165,00

Specificaties

 • Gebruik
  Masseer eenmaal of tweemaal daags een heel dun egaal laagje over het hele gezicht, de hals en de borst. Breng het, bij gebruik 's morgens, aan na een vitamine C antioxidantserum van SkinCeuticals en vóór een zonne bescherming van SkinCeuticals. Bij gebruik 's avonds in combinatie met een retinolproduct, aanbrengen na de retinol-toepassing
 • Ingrediënten
  30% Proxylane concentraat, 4% bosbessenextract, 0,2% fytosfingosine
 • Inhoud
  50 ml
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Snelle levering!
 • Cosmeceuticals aanbevolen door cosmetisch artsen en huidtherapeuten
 • Veilig en eenvoudig te bestellen
 • Afhalen kan ook bij Skin-Surgery Clinics
Categorie:

Beschrijving

A.G.E. Interrupter is een geavanceerde antirimpelbehandeling die de strijd aangaat met de zichtbare tekenen van huidveroudering die worden veroorzaakt door A.G.E.’s, een belangrijke factor bij het natuurlijke huidverouderingsproces. Deze anti-aging crème is samengesteld met een uniek 30% proxylane™-concentraat, 4% bosbessenextract en 0,2% fytosfingosine om de aanblik van rimpels te verbeteren en de huidverslapping, veroorzaakt door het glycatieproces tegen te gaan. Vermindert het verschijnen van kreukels en dunner wordende huid. Verbetert zichtbaar de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en de huidtextuur. Vult vocht en voedingsstoffen aan waardoor de huid er steviger uitziet. Laat de droge, verouderende huid prettiger aanvoelen. Bevat geen alcohol.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “A.G.E. Interrupter 48ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak