Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

After Summer Glow

De unieke combinatie van Profhilo en Btx geven prachtige natuurlijk glans en herstellen uw huid van binnenuit!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

After Summer Glow

De unieke combinatie van Profhilo en Btx geven prachtige natuurlijk glans en herstellen uw huid van binnenuit!

Bij Skin + Surgery Clinics streven we altijd naar een natuurlijke en frissere uitstraling, een holistische benadering van schoonheid is daarbij essentieel. We vertellen u graag de voordelen van Profhilo en Btx, om een frissere en stralende schoonheid te bereiken. Omdat wij bij Skin + Surgery Clinics altijd voor het mooiste resultaten en meest natuurlijke resultaat gaan hebben we een mooie After Summer Glow. Zodat u weer na alle zonuren weer met een gezonde huid het nieuwe seizoen ingaat. Iedere huid kan na de zomerperiode wel een mooie oppepper gebruiken hebben.

 

Profhilo en Botox bieden de mogelijkheid om innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht te brengen, waardoor u weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Bent u benieuwd of deze combinatie wat voor u is? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om te mogelijkheden met onze specialisten te bespreken ontdek hoe Profhilo en Botulinetoxine u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen.

 

Al onze artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben ruim ervaring met injectable behandelingen. Wij geven zijn transparant en geven altijd eerlijke en kundig advies. Wilt u direct een consult + behandeling inplannen? Klik dan hier.

Profhilo is een innovatieve huidverbeterende injectable behandeling die gebruikmaakt van de puurste vorm van hyaluronzuur, om de huid vanbinnen diepgaande hydratatie en huidversteviging te bieden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, wordt dit goed opgenomen door de huid. Tijdens de behandeling wordt het product door een ervaren gecertificeerd arts op verschillende plekken geïnjecteerd in het gezicht, waar hydratatie en versteviging nodig is. We zetten de voordelen even op een rijtje:

 

Verbeterde huidtextuur.

Meer elasticiteit en stevigheid.

Verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Diepe hydratatie voor een stralende gezonde teint.

 

Een Btx behandeling richt zich op dynamische rimpels die ontstaan door herhaalde spierbewegingen. Hierbij kunt u denken aan het constant fronsen, knijpen van de ogen, of de wenkbrauwen optrekken. Hierdoor ontstaan kleine vouwen in ons gezicht wat uiteindelijk rimpels worden. De Btx ontspant de spier voor een bepaalde periode zodat de huid rust krijgt om te herstellen en de rimpel subtieler wordt. De voordelen van Btx zijn onder andere:

 

Vermindering van fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Een jeugdige en ontspannen uitstraling.

Minder harde uitstraling

Profhilo richt zich op diepe hydratatie en huidversteviging, terwijl Btx dynamische rimpels aanpakt. Samen zorgen ze voor een frissere, stralende uitstraling waardoor uw gezicht weer meer in evenwicht is. Een ander voordeel van Profhilo in combinatie met Btx is dat u uw authentiek gezichtsuitdrukking behouden blijft maar u wel mooi zichtbaar resultaat ziet zonder dat iemand in uw omgeving direct ziet wat u gedaan heeft.

 

Een mooie bijeenkomstigheid is dat het resultaat langduriger aanhoudt wanneer u uw huid goed blijft verzorgen: Zowel Profhilo als Botox bieden langdurige effecten, waardoor u minder vaak naar de kliniek hoeft te gaan.

 

Minimale Ongemakken: Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vereisen geen langdurige herstelperiode.

After Summer Glow

Onze resultaten van de After Summer Glow

De specialisten van Skin + Surgery herstellen met Profhilo en Btx de huid, geven u weer een frissere stralende look!

After Summer Glow!

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Als u op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al uw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt uw huidkwaliteit en behandelt de gebieden die een extra boost kunnen gebruiken. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat u kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou u de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken u samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Soms is de behandeling van de lippen gevoelig. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan er in overleg met de arts gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. Vervolgens wordt de lipfiller geplaatst met behulp van een hele smalle naald. Om de zwelling tegen te gaan worden de lippen en het gebied daaromheen gekoeld met een icepack.

 

Na de behandeling mag je direct naar huis. De huid kan nog een beetje rood zijn dan. Ook kan het zijn dat de huid licht gezwollen is of dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna). Na ongeveer 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Suzanne van Soest

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied. Drs. Suzanne van Soest is vooral bedreven in injectable behandelingen, waarbij ze gebruikmaakt van haar vaardigheid en precisie om haar patiënten de best mogelijke resultaten te bieden. Lees meer over onze specialisten

After Summer Glow

Prijzen en vergoedingen

De prijzen van Skin + Surgery zijn transparant en eerlijk. Het tarief is afhankelijk van het aantal behandelplekken, injectables en behandelingen. Deze cosmetische gezichtsverbetering komt normaliter niet voor een zorgvergoeding in aanmerking.

After Summer Glow!

Nu voor € 425,- (van € 515)

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Een mooie After Summer Glow!

Investeer in een stralende huid na de zomerperiode!

Onze After Summer Glow Behandeling is speciaal ontworpen om uw huid een natuurlijke en glowy uitstraling te geven.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak