Lianne van Diggelen

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat
Huidtherapeute Lianne van Diggelen heeft een passie voor het creëren van een mooie, stralende huid. Zij heeft de opleiding Huidtherapie gedaan aan de Haagse Hogeschool en behaalde hiermee in 2015 de graad Bachelor of Health Care. Huidtherapie is een relatief jong, paramedisch beroep met een breed en gevarieerd werkveld op zowel medisch als cosmetisch gebied. Naast het behandelen is het geven van voorlichting en advies een belangrijk onderdeel van het werk van de huidtherapeut. Daarmee is de huidtherapeut de rechterhand van de huisarts en medisch specialist.

 

Lianne heeft vele jaren ervaring opgedaan als behandelend huidtherapeut, met een speciale interesse in cosmetische dermatologie. Zij is onze specialist op het gebied van chemische peelings, microneedling en het verwijderen van ongewenste huidoneffenheden. Daarnaast vindt zij het erg leuk om de artsen te ondersteunen op de kamer en om te assisteren tijdens chirurgische ingrepen. 
‘Ik geniet enorm van de samenwerking met mijn cliënten, waarbij we het optimaliseren van de huidconditie als doel hebben. Bij Skin + Surgery Clinics werken we met hoogwaardige producten, waardoor de resultaten vaak verbluffend zijn. Een stralende huid met een mooie glow, daar word ik heel gelukkig van.’

 
Lianne is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregisseerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak