Skin Surgergy Menu icon

Voordeel voor jou

Omdat we kijken naar het hele plaatje, hebben we met veel liefde en zorg combinatiepakketten samengesteld. Zo kun jij de mooiste versie van jezelf worden met behandelingen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Skin+Surgery Specials

Met liefde voor jou samengesteld

Of je nu wilt stralen, jezelf wat extra liefde wilt geven, gewoon heel happy wilt zijn of dankbaar bent voor de mooie dingen in het leven: wij helpen je graag de best mogelijke versie van jezelf te worden.

‘Hoeveel kost een zone bij jullie?’ Daar waar het in de glamoureuze wereld van fillers en injectables vaak draait om de prijs per cc, vinden wij het resultaat het meest belangrijk. Wat je ziet in de spiegel, beïnvloedt jouw gemoedstoestand. Wat voor ons dus belangrijk is, is dat jij de meest prachtige versie van jezelf wordt en gelukkig de deur bij ons uitloopt. Met liefde hebben we nu combinatiepakketten samengesteld. Hierbij hebben we vooral aandacht voor jou als persoon. Want pas als het hele plaatje klopt, zal je echt stralen!

van €384,-

Nu €299,-

van €723,-

Nu €595,-

van €1160,-

Nu €995,-

van €2274,-

Nu €1950,-

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Voordeel bij Skin + Surgery

Toe aan een mooi cadeau voor jezelf?

Ieder gezicht is uniek en vraagt om een andere aanpak, maar vaak weet je niet waar te beginnen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Boek een afspraak in met onze ervaren artsen voor een vrijblijvend en persoonlijk consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak