Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Drs. Aletta de Wit

Dokter Aletta de Wit is cosmetisch en orthomoleculair arts en schrijft als vaste columnist over beauty (vanbuiten én vanbinnen) voor de beautyblog wiemooiwilzijn.nl! Dokter Aletta heeft de opleiding Geneeskunde genoten aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Dankzij haar parttime werkzaamheden als model heeft zij veel affiniteit met esthetiek en symmetrie in het gezicht en heeft zij tijdens haar opleiding een grote interesse in het Cosmetische vakgebied ontwikkeld.

 

Sinds 2014 is Drs. Aletta de Wit fulltime werkzaam als cosmetisch arts en voert zij met veel plezier en enthousiasme diverse cosmetische behandelingen uit, met als doel om je weer met een stralende glimlach (en huid!) de deur uit te zien gaan.

 

Aletta is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings.

 

Aletta kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling. ‘Het geeft mij als arts ontzettend veel voldoening om met subtiele aanpassingen een glimlach op iemands gezicht te toveren en bij te mogen dragen aan een positief zelfbeeld.’

 

Omdat uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn heeft zij in 2017 tevens de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde afgerond. Dit past perfect bij de filosofie van Skin + Surgery Clinics. ‘Voor een stralende buitenkant is het tenslotte ook ontzettend belangrijk aandacht te schenken aan de binnenkant met behulp van gezonde voeding, suppletie, voldoende beweging, een positieve mindset en stressmanagement!

 

Voor algemene vragen over een gezonde levensstijl of suppletie kun je dus tijdens een consult ook bij Dokter Aletta terecht.

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me