Winnaar Clinic Awards 2023

Winnaar Clinic Award 2023

Als eerste kliniek voor de tweede keer op rij!

Als eerste kliniek in Nederland heeft Skin + Surgery Clinics, gevestigd in Bergschenhoek en Den Haag, twee keer op rij de Clinics Award gewonnen “favoriete cosmetische kliniek” in Nederland. De stemmende consumenten tonen aan dat zij hun kliniek/ cosmetische arts waarderen.

Met veel trots en blijdschap hebben wij deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Maar dit was natuurlijk niet gelukt zonder onze trouwe klanten die op ons gestemd hebben. Onze professionals werken met veel liefde en passie en staan dagelijks klaar om iedereen weer stralend de deur uit te laten gaan.

Skin + Surgery Clinics staat voor drie disciplines: chirurgie, injectables en huidverbetering. Deze 3 factoren versterken elkaar in het proces om op holistische wijze een frissere en stralend uiterlijk te realiseren.

Namens het gehele team van Skin Surgery willen we jullie enorm bedanken voor de stemmen!

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak