85,00

Specificaties

 • Gebruik
  s morgens na de reiniging 4 à 5 druppels van dit antioxidantserum aanbrengen op een droog gezicht, hals en borst, vóór de andere huidverzorgingsproducten. Kan ook gebruikt worden op de rug van de hand. Het is normaal dat vitamine C-producten na opening donkerder worden door blootstelling aan lucht en licht. De formule blijft zijn werking behouden. Na opening bij voorkeur binnen 3 maanden gebruiken. Sluit de verzorgingsroutine af met een zonnebescherming van SkinCeuticals. Wanneer antioxidanten en breedspectrum zonnebescherming van SkinCeuticals samen gebruikt worden, biedt dit een completere bescherming tegen zichtbare huidveroudering veroorzaakt door schadelijke omgevingsinvloeden.
 • Ingrediënten
  15% pure vitamine C (L- ascorbinezuur), 0,2% ferulinzuur
 • Inhoud
  30ml
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Snelle levering!
 • Cosmeceuticals aanbevolen door cosmetisch artsen en huidtherapeuten
 • Veilig en eenvoudig te bestellen
 • Afhalen kan ook bij Skin-Surgery Clinics
Categorie:

Beschrijving

Serum 10 is ideaal voor de gevoelige huid of de huid die nog niet gewend is aan een vitamine C antioxidantserum. Het gebruikt 10% pure vitamine C (L-ascorbinezuur) en 0,2% ferulinezuur om de schadelijke vrije radicalen te helpen neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering (omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-straling). Dit antioxidantserum biedt niet alleen de voordelen van vitamine C maar verbetert ook de aanblik van fijne lijntjes en rimpels. Neutraliseert schadelijke vrije radicalen die zijn ontstaan door schadelijke invloeden van buitenaf. Vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels en helpt de huid er weer gezond uit te laten zien. Zonder geurstoffen en alcohol. Het ideale antioxidantserum om mee te beginnen, voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serum 10 30ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak