Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Je meer vrouw voelen

Heb je last van een verminderde seksbeleving en urineverlies door vaginale verslapping? Skin + Surgery laat je met verschillende behandelingen meer vrouw voelen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Je meer vrouw voelen

Gelukkig kun je het hef in eigen handen nemen.

Er is veel taboe rondom het onderwerp “de vagina”. Over de verschillen in anatomie van ons mooie geslacht, over huidziekte en afscheiding, over je menstruatie, over het plezier of de afwezigheid daarvan tijdens de seks. Door het verouderingsproces, de menopauze of door een bevalling kan het vaginale weefsel uitrekken en verslappen. Vaginale verslapping heeft als gevolg vermindering van gevoel tijdens seks en / of ongewenst urineverlies. Een op de drie vrouwen hebben hier regelmatig last van na de bevalling.

 

Klachten van verminderd gevoel bij het vrijen en ongewenst urineverlies kunnen een grote impact hebben op je algemene gezondheid en welzijn als vrouw. Gelukkig kun je het heft in eigen handen nemen.

Bij een vaginaverjonging wordt de vagina behandeld met de daarvoor gemaakte hyaluronzuur en zorgt de behandeling ervoor dat de vagina strakker en vochtiger wordt. De behandeling wordt gedaan wanneer vrouwen last hebben van vaginale klachten. Deze klachten kunnen voortkomen uit het gebruik van de pil, verstoorde hormoonhuishouding, stress, auto-immuunziekte of medicatiegebruik.

Fysiek last hebben van je schaamlippen kan op iedere leeftijd. Wellicht heb je pijn bij het fietsen of paardrijden. Het dragen van strakke kleding kan vervelend of pijnlijk zijn. En soms zorgen grote schaamlippen ook voor pijn bij het vrijen. Wanneer je binnenste schaamlippen dusdanig groot zijn dat ze verder uitsteken dan de buitenste schaamlippen, kun je hier hinder van ondervinden. Hoewel veel vrouwen zich schamen voor dit probleem, komt het vaker voor dan je zou denken. De schaamlipcorrectie is een veelvoorkomende ingreep die dit probleem kan verhelpen. Praat erover met onze specialist. [Lees meer]

Je meer vrouw voelen

Onze resultaten van je meer vrouw voelen

Je hoeft niet te blijven lopen met vaginale klachten. Skin + Surgery behandelt vele vrouwen met vaginale verslapping of te grote schaamlippen in de vorm van de Geneveve®-behandeling, een vaginaverjonging of een schaamlipcorrectie. Bekijk de resultaten en maak een afspraak.

Je meer vrouw voelen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Je meer vrouw voelen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert heldere en eerlijke prijzen voor de behandelingen om je meer vrouw te voelen. De Geneveve®-behandeling, vaginaverjonging of schaamlipcorrectie wordt vergoed als er sprake is van ernstige klachten en een medische indicatie.

Geneveve behandeling eerste sessie

€ 1750,-

Geneveve behandeling tweede sessie binnen een jaar

€ 1250,-

Vaginaverjonging

€ 1450,-

Schaamlipcorrectie incl. V-lift of clitoral hood

Vanaf € 1250,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Je meer vrouw voelen

Er is iets te doen aan vaginale klachten

Van een verminderd gevoel bij het vrijen en ongewenst urineverlies wordt geen vrouw vrolijk. Laat vaginale verslapping behandelen en voel je meer vrouw.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak