Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Huid + chirurgie

Chirurgie

Je bent mooi vanbinnen en vanbuiten. Soms voelt u zich echter niet helemaal op uw gemak in uw lichaam. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor cosmetische chirurgie zien wij het als onze taak om u van begin tot eind te begeleiden naar een tevreden resultaat. We begrijpen dat het een spannende stap is, daarom nemen we graag de tijd en besteden we aandacht aan jouw verhaal. De artsen van Skin + Surgery Clinics zijn zeer gespecialiseerd en staan ​​hoog aangeschreven in het veld. Tijdens een vrijblijvend eerste consult wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van het te behandelen gebied. De arts beoordeelt de kwaliteit van de huid en adviseert of uw wensen haalbaar en natuurlijk zijn. Er wordt ook aandacht besteed aan gevoel. Als u het eng vindt, bespreek dit dan gerust met de chirurg. In overleg wordt een behandelplan opgesteld. Samen werken we aan een natuurlijk en mooi resultaat, zodat jouw welzijn en zelfvertrouwen een boost krijgt. Niets houdt je tegen om de wereld te veroveren met die mooie glimlach.

Vrijblijvend adviesgesprek
8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen. kliniekervaringen

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Chirurgie

Jouw schoonheid
weer in balans.

Breng uw innerlijke welzijn en uw uiterlijke schoonheid weer in evenwicht. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact met ons op
070-200 20 70
Ma t / m zo 08:00 tot 22:00 uur

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak