Skin Surgergy Menu icon

Summer Deal

Bekijk hier onze speciale Summer Deal pakketten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Summer Deal

Heb jij behoefte aan een stralende zomerhuid? Een glow die rimpels doet vervagen en waarmee je even terug gaat in de tijd. Naar die ene warme zomeravond. Dat gevoel zouden we het liefst het hele jaar door willen behouden.

Wij kunnen je helpen met onze summer deal pakketten. Hierbij kijken we niet naar de prijs per ml, maar naar het algehele resultaat. Geen grauwe winter huid, maar het forever summer gevoel. Wat belangrijk is dat jij de meest prachtige versie van jezelf wordt en gelukkig de deur bij ons uitloopt.

Summer Deal Pakketten

Onze resultaten 

Summerdeal

Summer Joy

Je ziet de prachtige stralende sunkissed huid van influencers op Instagram voorbijkomen en je vraagt je steeds vaker af of een beetje botox jouw huid goed zal doen. Zeker omdat je laatst gelezen hebt, dat je er diepere rimpels mee kunt voorkomen. Daarnaast kan jouw huid ook wel een echte summerglow gebruiken. Hoe fijn zou het zijn om met een natural glow op het strand te verschijnen? Speciaal voor jou hebben we het volgende bedacht: Botox 1 zone, plus de SkinCeuticals Hydrating B5 Serum en de SkinCeuticals Ultra Facial defense SPF50 voor € 199. Niemand zal zien dat je iets hebt laten doen, maar je huid zal stralen als nooit tevoren. Beach babe alert.

Summer Love

Je geniet van het leven en je voelt je dankbaar. Toch merk je dat je mooie gezin en/of drukke baan al je tijd opslokken, waardoor je weinig tijd voor jezelf overhoudt. Je gunt jezelf wat me-time. Zeker nu je ziet dat je gezicht begint te tekenen en de gebroken nachten hun tol beginnen te eisen. Je mist that extra summer spark die je vroeger had, je huid is dof en de dunne lijntjes zijn zichtbaar. We gunnen jou het blije, verliefde gevoel weer. Verliefd op jezelf en verliefd op het leven en dat zal je uitstralen. Kom maar op met de heerlijk relaxte stranddagen en de romantsiche warme zomeravonden. Dit pakket bestaat uit: 1 zone botox, Hyaluronzuurfiller behandeling a Little Glam, SkinCeuticals Simply Clean Gel en SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 voor € 595,-. 

Summer Happiness

De jaren vliegen voorbij en zo ook de zomers. Je heb veel tijd geïnvesteerd in je carrière, je gezin en de mensen om je heen. Je voelt je goed, maar dat zie je niet meer terug in de spiegel. Want hoewel je voor iedereen klaar staat, heb je jezelf een beetje verwaarloosd. Die dure crème of eenvoudige gezichtsbehandeling hebben dan ook niet meer het gewenste effect. Het is tijd om hier iets aan te doen. Dit wordt jouw zomer om te stralen. Voor jou hebben wij het volgende pakket samengesteld: 2 zones botox, Hyaluronzuurfiller behandeling a Little Glam, de Hydrafacial Signature Glow behandeling en de SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 voor € 995,-. 

Summer Forever

Hoewel je nog een leven voor je hebt, kijk je ook tevreden terug. Je bent blij met jezelf, je eventuele kinderen en wat je gepresteerd hebt op je werk. Je ziet wat echt belangrijk is in het leven en kunt intens genieten van de kleine dingen. Je bent er bewust van dat niet alles even mooi is geweest, maar dat heb je een plek kunnen geven. Je gunt jezelf nu een cadeau. Deze zomer wil je weer stralen, maar wel op een natuurlijke manier. Je voelt je goed en dat wil je uitstralen ook. Laten we er een zomer van maken om nooit te vergeten.  

Voor jou hebben we het volgende pakket samengesteld: Botox Full Treatment, Hyaluronzuurfiller ‘Showtime’ Full Treatment, Hydrafacial Signature Glow behandeling, SkinCeuticals Brightening UV defense SPF 30 en de SkinCeuticals CE Ferulic Vitamine C Serum voor € 1995. 

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Verbaas je over het resultaat

Gun jezelf een heerlijke zomer. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak