Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Radiesse filler

Herstelt het volume in het gezicht en stimuleert de natuurlijke collageen aanmaak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Radiesse filler

Radiesse is een unieke behandeling met langdurige resultaten en een stimulerend effect op de collageenproductie, waardoor het zorgt voor directe verbeteringen en een verjongende en verstevigende werking op de huid op de lange termijn.

Radiesse is een filler die wordt gebruikt om het volume te herstellen en rimpels en fijne lijntjes in het gezicht, handen en hals subtieler te maken. De filler is gemaakt van een synthetische vorm van calciumhydroxylapatiet, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Tijdens een Radiesse-fillerbehandeling injecteert een gecertificeerd cosmetisch arts de filler in de delen van het behandelend gebied. Naast het opvullen van fijne lijntjes wordt de natuurlijke collageen aanmaak gestimuleerd waardoor u weer een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt. De meeste injectable behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind u dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden.

Tijdens een Radiesse-behandeling wordt de gel zorgvuldig geïnjecteerd in de gewenste gebieden van het gezicht door een gecertificeerd cosmetisch arts.

Na injectie werkt Radiesse op twee manieren: het biedt onmiddellijk volume en lift aan het behandelde gebied, waardoor het gezicht er voller en jeugdiger uitziet, en het stimuleert tevens de natuurlijke productie van collageen in de huid. Collageen, een eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt, wordt gestimuleerd door Radiesse, wat bijdraagt aan langdurige resultaten, zelfs nadat de gel is opgenomen door het lichaam.

Radiesse voor het gezicht: Radiesse is een veelzijdige behandeling voor het gezicht die verschillende indicaties kan aanpakken. Het kan effectief worden gebruikt voor, lachrimpels, marionetlijnen, volumeverlies in de wangen en kinversteviging. Radiesse kan helpen bij het herstellen van verloren volume, het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algehele gezichtscontouren. Het resultaat is een jeugdiger en voller uiterlijk.

 

Radiesse voor de handen: Naarmate we ouder worden, verliezen onze handen vaak volume en kunnen zichtbare tekenen van veroudering vertonen, zoals zichtbare aderen en dunner wordende huid. Radiesse kan worden gebruikt om volume terug te brengen in de handen, waardoor ze er jeugdiger en voller uitzien. Door de gel zorgvuldig in bepaalde gebieden van de handen te injecteren, kan Radiesse helpen bij het herstellen van verloren volume en het verbeteren van de algehele uitstraling.

 

Radiesse voor de hals: De hals is een ander gebied dat vaak tekenen van veroudering vertoont, zoals verslapping van de huid en rimpels. Radiesse kan ook worden toegepast in de hals om de huid te verstevigen en het uiterlijk van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Door de gel strategisch in de hals te injecteren, kan Radiesse helpen bij het verbeteren van de contouren en het creëren van een gladdere en strakkere halslijn.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wordt u voorzien van alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg en is er ruimte om vragen te stellen zodat u precies weet wat u te wachten staat en met een rustig gevoel de behandeling kan ondergaan. Tijdens het consult adviseren onze specialisten u hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Onze resultaten

Radiesse filler

We bespreken graag al je vragen over Radiesse filler tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Lees ook de ervaringen van de clienten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl.

Radiesse filler

Kwaliteit is onze passie

Skin + Surgery Clinics gebruikt een Radiesse filler om het volume in het gezicht te herstellen en fijne lijntjes subtieler te maken waardoor u weer een frisse en jongere uitstraling krijgt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wordt u voorzien van alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg en is er ruimte om vragen te stellen zodat u precies weet wat u te wachten staat en met een rustig gevoel de behandeling kan ondergaan. Tijdens het consult adviseren onze specialisten u hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Radiesse is een filler die wordt gebruikt om het volume te herstellen en rimpels en fijne lijntjes in het gezicht subtieler te maken. De filler is gemaakt van een synthetische vorm van calciumhydroxylapatiet, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Tijdens een Radiesse-fillerbehandeling injecteert een gecertificeerd cosmetisch arts de filler in de delen van het gezicht. Naast het opvullen van fijne lijntjes wordt de natuurlijke collageen aanmaak gestimuleerd waardoor u weer een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt. De meeste injectable behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind u dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Nazorg

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Aletta de Wit

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar uw gezicht, luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Lees meer over onze specialisten

Let op: Radiesse filler behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de behandeling niet wordt uitgevoerd door een ervaren specialist. Bekijk de Radiesse filler ervaringen van anderen en laat u altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Radiesse filler

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics biedt de perfecte prijs-kwaliteit verhouding aan voor onze Radiesse filler behandeling. De kosten van Radiesse filler zijn te vinden op onze prijzenpagina. Hier kunt u ook de prijzen van onze andere behandelingen vinden.

Radiesse filler

Veelgestelde vragen

Radiesse is een filler die wordt gebruikt om het volume te herstellen en rimpels en fijne lijntjes in het gezicht subtieler te maken. De filler is gemaakt van een synthetische vorm van calciumhydroxylapatiet, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Tijdens een Radiesse-fillerbehandeling injecteert een gecertificeerd cosmetisch arts de filler in de delen van het gezicht. Naast het opvullen van fijne lijntjes wordt de natuurlijke collageen aanmaak gestimuleerd waardoor u weer een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gewenste gebied geïnjecteerd worden. De meeste injectable behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

De volgende indicaties kunnen behandeld worden met Radiesse filler: neus-lippenplooi, mondhoeklijn, jukbeenderen, wangen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn, en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Net als bij traditionele fillers, zijn Radiesse filler-behandelingen niet permanent. Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. U heeft gemiddeld 18 maanden plezier van uw behandeling. Met een kleine touch-up tussendoor kunt u het gewenste resultaat mooi onderhouden.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

Radiesse is voornamelijk gericht op het herstellen van volume en het stimuleren van collageenproductie, terwijl Profhilo zich meer richt op het hydrateren, verstevigen en verbeteren van de huid. Wij raden aan om een consult in te plannen met een van onze artsen om uw specifieke behoeften en doelen te bespreken, zodat u de meest geschikte behandeling kunt kiezen die bij u past.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Radiesse filler

“Deze unieke behandeling hersteld het volume én stimuleert de collageen aanmaak.”

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak