Skin Surgergy Menu icon

Voordeel voor jou

Omdat we kijken naar het hele plaatje, hebben we met veel liefde en zorg combinatiepakketten samengesteld. Zo kun jij de mooiste versie van jezelf worden met behandelingen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Skin+Surgery Specials

Met liefde voor jou samengesteld

Of je nu wilt stralen, jezelf wat extra liefde wilt geven, gewoon heel happy wilt zijn of dankbaar bent voor de mooie dingen in het leven: wij helpen je graag de best mogelijke versie van jezelf te worden.

‘Hoeveel kost een zone bij jullie?’ Daar waar het in de glamoureuze wereld van fillers en injectables vaak draait om de prijs per cc, vinden wij het resultaat het meest belangrijk. Wat je ziet in de spiegel, beïnvloedt jouw gemoedstoestand. Wat voor ons dus belangrijk is, is dat jij de meest prachtige versie van jezelf wordt en gelukkig de deur bij ons uitloopt. Met liefde hebben we nu combinatiepakketten samengesteld. Hierbij hebben we vooral aandacht voor jou als persoon. Want pas als het hele plaatje klopt, zal je echt stralen!

van €384,-

Nu €299,-

van €723,-

Nu €595,-

van €1160,-

Nu €995,-

van €2274,-

Nu €1950,-

Drs. Elizia Soares

Dokter Soares heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie is zij werkzaam geweest binnen diverse specialismen waaronder chirurgie, Spoedeisende Hulp  en heeft zij de huisartsopleiding gevolgd. Sinds enkele jaren is zij gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables en behandelingen gericht op huidverbetering. "Mijn voornaamste doel is om samen met mijn cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de 'natural look' centraal staat. Het streven is om de uitstraling meer overeen te laten komen met het innerlijke gevoel.” Tijdens de intake staan de wensen van de cliënt staan centraal en worden de mogelijkheden besproken om tot een persoonlijk behandelplan te komen. Drs. Elizia Soares
  • is BIG registreerd (BIG nr 29908840501)
  • is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG)
  • heeft meerdere gerenomeerde trainingen gevolgd in nederland en in het buitenland.
Lees meer over onze specialisten arrow-right

Voordeel bij Skin + Surgery

Toe aan een mooi cadeau voor jezelf?

Ieder gezicht is uniek en vraagt om een andere aanpak, maar vaak weet je niet waar te beginnen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Boek een afspraak in met onze ervaren artsen voor een vrijblijvend en persoonlijk consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak