Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Summer Lips

Ontdek hoe je deze zomer kunt stralen met volle en prachtige lippen, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Summer Lips

Lippen zijn een echte blikvanger in je gezicht. Geniet van stralende lippen voor een aantrekkelijke prijs met onze Summer Lips Special.

Lipfillers zijn injecteerbare medische behandelingen die worden gebruikt om de lippen voller en meer gedefinieerd te maken. Deze fillers worden vaak vervaardigd van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend bestanddeel in het lichaam dat niet alleen bijdraagt aan volume en hydratatie van de huid. Bij een lipfiller behandeling wordt de filler voorzichtig geïnjecteerd in specifieke gebieden van de lippen om het volume te vergroten, fijne lijntjes rond de mond te verzachten en de lipcontouren te verbeteren.

 

Iedereen heeft natuurlijk authentieke lippen, onze cosmetisch gecertificeerd artsen kijken goed naar zowel de vorm als het volume van jouw natuurlijke lippen waarbij ze altijd kiezen voor een natuurlijk en subtiel resultaat. Met onze Summer Lips Special krijg je de lippen waar je van droomde voor een aantrekkelijke prijs.

Het resultaat van lipfillers is vrijwel direct zichtbaar na de behandeling. De eerste paar dagen kan het gebied licht gezwollen zijn, maar dit trekt snel weg. Wij adviseren het gebied na de behandeling goed te koelen met een coldpack. Onze gecertificeerd cosmetisch artsen kiezen altijd voor een natuurlijk en subtiel resultaat, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je lippen er onnatuurlijk uit komen te zien of dat het opvalt. Onze specialisten maken een persoonlijk behandelplan aan de hand van jouw wensen.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zal onze onze ervaren gecertificeerd cosmetisch arts de behandeling zorgvuldig toelichten en je voorzien van alle informatie, ook is er ruimte om vragen te stellen. We kijken goed naar de vorm en het evenwicht in je gezicht om het mooiste resultaat te bereiken. Het effect van lipfillers is meestal tijdelijk en kan variëren, afhankelijk van het type filler en de stofwisseling van de persoon. Een lipfiller van hoge kwaliteit geeft gemiddeld 9-12 maanden mooi zichtbaar resultaat.

 

 

Iedereen heeft weleens last van droge lippen, soms kun je de deur niet meer uit zonder lipverzorging. Natuurlijk is het belangrijk om je lippen de juiste bescherming en hydratatie te geven met de VEGAN Thank Me Later – Lipbalm. Maar wist je dat een lichte filler ook uitkomst kan bieden, maar dan van binnenuit? Door hyaluronzuur in de lippen te injecteren, kunnen we de lippen weer rehydrateren. Dit geeft een natuurlijke look en je lippen zijn mooi gehydrateerd. Nog een bijkomend voordeel is dat lippenstift of gloss mooier en langer blijft zitten. [lees meer] 

Summer Lips

Onze resultaten van vollere lippen

De specialisten van Skin + Surgery herstellen met lipfillers het volume van je lippen en ze verhelpen de rokerslijntjes. Je vollere lippen worden weer een blikvanger van je gezicht. Je krijgt lippen om te zoenen. De mooie, natuurlijke resultaten spreken voor zich.

Vollere lippen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Als je op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al jouw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt jouw lippen en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Soms is de behandeling van de lippen gevoelig. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan er in overleg met de arts gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. Vervolgens wordt de lipfiller geplaatst met behulp van een hele smalle naald. Om de zwelling tegen te gaan worden de lippen en het gebied daaromheen gekoeld met een icepack.

 

Na de behandeling mag je direct naar huis. De huid kan nog een beetje rood zijn dan. Ook kan het zijn dat de huid licht gezwollen is of dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna). Na ongeveer 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Suzanne van Soest

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied. Drs. Suzanne van Soest is vooral bedreven in injectable behandelingen, waarbij ze gebruikmaakt van haar vaardigheid en precisie om haar patiënten de best mogelijke resultaten te bieden. Lees meer over onze specialisten

Vollere lippen

Prijzen en vergoedingen

De prijzen van Skin + Surgery zijn transparant en eerlijk. Het tarief is afhankelijk van het aantal behandelplekken, injectables en behandelingen. Deze cosmetische gezichtsverbetering komt normaliter niet voor een zorgvergoeding in aanmerking.

Summer Lips

Nu voor € 350,- (van € 450)

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Mooie volle juicy lippen

Geniet van prachtige stralende zomerlippen!

Onze Summer Lips Lipfiller Behandeling is speciaal ontworpen om jouw lippen een natuurlijke en verleidelijke uitstraling te geven.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak