SkinCeuticals

Voor een stralende en gezonde huid is het gebruik van goede huidverzorgingsproducten essentieel. Wij werken met de hoogwaardige skincare producten van SkinCeuticals. De producten van SkinCeuticals worden wetenschappelijk ondersteund, met als doel om je huid gezond te maken én houden. Bestel de producten van SkinCeuticals direct online in onze webshop.

Webshop

De producten van SkinCeuticals zijn zeer geconcentreerd en bevatten pure actieve ingrediënten, die hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen. De oorsprong van het huidverzorgingsmerk ligt in de USA. Inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen en huidexperts wereldwijd. Niet alleen voor dagelijks gebruik, maar ook om de verschillende (cosmetische) behandelingen te ondersteunen. SkinCeuticals gaat uit van drie basisprincipes: Voorkomen, Corrigeren en Beschermen. De huidverzorgingslijn is erop gericht om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

 

Voorkomen

Antioxidanten beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. De krachtige formules van SkinCeuticals werden ontdekt tijdens baanbrekend onderzoek naar huidkanker. Waar zonnefilters de huid beschermen tegen UV-straling, voorkomen antioxidanten huidschade veroorzaakt door andere invloeden, zoals vervuiling, sigarettenrook, alcohol en meer. Om die reden adviseren wij om elke dag een antioxidant in combinatie met zonbescherming te gebruiken. Daarnaast is bewezen dat de antioxidanten van SkinCeuticals ook huidbeschadiging herstellen, waaronder fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

Beschermen

De beste anti-aging crème die je kunt gebruiken is een zonnecrème. Door je huid te beschermen tegen UV-straling, voorkom je vroegtijdige huidveroudering. De lijn zonnefilters van SkinCeuticals biedt breedspectrum UVA/UVB-bescherming. De zonnebrandcrèmes zijn lichtgewicht, niet vet en ideaal te gebruiken onder je make-up. Deze lijn is dan ook geschikt voor elke huid.

Corrigeren

We zijn allemaal uniek en zo ook onze huid. Waar de één last heeft van een onzuivere of doffe huid, kan de ander juist roodheid (rosacea) van de huid ervaren. Ook hyperpigmenatie, grove poriën of acné zijn een veelvoorkomend huidprobleem. En helaas krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidveroudering. SkinCeuticals heeft verschillende crèmes en serums om deze huidproblemen aan te pakken. De corrigerende producten van SkinCeuticals combineren herstellende, oplichtende en exfoliërende ingrediënten. Deze ingrediënten helpen de huidstevigheid, uitstraling en structuur zichtbaar te verbeteren. Het resultaat is een rustige en stralende huid voor iedereen.

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak