Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

BIG-nummer: 19919019001

Skin Surgery Aletta de Wit

Leer ons kennen

Over Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

 

Behandelingen uitgevoerd

8,8/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten

Drs. Aletta de Wit
Drs. Leanne Wong behandeling
Aletta de Wit DR

Biografie

Drs. Aletta de Wit heeft de opleiding Geneeskunde succesvol afgerond aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Omdat uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn heeft zij in 2017 tevens de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde afgerond. Dit past perfect bij de filosofie van Skin + Surgery Clinics. Dankzij haar parttime werkzaamheden als model heeft zij veel affiniteit met esthetiek en symmetrie in het gezicht en heeft zij tijdens haar opleiding een grote interesse in het Cosmetische vakgebied ontwikkeld. Drs. de Wit is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Opleidingen

  • Geneeskunde Medische Faculteit Erasmus Universiteit
  • Orthomoleculaire Geneeskunde

Specialisaties

Drs. Aletta de Wit heeft als specialisme de Rimpelrelaxer, filler, huidverbetering en Draadlift behandelingen waarbij professioneel advies en natuurlijk resultaat¬†altijd voorop staan. ‚ÄėVoor een stralende buitenkant is het tenslotte ook ontzettend belangrijk aandacht te schenken aan de binnenkant met behulp van gezonde voeding, suppletie, voldoende beweging, een positieve mindset en stressmanagement! Dit past perfect bij de filosofie van Skin + Surgery Clinics.

Specialisaties:

  • Rimpelrelaxer behandelingen
  • fillerbehandelingen
  • Draadlift (PDO-draden)
  • Huidverbetering (skinbooster, Profhilo)

Trainingen en congressen

Waar moet een Cosmetisch Arts aan voldoen?De door de NVCG-gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetische behandelingen. Ze hebben voldoende kennis over huidproblemen en de producten en behandelmethodes die ze gebruiken.

  • Training Lanluma, Skin+Surgery Clinics, Bergschenhoek
  • Training Liquid Facelift Skin+Surgery Clinics, Bergschenhoek
  • Training Botulinetoxine injectables

Het geeft mij als arts ontzettend veel voldoening om met subtiele aanpassingen een glimlach op iemands gezicht te toveren en bij te mogen dragen aan een positief zelfbeeld.

Plan direct een adviesgesprek in bij Drs. Aletta de Wit

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen.