Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Sculptra Westland

Wil jij meer volume in je gezicht en een langdurig resultaat? Een Sculptra behandeling in Westland is hoe je dit doel bereikt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Sculptra in Westland

Heb jij last van een doffe huid en volumeverlies? Dit kan ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Een Sculptra behandeling in Westland biedt hierbij de oplossing. Zet je huid aan het werk en laat het weer collageen aanmaken met behulp van Sculptra.

Sculptra Westland – Sculptra is dé injecteerbare filler die rimpels glad strijkt en het volume in je huid herstelt. Hou ouder we worden, hoe minder onze huid collageen en elastine produceert. Dit heeft als gevolg dat onze huid gaat hangen, er rimpels ontstaan en we onze jeugdige glow kwijtraken. Sculptra kan de huid aanzienlijk verbeteren.

 

Sculptra in Westland maakt gebruik van een synthetisch biocompatibel materiaal dat de productie van collageen stimuleert. Dit is precies wat Sculptra onderscheid van andere fillers, zoals hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur wordt langzaam door het lichaam afgebroken en heeft verder niet veel invloed als het eenmaal is afgebroken. Sculptra zorgt juist voor de aanmaak van collageen over een langere termijn.

Sculptra is er voor iedereen die graag mooi oud wil worden. De resultaten van een Sculptra behandeling in Westland houden lang aan en zijn makkelijk bij te houden. We raden je aan ieder jaar een injectie te nemen, maar dit zou je in principe ook na twee jaar kunnen doen. Dit is afhankelijk van wat je wil bereiken met de behandeling. Andere voordelen van deze behandeling zijn:

 

Minimaal invasief en niet chirurgisch.

Een Sculptra behandeling in Westland is een minimaal invasieve en niet chirurgische behandeling. Er is dus geen narcose nodig voor deze behandeling. Ook worden er geen incisies in de huid gemaakt, aangezien het een injectie is. De kans op littekenvorming is dus nihil.

 

Het enige wat nodig is voor deze behandeling is een optionele plaatselijke verdovende crème. Dit wordt aangebracht op de injectieplaatsen, en wordt gedaan met een kleine, dunne naald, die alleen de oppervlaktelagen van de huid doorboort om zo de gewenste resultaten te verkrijgen. Na een Sculptra behandeling in Westland is er geen hersteltijd nodig. Je kunt in principe gelijk weer door. Het kan wel zijn dat je wat zwelling ervaart.

 

Anti-Aging behandeling 
Omdat Sculptra de aanmaak van collageen stimuleert, functioneert het ook als anti-verouderingsbehandeling. Wanneer je met Sculptra het volume van je huid hersteld, neemt ook de huidelasticiteit toe. Zo verminder je fijne lijntjes, rimpels en hangende huid lapjes.

 

Een Sculptra behandeling in Westland is niet alleen goed voor het uiterlijk van jouw huid, maar ook goed voor de gezondheid van jouw huid! Je huidtextuur en teint zullen verbeteren als gevolg van de verhoogde collageenproductie. Dit stijgt naar de oppervlakte van de huid en verbetert niet alleen de ‘look’ maar ook de ‘feel’. Je huid wordt gezonder van binnenuit.

 

Subtiele en natuurlijk schoonheid
Een Sculptra behandeling in Westland is dé behandeling voor jou als je graag zo natuurlijk mogelijk wilt ogen. Injecteerbare behandelingen zoals deze nemen de tijd om jouw collageenproductie op natuurlijke manier te verbeteren. Dit betekent dat je het resultaat over een langere tijd zult ervaren. Dit maakt het gelijk een stuk natuurlijker.

Kom jij uit Rotterdam, Den Haag of uit de gemeente Westland (denk aan Naaldwijk, s-Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier?) Dan is jouw nieuwe Sculptra kliniek dichter bij in de buurt dan je denkt! We bieden verschillende soorten Sculptra behandelingen in Westland aan.  Wat het beste voor jou is, en welke hoeveelheid je nodig hebt, bespreken we graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland, of je nu met de auto komt of met het openbaar vervoer. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

Sculptra in Westland

Onze resultaten van Sculptra

Sculptra is ontworpen om langetermijnresultaten te garanderen. De resultaten kunnen tot wel twee jaar aanhouden. Toch raden we je aan om jaarlijks een touch-up behandeling te onderaan om het juiste niveau van collageenstimulatie te behouden en nog langer van de resultaten te blijven genieten. Sculptra in Westland is een langetermijninvestering, die zijn vruchten ieder jaar weer afwerpt. Onze cliënten delen graag hun reviews van de behandeling met je op Kliniekervaringen.nl.

Sculptra behandeling Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: Sculptra behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Sculptra in Westland

Prijzen en vergoedingen

Sculptra, dit wondermiddel en haar behandeling worden ‘per flacon’ uitgevoerd. Hoeveel flacons je nodig hebt, is afhankelijk van jouw hoeveelheid volumeverlies, maar ook je leeftijd (volumeverlies wordt met de jaren meer namelijk). Zo raden we vanaf 30 jaar  1-2 flacons aan en vanaf 35 jaar adviseren 2-3 flacons. Wil jij jezelf en je huid echt verwennen en ultieme resultaten bereiken? Dan is de Tight me up behandeling, een interessante optie voor jou. Dit is een combinatie van een Sculptra behandeling, een bindweefselmassage en collageen poeder. Sculptra behandelingen in Westland worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

1 flacon

€ 595,-

2 flacons

€ 1100,-

Aanvullende flacon binnen één jaar

+ € 500,- meerprijs

Tight me up voordeelpakket

€ 1250,-

Sculptra in Westland

Veelgestelde vragen

Een Sculptra behandeling bestaat uit een aantal injecties die worden uitgevoerd door een arts. Voor de behandelingen worden je doelen besproken en bekeken welke gebieden moeten worden behandeld. Aan de hand hiervan worden de injectieplaatsen gemarkeerd waar de Sculptra geprikt wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze, snelle behandeling die zo’n 30 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied kort gemasseerd zodat de Sculptra goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Je mag de eerste week na de behandeling het gebied zelf blijven masseren. De arts laat je zien hoe.

 

Je kunt vaak direct na je behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Het is normaal om extra volume te zien op de plekken waar geïnjecteerd is. Dit trekt binnen enkele dagen weg. Hetzelfde geldt voor eventuele blauwe plekken en zwelling. Indien nodig kun je deze met wat make-up camoufleren.

Na je Sculptra behandeling moet je lichaam het werk gaan doen om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare veranderingen zijn gemiddeld drie maanden na je behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na je behandeling zijn de resultaten vaak optimaal.

 

Je hebt vervolgens 2-3 jaar plezier van je Sculptra behandeling.

Je kunt direct na de behandeling bobbeltjes voelen onder de huid. Vaak is dit zwelling en trekt dit binnen vier weken weg. Blijft het bobbeltje langer voelbaar, dan kan het een kleine opeenhoping zijn van het gebruikte materiaal (polu-L-melkzuur) die niet gelijkmatig heeft kunnen verdelen. Deze bobbeltjes hebben langer de tijd nodig om helemaal te verdwijnen.

 

Mocht er een Sculptra-bobbeltje ontstaan, dan kunnen ze verkleuring van de huid veroorzaken. Er zijn gevallen bekend waarbij deze bobbeltjes, ook bekend als granulomen, een jaar na de behandeling zijn ontstaan. Ze kunnen voorkomen bij een verkeerde injectietechniek of wanneer het gebied niet voldoende gemasseerd is. Er zijn echter verdunningsmassagetechnieken, waardoor Sculptra bijwerkingen kunnen worden verholpen indien ze optreden. Verder is het daarom uiterst belangrijk om je Sculptra behandeling door een gespecialiseerd cosmetisch arts uit te laten voeren.

 

Tot slot kunnen keloïdvorming en hypertrofische littekens voorkomen na een Sculptra behandeling. Sculptra werkt door collageen te stimuleren; de grootste oorzaak van keloïdvorming. Ben je hier gevoelig voor, overleg dan met je behandelend arts of een Sculptra behandeling geschikt is voor jou.

Wil je meer volume in de beweeglijke gebieden van het gezicht zoals je lippen of traangootjes? Dan is een klassieke hyaluronzuur filler geschikt voor jou. Deze geeft direct volume en blijft goed op z’n plek.

 

Sculptra daarentegen heeft langer te tijd nodig om zichtbaar effect te geven, zo’n 3-4 maanden, maar is eveneens ideaal voor meer volume. Het is een goede behandeling voor mensen met veel volume verlies, en verouderde huid en ingevallen wangen of slapen. Sculptra stimuleert de collageenaanmaak en verstevigd de huid, verbeterd de textuur en geeft je weer een jongere uitstraling.

 

Rimpel relaxers zijn goed in te zetten bij dynamische lijnen die ontstaan door onze expressie en mimiek. Denk hierbij aan de voorhoofdslijnen, de fronsrimpel en de kraaienpootjes.

Sculptra, filler en rimpel relaxers: alledrie hebben ze een andere werking en doel. Waar de rimpel relaxer de spiertjes die voor rimpels zorgen ontspant, zorgen de filler en Sculptra juist voor meer volume en shape. Ze zijn echter goed te combineren met elkaar en zorgen juist voor een ‘totaal plaatje’. Uitgevoerd door een goede arts, die goed luistert naar jouw wensen en kijkt naar jouw gezicht, kunnen alle behandelingen goed op elkaar aansluiten en toch heel natuurlijk zijn. Door de behandelingen te combineren haal het beste uit je huid, geef weer volume aan je zicht en verzacht je rimpels.

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Sculptra te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van je arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

  • Masseer de behandelde gebieden gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, de eerste 5 dagen na je behandeling. Doe dit volgens het advies van je arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.
  • Breng in de eerste 24 uur na je behandeling een koud kompres aan, gewikkeld in een gaasje of stuk stof (leg geen ijs rechtstreeks op de huid). Dit helpt eventuele zwelling te verminderen.
  • Je mag enkele uren na uw Sculptra behandeling make-up op doen, indien er geen sprake is van complicaties (open wonden of bloeding).
  • Vermijd blootstelling aan de zon en UV-zonnebanklampen tot de zwelling en de roodheid verdwenen zijn.
  • Vermijd sauna/stoombaden gedurende 24 uur.
  • Het effect van de Sculptra behandeling is na ongeveer 6 weken zichtbaar.
  • Voor de beste resultaten worden 2 of meerder (herhaal)behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.
  • Het effect van Sculptra blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Sculptra behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Sculptra behandeling. Tight me up combineert deze behandelingen voor een vaste prijs.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Sculptra in Westland

Schoonheid is een langetermijninvestering

Wie mooi wilt zijn, moet zijn of haar huid een handje helpen. Dit doen we door onze huid goed te verzorgen met een skincare routine en zonnebrandcrème smeren. Helaas ontkomt niemand van ons aan de effecten van ouderdom. Maar we kunnen onze huid wel stimuleren om te blijven werken. Een Sculptra behandeling in Westland stimuleert de huid zelf weer collageen aan te maken, zodat jij weer je volume en jeugdigheid behoudt of juist terugkrijgt. We bespreken graag wat er nodig is voor jouw droomresultaat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Dit is wat onze klanten van ons vinden

De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 182 ervaringen is 8,8 / 10

10/10
Vanaf het maken van de afspraak tot aan het weggaan bij de kliniek is iedereen supervriendelijk. Dr Magali heeft precies gedaan wat ik hoopte, vollere lippen zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Ik ben echt ontzettend blij!
Willemien
10/10
Heel prettige ervaring met uitstekende service! Ik voelde me heel goed gehoord en de behandeling was op mijn wensen aangepast, met deskundig advies.
Saskia
9/10
Vakkundig en zeer professioneel. Zeer fijne kliniek en totaal geen blauwe plekken of bulten, mijn angst heb ik overwonnen door goed personeel en luisterend oor.
Wendy
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak