Skin Surgergy Menu icon

Ervaringen

Liquid Facelift ervaringen

De Liquid Facelift ervaringen van onze cliënten gaan in op de behandeling, de resultaten en hun gevoelens hierbij. Lees snel verder!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Ervaringen

Liquid Facelift ervaringen

Investeer in jezelf, want je bent het waard! Talloze Skin + Surgery cliënten gingen je voor en ze delen graag hun Liquid Facelift ervaringen met je! Lees hoe zij de behandeling hebben ervaren en trakteer jezelf op een Liquid Facelift om je jeugdige uitstraling weer terug te krijgen.

Liquid Facelift ervaringen bij Skin + Surgery – Vanaf een bepaalde leeftijd begint onze huid te hangen en verliezen we aan vet waardoor het volume in ons gezicht afneemt. Daarnaast krimpt onze schedel lichtelijk. Wanneer dit gebeurt, verschilt per persoon en is sterk afhankelijk van leefstijl en genen. Dit kan zorgen voor oudere uitstraling en de bijbehorende ingevallen wangen, oogkassen, de hangende mondhoeken en een hangende kaaklijn.

 

Je kunt dit verlies van volume in je gezicht kun je vergelijken met een ballon die leegloopt. Een pas opgeblazen ballon is strak gevuld met lucht. De volledige capaciteit aan ruimte wordt benut. De ballon loopt langzaam leeg en zakt in elkaar. Onze huid behoudt haar capicateit voor volume naarmate we ouder worden, alleen neemt het vet in ons gezicht wel af. Hamsterwangen en babywangen zijn voornamelijk iets wat voorkomt bij jongeren. Wanneer je ouder bent, zal dit vet verdwijnen en in het ergste gevallen naar beneden emigreren, waardoor je de gevreesde hangwangen of kalkoen nek kunt krijgen.

 

De Liquid Facelift ervaringen van onze Skin + Surgery cliënten bespreken hun tevredenheid over de prachtige resultaten. De huid vult weer op, krijgt een extra dosis hydratatie en staat strakker. Skin+Surgery heeft een holistische kijk op schoonheid en dat betekent dat we gaan voor het mooiste schoonheidsideaal dat er is: balans. Herstel je jeugdige uitstraling en voel je weer jezelf. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen!

 

Een aantal Liquid Facelift ervaringen van onze cliënten kun je hier beneden lezen:

 

“Ik voelde me, door de goede uitleg vooraf, ontzettend op mijn gemak gedurende de behandeling. Het resultaat is heel mooi geworden. Dank jullie! Dokter Thanya is zeer kundig, professioneel en heel aardig. Ook een geweldig team om haar heen!”

 

Beste versie van mezelf. Deze kliniek weet mij iedere keer weer te verrassen met de beste versie van mezelf. Van ontvangst, behandeling tot aan de nazorg, alles gebeurt met oog voor detail en voor jou als individu. Een totaalbeleving die rust en vertrouwen uitstraalt en dat ook waarmaakt. Ik ben zo blij dat ik dit pareltje onder de klinieken ontdekt heb.

 

Uitstekend. Zeer specialistische artsen, goed ontvangst. Uitleg top, complete pakket is goed. Zou deze kliniek echt aanraden.

 

Bekijk al onze Liquid Facelift ervaringen en reviews op kliniekervaringen.nl 

Skin + Surgery hanteert de gepatenteerde MD codes techniek en focust zich hiermee op volume herstel. We verfrissen en liften je gezicht door ons te richten op sleutelpunten in je gezicht. De jukbeenderen zijn belangrijke punten die effect hebben op het hele gezicht. We maken gebruik van Juvéderm filler, een stevige filler die volume toevoegt, hydrateert en lang werkt. We liften je gezicht door het midden van je gezicht te accentueren, wat weer effect zal hebben op het onderste gedeelte. We gaan door naar de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn. Ook hierbij geldt dat het opvullen een subtiele lift creëert. Deze methode wordt ook wel de 7-point lift bij vrouwen en de 9-point lift bij mannen genoemd.

 

Deze techniek is zeer precies en eist een vaste, kundige hand. Daarnaast is het ook van belang dat de specialist je gezicht als geheel ziet en dus niet alleen de sleutelpunten opvult, maar kijkt naar het effect wat dit zal hebben op het totaalplaatje. Skin + Surgery hanteert daarom een holistische aanpak.

Liquid Facelift ervaringen

Liquid Facelift ervaringen bij Skin + Surgery

Je goed voelen in je eigen lichaam is enorm belangrijk voor je mentale gesteldheid en je zelfvertrouwen. Sommigen raken dit kwijt naarmate ze ouder worden omdat de persoon die ze aankijkt in de spiegel, niet meer lijkt op henzelf. De Liquid Facelift heeft al vele cliënten voor je geholpen zichzelf weer te vinden! Een aantal van hen delen hun Liquid Facelift ervaringen hiernaast en de bijbehorende resultaten kun je ook op deze pagina vinden. Daarnaast kun je ook een hoop ervaringen vinden op Kliniekervaringen.nl. Een Liquid Facelift bij Skin + Surgery heeft ongeveer een jaar effect. Je kunt dus lang van je resultaten genieten! 

Liquid Facelift ervaringen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dit heeft te maken met het verlies van volume en is dus heel verschillend per persoon. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden, ook zal er een canule gebruikt worden om de filler zo mooi en geleidelijk mogelijk te verspreiden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Let er ook op dat je na de behandeling niet naar een zonnige bestemming gaat, de felle zon kan een negatieve invloed hebben om het behandelde gebied, er kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan. Breng de huid ook niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Amra Sabanovic

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij u direct resultaat ziet.
Lees meer over onze specialisten

Liquid Facelift ervaringen

Prijzen en vergoedingen

Investeren in jezelf is een must! De Liquid Facelift ervaringen van de cliënten die je voorgingen komen allemaal van mannen en vrouwen die zichzelf de moeite waard vonden. Geïnteresseerd? Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten Liquid Facelifts. Kies je voor het Light Pakket, het Medium Pakket of het Intens Pakket? We helpen je graag met je keuze tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Lees meer over de Liquid Facelift kosten op onze prijzen pagina. De Liquid Facelift kosten worden (doorgaans) niet vergoed door zorgverzekeraars.

Liquid Facelift ervaringen

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen 18-24 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Liquid Facelift ervaringen

“Je bent jezelf weer”

Schoonheid is subjectief en draait vooral om balans en harmonie in het gezicht. Naarmate we ouder worden krijgen we last van ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken omdat het volume in ons gezicht afneemt. Dit wordt over het algemeen als minder mooi ervaren door de meeste. De Liquid Facelift ervaringen van de Skin + Surgery cliënten die je voorgingen vertellen je meer over de behandeling, hun gevoelens erbij en of ze tevreden zijn met het resultaat. Wil je in jezelf investeren? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een Liquid Facelift met Juvéderm en laat ons je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak