Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Vollere lippen

Ben je die fijne rimpels rond je mond beu en wil je het volume in je lippen terug? Met lipfillers krijg je vollere lippen die je vrouwelijkheid accentueren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Vollere lippen

Lippen zijn een echte blikvanger in je gezicht.

Mooie volle lippen zijn sensueel en vrouwelijk. Lippen zijn een echte blikvanger in je gezicht. Wanneer je niet gezegend bent met volle lippen, dan kunnen de lippen met een fillerbehandeling subtiel wat voller gemaakt worden. We kijken daarbij met aandacht naar de verhouding tussen de boven- en onderlip en maken deze gelijk. Ook de rokerslijntjes rondom je lippen kunnen we verhelpen. Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume af en worden onze lippen kleiner. Hierdoor ontstaan fijne rimpels rondom te mond, ook wel rokerslijntjes genoemd. [lees meer] 

De vraag naar de fillerbehandeling  voor de lippen is de laatste jaren explosief gestegen. Skin + Surgery Clinics is specialist op het gebied van lipfillers en biedt verschillende mogelijkheden. Normaal gesproken worden lippen opgevuld met hyaluronzuur fillers. Maar soms heb je al volle lippen van jezelf en wil je je lip meer laten krullen, oftwel ‘more pout’ creëren. Dit kunnen we bereiken door een beetje Injectable rondom de mondspier te injecteren, waardoor je lippen een meer getuite look krijgen. Daarnaast gebruiken we het ook voor het verminderen van de rokerslijntjes.
De Injectable moet wel in de juiste dosering en op de juiste plek geïnjecteerd worden, laat het dus alleen bij een specialist doen. [lees meer]

Iedereen heeft weleens last van droge lippen, soms kun je de deur niet meer uit zonder lipverzorging. Een lichte filler kan uitkomst bieden. Door hyaluronzuur in de lippen te injecteren, kunnen we de lippen weer rehydrateren. Dit geeft een natuurlijke look en de lippen zijn mooi gehydrateerd. Nog een bijkomend voordeel is dat lippenstift of gloss mooier en langer blijft zitten. Verover de wereld met je onweerstaanbare lippen. [lees meer] 

Vollere lippen

Onze resultaten van vollere lippen

De specialisten van Skin + Surgery herstellen met lipfillers het volume van je lippen en ze verhelpen de rokerslijntjes. Je vollere lippen worden weer een blikvanger van je gezicht. Je krijgt lippen om te zoenen. De mooie, natuurlijke resultaten spreken voor zich.

Vollere lippen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Vollere lippen

Prijzen en vergoedingen

De prijzen van Skin + Surgery zijn transparant en eerlijk. Het tarief is afhankelijk van het aantal behandelplekken, injectables en behandelingen. Deze cosmetische gezichtsverbetering komt normaliter niet voor een zorgvergoeding in aanmerking.

Filler voor de lippen

Vanaf € 300,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vollere lippen

Toon je vrouwelijkheid en sensualiteit

Herwin je vrouwelijkheid en sensualiteit met lipfillers die je lippen op subtiele en natuurlijke wijze voller maken. Vraag nu een gratis consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak