Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Aesthetic Asian Treatment

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Aesthetic Asian Treatment

Het Aziatische gezicht is uniek en kan qua kenmerken verschillend van westerse gezichten. De Aesthetic Asian Treatment is een unieke behandeling, speciaal ontwikkeld om het Aziatische uiterlijk te verfijnen.

Aziatische gezichten kunnen in hun kenmerken verschillen van westerse gezichten. Ze hebben een duidelijke botstructuur en spiermassa vergeleken met westerse gezichten, maar we horen ook vaak dat er onderin het gezicht ongewenst volume zit.

 

Juist omdat Aziatische en westerse gezichten zo fundamenteel kunnen verschillen, moeten esthetische behandelingen en cosmetische ingrepen op het gezicht en de persoon worden afgestemd. De meeste chirurgen over de hele wereld kunnen op westerse gezichten werken, maar er zijn maar weinig chirurgen die gespecialiseerd zijn in het Aziatische gezicht.

 

Bij Skin + Surgery Clinics is dr. Tha-In, zelf van Aziatische afkomst, gespecialiseerd in het Aziatische gezicht. Ze voert behandelingen uit die perfect zijn afgestemd op verschillende gelaatstrekken en voldoen aan de behoeften van een breed publiek.

 

Haar ervaring en expertise komen samen in de Aesthetic Asian Treatment, een operatie die de Aziatische ooglidcorrectie, ook wel dubbele ooglidcorrectie of dubbel ooglid genoemd, combineert met buccale vetverwijdering. Deze behandeling richt zich op twee onderscheidende elementen van het gezicht: er wordt een oogplooi gecreëerd voor grotere ogen en een open blik, en er wordt meer contour en V-vorm gecreëerd om de vorm van het gezicht subtiel te veranderen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in voor onze klinieken in Den Haag, Utrecht of Bergschenhoek, wij denken graag met u mee.

Aesthetic Asian Treatment

Onze resultaten van
de Aesthetic Asian Treatment

Bekijk de resultaten en lees de ervaringen van de vele vrouwen en mannen die dit eerder in onze kliniek hebben ondergaan. U ziet foto’s van voor en na de behandeling, met natuurlijke resultaten.

Aesthetic Asian Treatment

Kwaliteit is onze passie

Gratis adviesgesprek

Ma. tot zo. van 08:00 tot 22:00

Aesthetic Asian Treatment wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend consult. In een persoonlijk gesprek met onze chirurgen in een ontspannen setting kunt u al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken. Onze betrokken specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor deze behandeling en geeft u een duidelijke uitleg over de ingreep, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden foto’s gemaakt vóór de behandeling, die later naast foto’s na de behandeling worden geplaatst. Wij begrijpen heel goed hoe u zich voelt. Een cosmetische ingreep is iets waar u misschien al jaren over nadenkt en nu eindelijk de stap durft te zetten. Wij begeleiden u graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol herstelt u snel met minimale zwelling en blauwe plekken. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u persoonlijke vragen aan de chirurg? Boek dan een vrijblijvend consult. Wij helpen u graag verder.

 

Aesthetic Asian Treatment wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving tijdens een dagbehandeling. Als u erg zenuwachtig bent voor de procedure, kunnen wij u kalmerende medicatie voorschrijven. Het is belangrijk dat u zich tijdens de ingreep op uw gemak voelt.

Op de dag van uw operatie meet en markeert onze chirurg met een pen zorgvuldig de beste plaats op uw bovenlichaam voor een natuurlijk ogende plooi. Daarna wordt plaatselijke verdoving toegediend om het gebied volledig te verdoven. Het ongemak tijdens de ingreep is minimaal.

De ingreep wordt uitgevoerd met de open techniek (ook wel incisietechniek genoemd). De chirurg maakt een insnijding evenwijdig aan de wimperlijn, net boven de gewenste plooi, en verwijdert een halvemaanvormige strook huid en overtollig vet. Met enkele inwendige hechtingen wordt de ingesneden huid aan de aponeurosis gehecht om de plooi te fixeren. Daarna wordt de huid met een oppervlakkige hechting aan elkaar gehecht. Dit is de meest betrouwbare en doeltreffende techniek, en bijna iedereen komt ervoor in aanmerking. Het geeft een permanente ooglidplooi en het litteken valt in de plooi waardoor het minimaal zichtbaar is. Het grootste nadeel is een langere hersteltijd, met een paar weken zwelling en vaak een paar maanden wachten op het eindresultaat.

Er wordt een kleine incisie gemaakt aan de binnenkant van de mond om het buccale vet te verwijderen. Op die manier zijn er geen zichtbare littekens aan de buitenkant van de wangen. Het vet wordt via de incisie verwijderd. De wond wordt daarna gehecht met oplosbare hechtingen.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van cosmetische ingrepen, werken wij met een speciaal voor- en nazorgprotocol. Zo bent u optimaal voorbereid en herstelt u zonder complicaties. Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de ingreep. Wij adviseren u om op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is, niet te autorijden. Wij adviseren u om op de dag van de ingreep elk uur 15 minuten te koelen met behulp van een coolpack of een zakje groene erwten uit de diepvries. Plaats tijdens het koelen een stukje gaas tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kunt u last krijgen van bloeduitstortingen en zwelling van de oogleden, waardoor u uw ogen na de operatie mogelijk niet helemaal kunt sluiten. Dit zal herstellen zodra de zwelling is afgenomen. U mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf doorknippen. De dag na de operatie mag u weer douchen. Probeer na het douchen de wond droog te deppen en niet af te vegen.

U mag gedurende 2 weken geen contactlenzen gebruiken. U kunt weer make-up gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn. Wij raden u aan niet te roken totdat de hechtingen zijn verwijderd. Roken verhoogt de kans op complicaties. Wij raden u aan de littekens tot 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV zonlicht en/of de zonnebank.

Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er ook bij de Aesthetic Asian Treatment mogelijke complicaties. Deze omvatten infectie, bloeding en reactie op het verdovingsmiddel. De zeldzame risico’s van deze ingreep zijn problemen met het sluiten van de ogen en droge ogen. In sommige gevallen is er een lichte asymmetrie van de ogen. Dit kan tijdens het genezingsproces verontrustend zijn, maar wordt vaak na verloop van tijd minder. Indien nodig kan een ervaren plastisch chirurg asymmetrie, te hoge of te lage plooien, en te diepe of te ondiepe plooien corrigeren. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van Skin + Surgery Clinics.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: Cosmetische ingrepen worden tegenwoordig op grote schaal aangeboden door klinieken en gezondheidswerkers, vaak tegen concurrerende tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet door een ervaren chirurg wordt uitgevoerd. Laat u altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en bedenk: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat vaak ook.

Aesthetic Asian Treatment

Prijzen en tarieven

Skin + Surgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling en altijd inclusief de voor- en nazorg.

Aesthetic Asian Treatment

€ 3250,-

Aziatische dubbele ooglid incl. voor- en nazorgpakket

€ 1800,-

Buccale vetverwijdering

€ 1750,-

Aesthetic Asian Treatment

Veelgestelde vragen

U zult de resultaten van een Aziatische ooglidcorrectie na twee tot drie weken zien, vooral wanneer de zwelling begint af te nemen. Toch vinden er nog enkele maanden lang subtiele veranderingen plaats. Houd er rekening mee dat door de zwelling de oogplooi hoger lijkt dan waar hij uiteindelijk valt. Het kan dus aanvankelijk lijken alsof er verschil is tussen de twee ogen, maar dit corrigeert naarmate de zwelling afneemt. De plooi zal zich uiteindelijk in de juiste positie nestelen.

Er is een klein, meestal nauwelijks zichtbaar litteken in de ooglidplooi, langs de insnijdingslijn, dat tot 12-18 maanden na de operatie blijft verbeteren.

De resultaten kunnen tientallen jaren duren, maar kunnen na verloop van tijd afnemen naarmate het verouderingsproces bijdraagt aan het verlies van de ledemaatcontour.

De resultaten van de buccale vetverwijdering zijn optimaal na 6 weken, hoewel het gezicht zich blijft aanpassen aan de nieuwe situatie tot 6 maanden na de ingreep.

Zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er mogelijke complicaties bij een dubbele ooglid of Aziatische ooglidcorrectie. Deze omvatten infectie, bloeding en reactie op het verdovingsmiddel. De zeldzame risico’s van een Aziatische ooglidcorrectie zijn onder andere moeilijkheden met het sluiten van de ogen en droge ogen. In sommige gevallen is er een lichte asymmetrie van de ogen. Dit kan tijdens het genezingsproces verontrustend zijn, maar wordt vaak na verloop van tijd minder. Indien nodig kan een ervaren plastisch chirurg asymmetrie, te hoge of te lage plooien en te diepe of te ondiepe plooien corrigeren.

 

De risico’s van een vetverwijdering van de mond zijn eveneens zeldzaam, maar kunnen infectie, bloeding, asymmetrie en zenuwbeschadiging omvatten.

Er vinden na deze behandeling bij Skin + Surgery altijd minimaal twee controlebezoeken plaats. We zien u na een week (ongeveer 7-9 dagen) om de hechtingen van de Aziatische ooglidchirurgie te verwijderen en te kijken hoe het met u gaat. De arts zal dan uw herstel, wondgenezing, blauwheid en zwelling beoordelen. Dit is ook het moment waarop de arts u zal laten weten of u al kunt beginnen met de littekencrème. Na 5-6 weken komt u terug voor een laatste controle. De arts heeft dan weer een goed beeld van het verloop van uw herstel en kan dan het eindresultaat al goed beoordelen. Samen leggen we de voor- en na-foto’s naast elkaar, zodat u duidelijk het verschil van de ingreep kunt zien. Als er tussentijds of achteraf een extra controle nodig is, kunt u die natuurlijk bij ons inplannen.

Deze behandeling kost € 2750 bij Skin + Surgery Clinics. Wilt u de ingrepen apart laten uitvoeren, dan kost de Aziatische ooglidcorrectie € 1350,- en de buccale vetverwijdering € 1750,-.

Deze behandeling is anders dan een standaard ooglidcorrectie of cosmetische chirurgie en vereist gedetailleerde kennis van de anatomie van het Aziatische gezicht. Het is dus belangrijk dat u naar een gespecialiseerde en ervaren chirurg gaat.

De littekens worden gemakkelijk verborgen in uw nieuwe ooglidplooien.

Naast het creëren van een plooi op het bovenste ooglid, kan de ingreep ook de verslapte oogleden liften.

De ingreep biedt een groter “platform” voor oogschaduw en maakt het aanbrengen van eyeliner gemakkelijker. En omdat de overtollige huid vaak over de wimpers hangt en de wimpers korter lijken. De operatie kan de wimpers langer doen lijken.

Het is een permanente oplossing voor mollige wangen, hamsterwangen of een rond gezicht.

Door de behandelingen te combineren heeft u maar één hersteltijd. Het levert ook een financieel voordeel op dan wanneer u de behandelingen apart laat uitvoeren.

Het is belangrijk te beseffen dat de ingreep uitgebreider is dan een gewone ooglidcorrectie. U zult meer blauwe plekken en zwellingen hebben. Dit kan 1-2 weken duren. Een gespecialiseerde chirurg met kennis van en ervaring met het Aziatische gezicht is ook een absolute must.

De operatie laat uw ogen groter lijken, maar uw ogen zelf worden niet echt groter. Tijdens de consultatie zal onze chirurg u met een spiegel tonen hoe u er na deze ingreep zou uitzien.

Omdat de oogplooi aan beide ogen opnieuw wordt gemaakt, is er een grotere kans op asymmetrie van de ogen dan bij de traditionele ingreep.

Omdat u twee ingrepen combineert, is uw herstel intensiever.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Contacteer ons nu

070-200 20 70

van ma tot zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Buccale vetverwijdering door Dr. Thanya Tha-In

Aesthetic Asian Treatment

Speciaal voor het Aziatische gezicht

Deze unieke behandeling is speciaal voor het Aziatische gezicht. Meer contouren, V-vorm en een ooglidplooi zijn veel voorkomende wensen. Dr. Tha-In is gespecialiseerd in het Aziatische gezicht en helpt u graag met een advies op maat.

Gratis consult

Bel ons
070-200 20 70
ma tot zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak