Traangoot fillers tegen wallen en donkere kringen

Wanneer iemand je aankijkt, kijken ze vaak als eerst naar je ogen. Als je last hebt van wallen en donkere kringen onder je ogen, dan zie je er al gauw vermoeid uit. Een frisse en wakkere uitstraling is gelukkig te realiseren door middel van traangoot fillers. In dit artikel gaan we dieper in op wat traangoot fillers zijn, welke technieken er zijn en welke soort filler voor deze behandeling geschikt is.

Traangoot filler: voor wie geschikt?

Traangootjes lopen van de binnenkant naar de buitenkant van je oog. Door deze gootjes ontstaat er soms als het ware een schaduw onder je oog waardoor je wallen lijkt te hebben. Ze kunnen ontstaan door volumeverlies bij het ouder worden, maar het kan ook voorkomen bij jongere mensen. Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen en wil je graag weer een frisse blik? Dan zijn traangoot fillers geschikt voor jou. Met fillers wordt de overgang van je onderooglid naar je wang opgevuld, waardoor niet alleen wallen verdwijnen maar ook donkere kringen minder worden.

Traangoot fillers: de techniek achter de behandeling

Wanneer je je wallen laat opvullen met fillers vergt dit een bijzondere expertise en ervaring van de cosmetisch arts. De huid onder de ogen is dun, daarom moet de filler met precisie geplaatst worden om de overgang van ooglid naar wang minder zichtbaar te maken terwijl het resultaat natuurlijk blijft. Onze artsen hebben ruime ervaring met deze behandeling en kunnen je in een adviesgesprek van persoonlijk advies voorzien.

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Traangoot fillers: welke filler is het meest geschikt?

Voordat de arts met jou de meest geschikte filler bepaald, wordt er gekeken of je vocht vasthoudt onder je ogen. De meeste fillers op basis van hyaluronzuur trekken namelijk vocht aan, wat wallen juist erger kan maken. Voor bepaalde gebieden kan dit een fijne bijkomstigheid van de filler zijn, maar als je wallen of donkere kringen met fillers wil verminderen, wil je die vocht aantrekkende eigenschap juist niet. De filler Teosyal is een filler die minimaal vocht aantrekt en daarom zeer geschikt is voor een behandeling met traangoot fillers. Ook voor mensen die snel vocht vasthouden op andere gebieden in het gezicht is deze filler meer geschikt.

Vrijblijvend advies op maat!

Een behandeling met traangoot fillers kan dus een goede oplossing zijn als je last hebt van wallen of donkere kringen. Bent u geïnteresseerd in een lipfiller behandeling en wilt u persoonlijk advies? Wij geven u graag persoon advies op maat zodat u kunt genieten het mooiste en meest langdurige resultaat.. Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam). Telefonisch kunt u contact opnemen via 070 – 200 20 70 (dagelijks bereikbaar tot 22:00uur).

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak