Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg

BIG-nummer: 19910833701

Kristel Woltman dokter

Leer ons kennen

Over Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

 

Behandelingen uitgevoerd

9.1/10

Gemiddelde beoordeling

KNMG Gecertificeerd

Hoog opgeleide specialisten

Kristel Woltman dokter
Kristel Woltman
Dr. kristel woltman

Biografie

Dr. Kristel Woltman heeft haar opleiding geneeskunde gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is zich direct daarna gaan specialiseren in de chirurgie. Vandaag de dag heeft ze tal van cosmetische ingrepen verricht: van injectable behandelingen tot operatieve, esthetische ingrepen. Inmiddels heeft zij zich met name gespecialiseerd in ooglidcorrecties en Liposuctie icm Lipolaser behandelingen.

Dankzij haar opleiding tot chirurg kijkt ze met een vakkundig oog naar jouw wensen, de contouren van je gezicht en de huid. Als je bij haar op consult komt, geeft ze altijd een eerlijk en op maat gemaakt advies. Dat maakt haar een arts die persoonlijk betrokken is bij jou en wat je graag wilt bereiken. Dr. Woltman is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Opleidingen

 • Geneeskunde Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Differentiant oncologische chirurgie SFG Rotterdam
 • Differentiant oncologische chirurgie Erasmus MC Rotterdam

Specialisaties

Binnen Skin+Surgery Clinics zij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals huidverbetering met injectables, Liquid Facelifts, Bovenooglidcorrectie en Lipolaser behandelingen. Dr. Kristel Woltman is een fijne open arts die graag het gesprek aangaat en jou zo passend mogelijk advies geeft. Ieder mens is uniek, dus elke operatie is anders. ‘’Het is zo mooi om te zien dat je mensen door een Bovenooglidcorrectie zomaar 10 jaar jonger laat lijken. Na afloop zie ik altijd een glimlach op het gezicht en soms zelfs een traan van blijdschap, iets mooiers kan ik niet ontvangen.’’

Specialisaties:

 • Geneeskunde Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Differentiant oncologische chirurgie SFG Rotterdam
 • Differentiant oncologische chirurgie Erasmus MC Rotterdam

Trainingen en congressen

Waar moet een Cosmetisch Arts aan voldoen?
De door de NVCG-gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetische behandelingen. Ze hebben voldoende kennis over huidproblemen en de producten en behandelmethodes die ze gebruiken.

 • IMCAS congres, Parijs
 • Training Liquid Facelift, Skin+Surgery, Bergschenhoek
 • Training Lanluma, Skin+Surgery Clinics, Bergschenhoek
 • Training Ultrasound voor Injectables, Bergschenhoek
 • The European College of Aesthetics Medicine and Surgery (ECAMS)
 • Training Botulinetoxine injectables

Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik hou namelijk niet van plastic fantastic.

Plan direct een adviesgesprek in bij Dr. Kristel Woltman

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter.