Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Mooi ouder worden

Last van rimpels, een doffe, slappe huid en een vermoeide, norse blik? Mooi ouder worden willen we allemaal. Skin + Surgery maakt het op natuurlijke wijze mogelijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Mooi ouder worden

Je bent zo mooi als je je voelt.

Op een mooie manier ouder worden willen we allemaal. En hoewel we de wijsheid die met de tijd komt omarmen, waarderen we de tekenen die het achterlaat op onze huid niet. Skin + Surgery Clinics gelooft dat wanneer je zorg en aandacht geeft aan je innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid, de jaren je alleen maar mooier zullen maken. Skin + Surgery Clinics helpt je graag in het ouder worden op een gracieuze manier, waardoor je leeftijd niet meer dan een getal is. Je bent zo mooi als je je voelt.

 

De benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Verticale fronsrimpels maken je blik boos en vermoeid. Ook voorhoofdrimpels zijn voortekenen van veroudering. Om te voorkomen dat de rimpels dieper worden, kan een Injectable behandeling de perfecte oplossing zijn. Met de juiste dosering en plaatsing van de injectable behoud je je eigen gelaatstrekken en zie je er uitgerust en fris uit.

Rimpels en fijne lijntjes worden met de jaren dieper, waardoor je uiteindelijk ook ouder zult ogen. Bij Skin + Surgery Clinics zijn we gespecialiseerd in het verminderen of vervagen van rimpels door middel van het injecteren van injectable of fillers. Daar waar Injectable de spier relaxeert, vult de filler deze juist op. Tijdens het eerste consult bestuderen we jouw hele gezicht, waarna we zullen adviseren welke behandeling het beste bij jou past. Een natuurlijk resultaat vinden wij belangrijk. Door het wegnemen van storende factoren in het gezicht, zullen je mooie eigenschappen weer naar voren komen. Tel daar de flinke dosis zelfvertrouwen bij op en je verovert de wereld. Lees meer over onze rimpelbehandelingen

Wanneer je last hebt van verzakkingen of asymmetrie in het gezicht, zijn injectables niet altijd afdoende. De draadlift behandeling kan dan uitkomst bieden. Onze arts dokter Thanya Tha-In is de absolute specialist als het gaat om de draadlift behandeling. De draadlift is een geavanceerde techniek die, met behulp van oplosbare draden, verschillende gebieden van je gezicht of lichaam kan liften. Een chirurgische ingreep is niet nodig. De draadlift geeft een mooi en natuurlijk resultaat. Lees verder

Na je vijftigste begint je gezicht tekenen van veroudering te vertonen. De huid wordt slapper, het volume in je gezicht neemt af en de kaaklijn raakt minder gedefinieerd. Wanneer de hoeveelheid verslapping niet goed te verhelpen is met een filler of draadlift behandeling, kan een facelift oplossing bieden. Jij en onze chirurg kunnen dit samen bespreken.  Lees verder

Mooi ouder worden

Onze resultaten van mooi ouder worden

Je bent zo mooi als je je voelt. Help de natuur een handje met een draadlift, facelift, injectable- of rimpelbehandeling die je er jeugdiger, frisser en vrolijker laat uitzien. Overtuig je van het natuurlijke resultaat en kies ook voor mooi ouder worden.

Mooi ouder worden

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Mooi ouder worden

Prijzen en vergoedingen

Mooi ouder worden is een keuze. Je kunt bij Skin + Surgery terecht voor behandeling van een fronsrimpel, een filler of een facelift. En nog veel meer. Onze transparante tarieven zijn aan de behandelvorm gekoppeld. Cosmetische behandelingen worden normaliter niet vergoed.

Fronsrimpel

€ 149,-

Kraaienpootjes of lachrimpels

€ 149,-

Voorhoofdsrimpel

€ 149,-

Filler behandeling mondhoeken/marionetlijnen

€ 445,-

Filler behandeling ogen/wallen (traan oogjes)

€ 445,-

Draadlift: PDO-draden

Vanaf € 400,-

Draadlift: Happy Lift

Vanaf € 1250,-

Draadlift: Silhouette soft

Vanaf € 1500,-

Facelift

Vanaf € 3500,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Mooi ouder worden

Laat zien dat leeftijd slechts een getal is

Volumeverlies en huidveroudering in het gezicht is tegen te gaan. Skin + Surgery laat je op een gracieuze manier mooi ouder worden. Ervaar het zelf.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak