Liquid Facelift voor en na

De Liquid Facelift voor en na foto’s van onze Skin + Surgery cliënten zijn echte ‘glow ups’. Ben je ook toe aan een frisse en jongere uitstraling?

Hoogste kwaliteit

NVCG Gecertificeerd

Persoonlijke aandacht

Innerbeauty

Natuurlijk resultaat

Liquid Facelift voor en na foto’s

Liquid Facelift voor en na foto’s – Wie is er nou niet gek op een ‘glow up’. De Liquid Facelift voor en na foto’s bevatten stuk voor stuk prachtige, maar subtiele glow ups. Onze cliënten zien er fris, strak en jeugdig uit, maar behouden hun natuurlijke schoonheid. De Liquid Facelift voor en na foto’s weerspiegelen Skin + Surgery’s esthetische filosofie. Namelijk holisme, natuurlijkheid, balans en persoonlijkheid.

Skin + Surgery maakt gebruik van de gepatenteerde MD codes techniek en focust zich voornamelijk op volume herstel. Door ons te richten op de sleutelpunten in je gezicht kunnen we liften en verfrissen, zonder al te veel te moeten veranderen. Zo behoud je je natuurlijkheid. We beginnen bij de kapstok van het gezicht: de jukbeenderen. Juvéderm filler wordt aangebracht en dit voegt volume en hydratatie aan de huid toe. Wanneer de jukbeenderen hun volumineuze, maar natuurlijke lift hebben ontvangen, zien we dat dit automatisch effect heeft op de rest van het gezicht. De andere sleutelpunten zijn te vinden rondom de kin en kaaklijn. Ook hierbij geldt dat het opvullen een subtiele lift creëert. Deze methode wordt ook wel de 7-point lift bij vrouwen en de 9-point lift bij mannen genoemd.

Deze techniek vereist een vaste en kundige hand en een specialist die de formule van balans en harmonie begrijpt. Alhoewel de stappen redelijk vanzelfsprekend lijken, wil je een behandeling als deze laten doen door iemand die kritisch naar de verhoudingen in je gezicht kijkt. Wanneer dit niet gebeurt, krijg je het ‘uncanny’ effect. Dit gebeurt wanneer we ons in onrealistisch of onnatuurlijk gebied bevinden. Skin + Surgery hanteert daarom een holistische aanpak en zal altijd eerlijk zijn over het mogelijke effect die specifieke wensen kunnen hebben op je gezicht. Onze Liquid Facelift voor en na foto’s en al onze andere voor en na foto’s tonen aan dat we over een kundige en kritische blik beschikken. Denk maar zo, liever kritisch vooraf, dan spijt achteraf!

Met een Liquid Facelift bij Skin + Surgery vullen we je huid weer op, geven we je een extra dosis hydratatie en kijken we ook naar mogelijke asymmetrie die we kunnen verhelpen. Samen werken we aan het mooiste schoonheidsideaal dat er bestaat: balans. Herstel je frisse uitstraling en voel je weer jezelf. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat ons je helpen!

Liquid Facelift voor en na

Liquid Facelift voor en na bij Skin + Surgery

Wie houdt er nou niet van een glow up foto? Dat is namelijk precies wat de Liquid Facelift voor en na foto’s zijn. De Liquid Facelift voor en na foto’s laten prachtige en natuurlijke resultaten zien. Het doel van de behandeling is te verjongen, te verstrakken en te hydrateren. We willen niet al teveel veranderen aan je, maar we willen wel dat je er jeugdig en fris uitziet. Skin + Surgery behandelt haar cliënten met een holistische aanpak, wat betekent dat we naar balans en harmonie in het gezicht streven. Onze cliënten zijn er zeer blij mee, zoals je kunt zien op Kliniekervaringen.nl. De Liquid Facelift voor en na foto’s bewijzen onze expertise. Deze behandeling heeft ongeveer een jaar effect. Je kunt dus lang van je resultaten genieten!

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Liquid Facelift voor en na

Kwaliteit is onze passie

De behandeling

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dit heeft te maken met het verlies van volume en is dus heel verschillend per persoon. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden, ook zal er een canule gebruikt worden om de filler zo mooi en geleidelijk mogelijk te verspreiden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Let er ook op dat je na de behandeling niet naar een zonnige bestemming gaat, de felle zon kan een negatieve invloed hebben om het behandelde gebied, er kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan. Breng de huid ook niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

4.

Risico’s

4.

Risico’s

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Persoonlijke ervaring Debbie Zwiers

Onlangs heeft Debbie Zwiers een Liquid Facelift behandeling bij Skin + Surgery Clinics ondergaan. Debbie heeft een Light Pakket gehad, uitgevoerd door Dr. Tha-In. In de video verteld Debbie meer over de behandeling en hoe haar ervaring is geweest tijdens en na de behandeling. Klik op deze link om de video te bekijken.

Liquid Facelift voor en na

Prijzen en vergoedingen

De Liquid Facelift voor en na foto’s zijn het investeren in jezelf zeker waard! De verandering is subtiel maar overweldigend. Je hebt je jeugdige, strakke uitstraling terug en je huid is optimaal gehydrateerd. Geïnteresseerd? We bieden verschillende pakketten aan: het Light Pakket, het Medium Pakket en het Intens Pakket. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we wat het beste bij je past en met welk pakket we jouw doelen voor je huid kunnen realiseren. Lees meer over de Liquid Facelift kosten op onze prijzen pagina. De Liquid Facelift kosten worden (doorgaans) niet vergoed door zorgverzekeraars.

Liquid Facelift voor en na

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan nu contact op.

Van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Zijn er bijwerkingen na een Juvéderm® Liquid Facelift behandeling?

Er zijn enkele potentiële, tijdelijke reacties op de injectieplaats die verband houden met het injecteren van fillers® Deze omvatten:

  • Hardheid
  • Gevoeligheid
  • Zwelling
  • Roodheid
  • Knobbels/bultjes
  • Blauwe plekjes

Deze reacties zijn meestal licht tot matig van aard en de meeste cliënten merken dat hun reacties op de injectieplaats binnen een week na de behandeling zijn verdwenen • Zoals bij elke injectie bestaat er een risico op infectie . Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Is een Juvéderm® behandeling pijnlijk?

Juvéderm® fillers bevatten lidocaïne, een verdovingsmiddel dat kan helpen eventuele ongemakken tijdens de behandeling te voorkomen * Op basis van marktonderzoek onder ruim 1700 zorgprofessionals uit 16 internationale markten. Gebaseerd op preklinische in-vitro-vergelijkingstesten en resultaten van herhaalde behandelingsgegevens, toegevoegd aan klinische studies met Juvéderm® VOLUX en Juvéderm® VOLUMA met lidocaïne. 49 van de 79 patiënten in een studie van Allergan die de verbetering beoordeelden aan de hand van de Global Aesthetics Improvement Scale (mITT-populatie). Weefselintegratie werd aangetoond in in-vivoonderzoeken met Juvéderm® VOLUX na 4 weken.

Zijn er dingen die ik wel en niet moet doen na je Juvéderm® behandeling?

Wij adviseren om de eerste 24 uur niet te sporten, onder de zonnebank te gaan, de sauna te bezoeken, make-up aan te brengen en uw gezicht niet volledig blood te stellen aan UV-straling. Bescherm uw huid ook altijd wanneer u de zon in gaat met een SPF50. In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan hoogwaardige zonbescherming producten. Klik hier.

Hoe lang zie je resultaat van Juvéderm®?

Juvéderm® fillers blijven gemiddeld 18–24 maanden in de kin en kaaklijn. Na 18 maanden zien bijna 2 op de 3 patiënten nog steeds een verbetering in hun kin en kaaklijn. Omdat Juvéderm® fillers integreren met het eigen weefsel onder de huid, draagt dit bij aan een natuurlijk uitziend resultaat en een natuurlijk gevoel.

Is het injecteren van Juvéderm® filler veilig?

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Hoe kan een Liquid Facelift met Juvéderm® zo’n natuurlijk resultaat geven?

Door te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door hier gericht een Juvéderm filler te plaatsen, kan je je ‘lower face’ liften, zonder bolle wangen of een onnatuurlijke look te creëren.

Na het liften van het jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen ontstaat er een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. Dat is 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

Wat maakt een Liquid Facelift met Juvéderm® zo uniek?

Met behulp van de gepatenteerde MD-codes techniek kan je je gezicht liften en verfrissen, zonder dat er rimpel voor rimpel wordt opgespoten. De techniek is gebaseerd op volume herstel. Door de te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken.

Door voor een Liquid facelift met Juvéderm fillers te kiezen pak je het probleem bij de wortel aan. Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. Holistisch naar iets kijken betekent dat je naar het geheel kijkt en dat is precies wat wij doen bij deze behandeling voor een natuurlijk ogend resultaat. We richten ons op alle elementen van het gezicht en maken gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen.

Fillers, wat zijn dit nou precies?

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Waarvoor wordt filler gebruikt?

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Liquid Facelift voor en na

Blijf je strakke en frisse zelf.

Ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken kunnen je een negatief zelfbeeld geven. Het zit allemaal niet meer zo straks omdat het volume in ons gezicht afneemt en onze schedel krimpt. Dit kan het ‘leeggelopen ballon’ effect creëren. De Liquid Facelift voor en na foto’s van onze Skin + Surgery cliënten die je voorgingen laten prachtige en subtiele veranderingen zien. Je bent nog steeds jezelf, alleen frisser en strakker dan eerst. Wil je in jezelf investeren? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een Liquid Facelift met Juvéderm en laat ons je helpen.