Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

SkinCeuticals Facial

Wil je het totale wellness-gevoel ervaren? SkinCeuticals Facial is gericht op het voorkomen van huidveroudering en het corrigeren en beschermen van je huid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

SkinCeuticals Facial 1 uur

Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist.

Heb je onze professionele, luxe gezichtsbehandeling van SkinCeuticals al geprobeerd? SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandeling aan onze klanten kunnen aanbieden. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid.

SkinCeuticals Facial

Onze resultaten bij SkinCeuticals Facial

SkinCeuticals Facial is een luxe gezichtsbehandeling met doeltreffend resultaat. Onze cliënten komen voor hydratatie, versteviging en verzachting van hun huid. Of voor correctie van onzuiverheden, pigment of huidveroudering. De mooie resultaten spreken voor zich.

SkinCeuticals Facial

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dominique Kortenoeven

Huidspecialist

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

SkinCeuticals Facial

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en betaalbare tarieven, die gerelateerd zijn aan de behandelvorm en het aantal behandelingen. Een huidanalyse en huidbehandeling om cosmetische reden wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bovenlip Harsen

€ 20,-

Wenkbrauw Compleet - Epileren | Trimmen | Verven

€ 30,-

Gezichtsbindweefsel Massage

€ 50,-

SkinCeuticals Facial

€ 75,-
Bekijk alle prijzen

SkinCeuticals Facial

Veelgestelde vragen

De SkinCeuticals Facial is geschikt voor iedereen die graag iets meer zou willen doen voor de huid dan alleen het gebruik van thuisproducten. Kom tot rust, ontspan en ervaar het totale wellness gevoel. Elke SkinCeuticals Facial is een op maat gemaakte behandeling, gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting. Maar ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden. Echt een moment van even tijd voor jezelf.
Sommige huidcondities zijn zichtbaar, maar het is ook belangrijk om onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Met behulp van de Skinscope doen wij altijd eerst een uitgebreide huidanalyse, om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling zal hier op worden aangepast. Daarbij volgen wij tijdens de gezichtsbehandeling de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen.
De behandeling zal bestaan uit het reinigen en exfoliëren van de huid, gevolgd door het verwijderen van eventuele onzuiverheden en het bijwerken van de wenkbrauwen. Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers kan indien gewenst toegevoegd worden aan de behandeling. De huid zal beschermt worden met een antioxidant en extra gevoed worden met maskers speciaal afgestemd op de conditie van de huid. Met een ontspanningsmassage zal de behandeling afgesloten worden.
Afhankelijk van de wensen adviseren wij een behandeling eens in de 4-6 weken. De huidregeneratie, de huidvernieuwing, vindt normaal gesproken eens in de 28 dagen plaats. Naarmate de huid ouder wordt of door externe factoren (zoals overmatig zongebruik of roken) vertraagt dit proces. Hier kunnen de SkinCeuticals Facials hulp bieden.
Er is geen specifieke nazorg. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je direct na de behandeling een goede doorbloeding hebt en de huid een rode gloed heeft.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

SkinCeuticals Facial

Professionele, luxe gezichtsbehandeling

SkinCeuticals Facial geeft als professionele, luxe gezichtsbehandeling je huid een nieuwe glans. Ervaar het zelf en vraag een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak