85,00

Specificaties

 • Gebruik
  Breng 's avonds een doperwtje van deze nachtcrème aan op de schone huid en vermijd daarbij de oogcontouren. Voor het beste resultaat, minstens 30 minuten wachten alvorens andere huidverzorgingsproducten aan te brengen. Beperk in het begin het gebruik tot één of twee keer per week en laat de frequentie geleidelijk aan toenemen, afhankelijk van de tolerantie van de huid. Vanwege de hoge concentratie retinol, eerst uw huidspecialist raadplegen. Door Retinol wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik bij gebruik van dit product altijd een hoge (SPF30 - SPF50+) breedspectrum zonnebescherming.
 • Ingrediënten
  0,3% retinol, MedicagoSativa extract (luzerne extract)
 • Inhoud
  30ml
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Snelle levering!
 • Cosmeceuticals aanbevolen door cosmetisch artsen en huidtherapeuten
 • Veilig en eenvoudig te bestellen
 • Afhalen kan ook bij Skin-Surgery Clinics
Categorie:

Beschrijving

Retinol 0.3 bevat 0,3% pure retinol en is verbeterd met onze nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën, om te zorgen dat de totale dosering langzaam en gelijkmatig vrijgegeven wordt.  Ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring minder zichtbaar te maken. Deze nachtcrème kan de aanblik van de grootte van de poriën minimaliseren en het ontstaan van de onzuiverheden van de probleemhuid verminderen. Helpt fijne lijntjes, huidverkleuringen, onzuiverheden en vlekkerigheid minder zichtbaar te maken. Speciale verpakking zorgt voor optimale retinolstabiliteit. Verstopt de poriën niet. Niet comedogeen; Ideaal voor de meeste huidtypen. Vanwege de hoge concentratie retinol, eerst uw huidspecialist raadplegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Retinol 0.3 30ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak