zonder een operatie te ondergaan, met resultaten die tot 5 jaar aanhouden. Het mooie aan een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn, is hoe subtiel het effect kan zijn. Sculptra kan over een lange termijn voor prachtige resultaten zorgen.

Sculptra is voor iedereen die graag mooi oud wil worden en bereid is dit bij te houden. De resultaten van een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn houden lang aan en worden makkelijk bijgehouden. In sommige gevallen hoef je pas na 2 jaar weer langs te komen voor de volgende injectie. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je wil bereiken met de behandeling. Andere voordelen van deze behandeling zijn:

 

Minimaal invasief en niet chirurgisch.

Een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn is een minimaal invasieve en niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat er tijdens de behandeling geen narcose nodig is. En net als bij andere fillers zijn er bij deze behandeling geen incisies in de huid nodig, waardoor de kans op littekenvorming aanzienlijk wordt verkleind.

Eigenlijk is het enige wat nodig is voor deze behandeling een optionele plaatselijke verdovende crème, die wordt aangebracht op injectieplaatsen, en het gebruik van een kleine, dunne naald, die alleen de oppervlaktelagen van de huid doorboort in gerichte behandelingsgebieden om de gewenste resultaten te verkrijgen. Het mooiste is misschien wel dat er geen uitvaltijd is verbonden aan een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn.

 

Geschikt als Anti-Aging behandeling 
Sculptra is een anti-verouderingsbehandeling en net als andere dermal fillers, komt het anti-verouderingsaspect voort uit de correctie van het volume in de huid. Wanneer het huidvolume wordt hersteld, neemt ook de huidelasticiteit toe – en daarmee ook de vermindering van fijne lijntjes en rimpels die zichtbare tekenen van veroudering vertonen. In wezen is een voller gezicht, een gezicht met een strakke, rimpelvrije huid.

Daarnaast is een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn ook goed voor de gezondheid van jouw huid! Je huidtextuur en -tint zullen verbeteren als gevolg van de verhoogde collageenproductie, die naar de oppervlakte van de huid stijgt om zo de algehele look en feel van jouw huid te verbeteren.

 

Subtiel en natuurlijke resultaten 
Het verschil tussen de voor en na foto’s van een facelift zijn zo overduidelijk, er is geen twijfel mogelijk over een chirurgische ingreep. Een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn zorgt voor natuurlijk ogende en subtiele resultaten. Injecteerbare behandelingen zoals deze nemen de tijd om de snelheid van jouw collageenproductie op natuurlijke wijze te verbeteren, wat op zijn beurt betekent dat de resultaten van de behandeling geleidelijk zullen verschijnen en ook natuurlijker zullen lijken.

 

Veelzijdige behandeling
Sculptra wordt voor van alles gebruikt. Bijvoorbeeld:

 • Wangen
 • Tempels
 • Onder de ogen en kraaienpootjes
 • Nasolabiale plooien
 • Kin
 • kaaklijn
 • Bovenborst en nek
 • En meer!

Woon je in de omgeving van Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal of een andere stad in de regio Utrecht en wil je graag een Sculptra behandeling dicht aan huis ondergaan?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. Onze kliniek in Leidsche Rijn is goed te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan zijn onze klinieken in Rotterdam en Bergschenhoek beter te bereiken.

Sculptra Leidsche Rijn

Onze resultaten van Sculptra

Onze cliënten zijn zeer tevreden over de resultaten van hun Sculptra behandelingen in Leidsche Rijn. Lees  hier de reviews en laat je overtuigen door de voor en na foto’s van de Sculptra behandelingen in Leidsche Rijn.

Sculptra behandeling in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: Sculptra behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Sculptra in Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

De hoogste kwaliteit tegenover een scherpe prijs, daar streeft Skin + Surgery Clinics naar. Zo worden onze Sculptra behandelingen ‘per flacon’ uitgevoerd. De hoeveelheid volumeverlies heeft invloed op hoeveel flacons je nodig hebt. Vanaf 30 jaar raden we 1-2 flacons aan, vanaf 35 jaar adviseren wij 2-3 flacons. De Tight me up behandeling, ( een combinatie van Sculptra, bindweefselmassage en collageen poeder) zorgt voor een optimaal resultaat voor degene die net iets meer uit hun behandeling willen halen. Een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

1 flacon

€ 595,-

2 flacons

€ 1100,-

Aanvullende flacon binnen één jaar

+ € 500,- meerprijs

Tight me up voordeelpakket

€ 1250,-

Sculptra in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Een Sculptra behandeling bestaat uit een aantal injecties die worden uitgevoerd door een arts. Voor de behandelingen worden je doelen besproken en bekeken welke gebieden moeten worden behandeld. Aan de hand hiervan worden de injectieplaatsen gemarkeerd waar de Sculptra geprikt wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze, snelle behandeling die zo’n 30 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied kort gemasseerd zodat de Sculptra goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Je mag de eerste week na de behandeling het gebied zelf blijven masseren. De arts laat je zien hoe.

 

Je kunt vaak direct na je behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Het is normaal om extra volume te zien op de plekken waar geïnjecteerd is. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Hetzelfde geldt voor eventuele blauwe plekken en zwelling. Indien nodig kun je deze met wat make-up camoufleren.

Na je Sculptra behandeling moet je lichaam het werk gaan doen om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare veranderingen zijn gemiddeld drie maanden na je behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na je behandeling zijn de resultaten vaak optimaal.

 

Je hebt vervolgens 2-3 jaar plezier van je Sculptra behandeling.

Je kunt direct na de behandeling bobbeltjes voelen onder de huid. Vaak is dit zwelling en trekt dit binnen vier weken weg. Blijft het bobbeltje langer voelbaar, dan kan het een kleine opeenhoping zijn van het gebruikte materiaal (polu-L-melkzuur) die niet gelijkmatig heeft kunnen verdelen. Deze bobbeltjes hebben langer de tijd nodig om helemaal te verdwijnen.

 

Mocht er een Sculptra-bobbeltje ontstaan, dan kunnen ze verkleuring van de huid veroorzaken. Er zijn gevallen bekend waarbij deze bobbeltjes, ook bekend als granulomen, een jaar na de behandeling zijn ontstaan. Ze kunnen voorkomen bij een verkeerde injectietechniek of wanneer het gebied niet voldoende gemasseerd is. Er zijn echter verdunningsmassagetechnieken, waardoor Sculptra bijwerkingen kunnen worden verholpen indien ze optreden. Verder is het daarom uiterst belangrijk om je Sculptra behandeling door een gespecialiseerd cosmetisch arts uit te laten voeren.

 

Tot slot kunnen keloïdvorming en hypertrofische littekens voorkomen na een Sculptra behandeling. Sculptra werkt door collageen te stimuleren; de grootste oorzaak van keloïdvorming. Ben je hier gevoelig voor, overleg dan met je behandelend arts of een Sculptra behandeling geschikt is voor jou.

Wil je meer volume in de beweeglijke gebieden van het gezicht zoals je lippen of traangootjes? Dan is een klassieke hyaluronzuur filler geschikt voor jou. Deze geeft direct volume en blijft goed op z’n plek.

 

Sculptra daarentegen heeft langer te tijd nodig om zichtbaar effect te geven, zo’n 3-4 maanden, maar is eveneens ideaal voor meer volume. Het is een goede behandeling voor mensen met veel volume verlies, en verouderde huid en ingevallen wangen of slapen. Sculptra stimuleert de collageenaanmaak en verstevigd de huid, verbeterd de textuur en geeft je weer een jongere uitstraling.

 

Rimpel relaxers zijn goed in te zetten bij dynamische lijnen die ontstaan door onze expressie en mimiek. Denk hierbij aan de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en de kraaienpootjes.

Sculptra, filler en rimpel relaxers: alledrie hebben ze een andere werking en doel. Waar de rimpel relaxer de spiertjes die voor rimpels zorgen ontspant, zorgen de filler en Sculptra juist voor meer volume en shape. Ze zijn echter goed te combineren met elkaar en zorgen juist voor een ‘totaal plaatje’. Uitgevoerd door een goede arts, die goed luistert naar jouw wensen en kijkt naar jouw gezicht, kunnen alle behandelingen goed op elkaar aansluiten en toch heel natuurlijk zijn. Door de behandelingen te combineren haal het beste uit je huid, geef weer volume aan je zicht en verzacht je rimpels.

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Sculptra te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van je arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

 • Masseer de behandelde gebieden gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, de eerste 5 dagen na je behandeling. Doe dit volgens het advies van je arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.
 • Breng in de eerste 24 uur na je behandeling een koud kompres aan, gewikkeld in een gaasje of stuk stof (leg geen ijs rechtstreeks op de huid). Dit helpt eventuele zwelling te verminderen.
 • Je mag enkele uren na uw Sculptra behandeling make-up op doen, indien er geen sprake is van complicaties (open wonden of bloeding).
 • Vermijd blootstelling aan de zon en UV-zonnebanklampen tot de zwelling en de roodheid verdwenen zijn.
 • Vermijd sauna/stoombaden gedurende 24 uur.
 • Het effect van de Sculptra behandeling is na ongeveer 6 weken zichtbaar.
 • Voor de beste resultaten worden 2 of meerder (herhaal)behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.
 • Het effect van Sculptra blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Sculptra behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Sculptra behandeling. Tight me up combineert deze behandelingen voor een vaste prijs.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Sculptra Leidsche Rijn

Schoonheid en een langdurig resultaat

Laat jouw huid helpen bij het herwinnen van haar volume en jeugdigheid. Een Sculptra behandeling in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat je je weer mooi voelt. Onze esthetische kijk op schoonheid zorgt voor een natuurlijk en mooi resultaat. We bespreken graag wat er nodig is voor jouw droomresultaat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Dit is wat onze klanten van ons vinden

De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 182 ervaringen is 8,8 / 10

10/10
Vanaf het maken van de afspraak tot aan het weggaan bij de kliniek is iedereen supervriendelijk. Dr Magali heeft precies gedaan wat ik hoopte, vollere lippen zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Ik ben echt ontzettend blij!
Willemien
10/10
Heel prettige ervaring met uitstekende service! Ik voelde me heel goed gehoord en de behandeling was op mijn wensen aangepast, met deskundig advies.
Saskia
9/10
Vakkundig en zeer professioneel. Zeer fijne kliniek en totaal geen blauwe plekken of bulten, mijn angst heb ik overwonnen door goed personeel en luisterend oor.
Wendy
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak