Summer Deal

Scherm­afbeelding 2024 02 20 om 11.22.35

Bekijk hier onze speciale Summer Deal pakketten.

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Hoogste kwaliteit

NVCG gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Summer Deal

Wat jij in de spiegel ziet, bepaalt hoe je je voelt

Heb jij behoefte aan een stralende zomerhuid? Een glow die rimpels doet vervagen en waarmee je even terug gaat in de tijd. Naar die ene warme zomeravond. Dat gevoel zouden we het liefst het hele jaar door willen behouden. Wij kunnen je helpen met onze summer deal pakketten. Hierbij kijken we niet naar de prijs per ml, maar naar het algehele resultaat. Geen grauwe winter huid, maar het forever summer gevoel. Wat belangrijk is dat jij de meest prachtige versie van jezelf wordt en gelukkig de deur bij ons uitloopt.

Onze resultaten

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Summer Deal Pakketten

Summer Joy

Je ziet de prachtige stralende sunkissed huid van influencers op Instagram voorbijkomen en je vraagt je steeds vaker af of een beetje botox jouw huid goed zal doen. Zeker omdat je laatst gelezen hebt, dat je er diepere rimpels mee kunt voorkomen. Daarnaast kan jouw huid ook wel een echte summerglow gebruiken. Hoe fijn zou het zijn om met een natural glow op het strand te verschijnen? Speciaal voor jou hebben we het volgende bedacht: Botox 1 zone, plus de SkinCeuticals Hydrating B5 Serum en de SkinCeuticals Ultra Facial defense SPF50 voor € 199. Niemand zal zien dat je iets hebt laten doen, maar je huid zal stralen als nooit tevoren. Beach babe alert.

 

Summer Happiness

De jaren vliegen voorbij en zo ook de zomers. Je heb veel tijd geïnvesteerd in je carrière, je gezin en de mensen om je heen. Je voelt je goed, maar dat zie je niet meer terug in de spiegel. Want hoewel je voor iedereen klaar staat, heb je jezelf een beetje verwaarloosd. Die dure crème of eenvoudige gezichtsbehandeling hebben dan ook niet meer het gewenste effect. Het is tijd om hier iets aan te doen. Dit wordt jouw zomer om te stralen. Voor jou hebben wij het volgende pakket samengesteld: 2 zones botox, Hyaluronzuurfiller behandeling a Little Glam, de Hydrafacial Signature Glow behandeling en de SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 voor € 995,-.

Summer Love

Je geniet van het leven en je voelt je dankbaar. Toch merk je dat je mooie gezin en/of drukke baan al je tijd opslokken, waardoor je weinig tijd voor jezelf overhoudt. Je gunt jezelf wat me-time. Zeker nu je ziet dat je gezicht begint te tekenen en de gebroken nachten hun tol beginnen te eisen. Je mist that extra summer spark die je vroeger had, je huid is dof en de dunne lijntjes zijn zichtbaar. We gunnen jou het blije, verliefde gevoel weer. Verliefd op jezelf en verliefd op het leven en dat zal je uitstralen. Kom maar op met de heerlijk relaxte stranddagen en de romantsiche warme zomeravonden. Dit pakket bestaat uit: 1 zone botox, Hyaluronzuurfiller behandeling a Little Glam, SkinCeuticals Simply Clean Gel en SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 voor € 595,-.

 

Summer Forever

Hoewel je nog een leven voor je hebt, kijk je ook tevreden terug. Je bent blij met jezelf, je eventuele kinderen en wat je gepresteerd hebt op je werk. Je ziet wat echt belangrijk is in het leven en kunt intens genieten van de kleine dingen. Je bent er bewust van dat niet alles even mooi is geweest, maar dat heb je een plek kunnen geven. Je gunt jezelf nu een cadeau. Deze zomer wil je weer stralen, maar wel op een natuurlijke manier. Je voelt je goed en dat wil je uitstralen ook. Laten we er een zomer van maken om nooit te vergeten.

Voor jou hebben we het volgende pakket samengesteld: Botox Full Treatment, Hyaluronzuurfiller ‘Showtime’ Full Treatment, Hydrafacial Signature Glow behandeling, SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 en de SkinCeuticals CE Ferulic Vitamine C Serum voor € 1995.

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Verbaas je over het resultaat

Gun jezelf een heerlijke zomer. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00